marți, decembrie 6, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

COVID 19 și roboți! Discuții cu un distins universitar doctor în medicină

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

Un mare medic a ridicat vălul vorbind liber despre pandemia de coronarovirus. Medicul a spus, sub protecția anonimatului, care sunt adevăratele probleme privind COVID-19.

Doctorul, o somitate în domeniu, a pecizat încă de la începutul discuției, pentru patriaromana.com, că potențialul uman este pregatit pentru astfel de condiții și că virusurile au existat de lungul timpului în diferite forme.

„Conjurațiile au dovedit că astfel de situații poți să mori sau nu. Cei care au și alte afecțiuni pot deveni<<criminali>> dacă nu își iau măsuri de protecție”, a prcizat marele specialist.

Doctorul a mai adăugat că virusul ucigaș sau bacteriile pot trăi între 5 și 8 săptămâni, astfel că pericolul exită în continuare și poate deveni din ce în ce mai agresiv.

Mai mult, medicul a atras atenția că pot muri atât cei care sunt sănătoși cât și cei care au probleme medicale.

Simptomele sunt dintre cele mai diverse. COVID are mai multe feluri de a se dezvolta iar simptomele sunt respiratorii, plămânii nu se mai oxigenează iar sângele nu se mai coagulează, aceste lucruri fiid un risc major.

„Timpii de coagulare sunt modificați. Este vorba de hemofilie”, care este un mare risc.

O altă mare problemă sunt asimtomaticii. Aceștia sunt considerați sănătoși dar au anumite probleme care duc spre posibilitatea de a fi purtători de virusul ucigaș.

„Important pentru aceste persoane este curățenia, spălatul este o chestie care trebuie să devină o obișnuință, astfel că trebuie să avem grijă de noi”, a adăugat marele specialist.

Doctorul a adăugat că una dintre marile probleme sunt aglomerațiile pe care trebuie să le evităm.

Alte măsuri de precauție sunt cele de a nu lua contacte directe cu cei din jur, adică să „nu ne pupăm”. Să nu umblăm fără mască. De asemnea, doctorul a tras atenția că măștile sunt de mai multe feluri și că cele mai bune sunt cele care se pot aerisi.

Specialistul a adăugat că nu trebuie evitat momentul în care trebuie să ne testăm pentru a putea controla stărea noastre de sănătate.

Resetarea pământului!

”Suntem într-un moment important al evoluției planetei și a populației. Am putea să o comparăm cu dispariția dinozaurilor. Vom trece în era digitală iar în 2040 se preconizează să înceapă controlul erei de ROBOȚI”, a adăugat doctorul.

Pentru cei mai mulți este necesar și există posibilitatea de a ne adapta la situațiile concrete ale realității.

„Trebuie să fim mai mult decât am fost”, a spus specialistul.

Pe de altă parte, acesta spune că primul  telefon mobil poate fi asemănat cu prima rachetă care a plecat pe lună, din punct de vedere al dezvoltării. Dar, „ tebuie să-i cotrolăm noi pe ei, nu să ne uităm noi la ei”, a adăugat medicul.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -