joi, februarie 9, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 124

Cele mai bogate 100 adrese Bitcoin au acumulat BTC în valoare de încă 11 miliarde $ în ultima lună

Must Read

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România,...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea...

 

Top 100 cele mai bogate adrese Bitcoin devin din ce în ce mai bullish, acumulând cu 16% mai mult Bitcoin, în ultima luna.

Aceste adrese și-au adăugat încă 334 000 BTC, sau aproximativ 11 miliarde de USD.

Majoritatea acestor adrese abia au reacționat la recenta scădere bruscă de preț a Bitcoin. Doar șapte adrese au efectuat transferuri, de la recordul absolut de pe 10 ianuarie.

Dintre adresele care au efectuat tranzacții în ultimele 30 de zile, doar opt au mai mult de zece tranzacții, de pe 12 decembrie și până în prezent.

Nu toate aceste adrese aparțin unor whales. Dintre adrese, cel puțin zece sunt operate de către exchange-uri, precum Huobi, Binance, Bittrex și Kraken. Despre restul, se crede că aparțin unui mix de investitori instituționali și posesori bogați, o diferențiere între cele două categorii fiind aproape imposibilă. Ceea ce este clar totuși este că cei influenți nu se lasă ușor influențați de preț, sau sentiment.

Pentru a ajunge în eșalonul de top al adreselor Bitcoin, o entitate trebuie să dețină mai mult de 336 milioane $, în BTC. Este nevoie de aproximativ 2 miliarde $ pentru a ajunge în top zece.

Aceste adrese, care în prezent dețin mai mult de 2.5 milioane BTC (13.5% din oferta pusă în circulație), cu o valoare de aproximativ 85 miliarde $, includ 15 adrese inactive. Unsprezece dintre ele au o vechime de peste nouă ani. Deși nimeni nu poate dovedi că cei 300 000 BTC deținuți de către aceste adrese s-au pierdut, majoritatea presupun că aceasta ar fi situația.

Numărul de consultanți financiari care investesc în crypto a crescut cu 50%

Un sondaj, publicat de către furnizorul de fonduri de indici crypto, Bitwise Asset Management a concluzionat că, numărul consultanților financiari, ce alocă din capitalul lor către crypto a crescut cu aproximativ 50%, într-un an.

Sondajul, efectuat în parteneriat cu website-ul pentru investiții ETF Trends, a chestionat aproximativ 1000 de consultanți financiari din SUA. Rezultatele indică faptul că, 9.4% dintre portofoliile clienților au avut expunere la active crypto, de la 6.3% anul trecut.

Dintre consultanții financiari care nu au alocat încă sume pentru crypto, 15% au afirmat că „probabil” vor investi în monede digitale pe parcursul anului 2021, dintre care, 2% au afirmat că vor investi „cu siguranță” în activ, anul acesta.

Consultanții financiari sunt mult mai dornici să investească averea personală în criptomonede, iar 24% dintre aceștia deja au facut-o.

Criza economică globală, datorată pandemiei de coronavirus pare să fie principala motivație ce determină consultanții financiari să își îndrepte atenția către activele crypto. 54% dintre respondenți au numit „veniturile necorelate” ca principal beneficiu al expunerii la criptomonede.

Un sfert dintre participanții la sondaj au numit „acoperirea față de inflație” drept cea mai atractivă utilitate a criptomonedelor, cu 9% mai mulți decât anul trecut.

În ciuda creșterii alocărilor crypto din partea consultanților financiari, CIO-ul Bitwise a remarcat faptul că, „sondajul arată că, crypto este încă la începuturile sale, și doar mai puțin de 10% dintre consultanți au efectuat alocări. În același timp, rata adopției și interesul față de crypto sunt în creștere: sondajul sugerează că numărul de consultanți ce efectuează alocări s-ar putea dubla anul acesta.”

Sursa: cointelegraph.com

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România, Petrișor Peiu, a difuzat astăzi...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea la Orientul Etern a Prea...

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor două state. La Washington, protagonistul...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848 au reușit după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -