joi, februarie 9, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 124

Mai este România condusă de români?!

Must Read

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România,...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea...

 

De ani de zile asistăm la politica de destrămare si dărâmnare a țării noastre.

Nici în secolul 18 sau 19 puterile europene de la Rusia până la Ocean nu au dorit destabilizarea României cu așa mare forță ca acum.

Știm cu toții dificultățile pentru realizarea Micii Uniri din 1859 realizată de domnitorul Ioan Cuza și toți boerii Iluminați.

Unirea s-a făcut atunci cu aceptul tuturor țărilor din Europa.

Dar, deja după Marea Unire, 1918, ideile de dezmembrare a României au continuat și cu planul lui Hitler din 1940, care prevedea dezmembrarea României. Planul din 1940 a continuat. Dovezile sunt deja vizibile într-o strategie politică și geopolitică bine pusă la punct.

Mai târziu, sub regimul comunism și hegemonia Uniunii Sovietice, faimosul plan „Vlasov”, conducea la ruperea Transilvaniei și alipirea la  Ungaria.

Imediat după 1989, aceste proiecte nefaste apar pe deoparte în planurile Germaniei, Ungariei care vor ca Transilvania și Banatul să fie alipite altor state și în acest fel să fie creată o unitate independentă.

Rusia confirmă vechiul proiect de rupere a unor teritorii și creearea unui spațiu de influență preluând Moldova și Basarabia sub tutela exclusivă a Moscovei.

Rămâne deci ca vechea țară, România, să mai aibe doar Muntenia și Oltenia cu Dobrogea. Acestea fiind cele care nu au fost încă revendicate.

O recentă hartă care a fost  publicată pe rețele de socializare aduce în discuție acest aspect al împărțirii României între statele din jurul nostru.

Putem spune că este numai SF?!

Din păcate evenimentele politice și alegerile locale ne îndreptățesc să avem această teamă că ficțiunea poate deveni realitate.

Astlfel, vedem că se multiplică aleșii locali, străinii care nu au nicio legătură cu Patria Română.

Un primar al marelui oraș de pe Bega, Timișoara, cetățean al liderilor economici din UE devine primar „pus” de Germania. Astfel că, Germaia își mai pune un primar în România.

Pe de altă parte, alegerile locale din Capitală, „pun” un primar într-un sector important din București un cetățean de naționalitate franceză.

Observăm că treptat, treptat românii la toate nivelurile sunt conduși de străini.

Dar, un lucru care dă fiori este primejdia Islamismului și invazia începută deja în Uniunea Europeană si care va urma în țara noastră.

Gen Bg. Bartlomeu Constantin Săvoiu

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România, Petrișor Peiu, a difuzat astăzi...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea la Orientul Etern a Prea...

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor două state. La Washington, protagonistul...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848 au reușit după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -