miercuri, septembrie 27, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Must Read

Marele scriitor Mihail Sadoveanu a condamnat oameni la moarte

Sursa:barzilaiendan.com By barzilaiendan ,,Evenimentul zilei“ scoate de sub cenușă un trecut rușinos al lui Mihail Sadoveanu, ale cărui ,,opere“ am fost...

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui...

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe 10 august în Italia, carte care a creat un excepțional eveniment. O adevarată carte explozivă. „IL MONDO al CONTRARIO «  Lumea cu susul în jos » , care tratează principalele teme ale Societății Europene în special și internaționale în general.

Caut pe Internet ,comentarii mass media , în italiană , franceză și engleză și descopăr un personaj extraordinar .

Un general italian , combatant pe Câmpurile de Război , 54 de ani , parașutist , comandant între altele al Brigăzii de Parașutiști a Armatei Italiane “ Il Folgore” ( Fulgerul) , unitate de elită , formată în 1941 ca prima divizie de parașutiști Folgore , reconstituită în 1963, cunoscută deja din timpul celui de al II Război Mondial pentru acțiunile sale de bravură, comandant de trupe speciale , comandant al contigentului italian în Afganistan , unul din cei mai decorați generali italieni actuali. Într-un cuvânt , un Erou Militar .

Generalul de Divizie Roberto VANNACCI

Nu voi vorbi în detaliu de toată cariera sa militară căci reproducem mai jos un interviu acordat unui jurnalist român.
Un frate italian îmi trimite apoi și cartea în format electronic.

Citesc cu plăcere și admirație că lupta pe care o duc, pentru apărarea Civilizației Noastre Iudeo-creștine este împărtășită de generalul Roberto VANNACCI

Mai mult , reușesc la începutul săptămînii să am și bucuria de a vorbi la telefon , el vorbește românește perfect , cu acest Om de Mare Valoare.

În mod absolut scandalos , guvernul italian, așa zis de dreapta și și ministrul apărării care face parte din Partidul „FRATELLI d’ITALIA” și care a fost votat ca prim partid la ultima campanie electorală tocmai pe temele care sunt tratate de generalul VANNACCI în cartea sa „IL MONDO al CONTRARIO”, l-a suspendat din funcție , opt zile după apariția cărții ( editată pe cont propriu)

O comisie a Ministerului Apărării a fost desemnată să ancheteze situația creeată.

Vom vedea dacă „Noua Ordine Mondială “ a câștigat sau vocea Adevărului, proclamat de acest curajos general Italian va triumfa.

Dar vom analiza pe scurt cele trei teme majore care ne interesează în discuție.

 

Generalul VANNACCI
este acuzat de homofobie, islamofobie și de “imigrato -fobie”.

Or el spune clar.

Fiecare persoană este liberă să își trăiască viața cum dorește cu condiția respectării libertății celorlalți. Este o realitate că majoritatea persoanelor sunt heterosexuale. Viața însăși , nu este posibilă decât prin unirea a două sexe opuse: ființa umană,
viața animală si ceea vegetală. Actualmente curentul LGBT dorește să impună reguli în societate în favoarea sa . Datele statistice arată că în pofida creșterii sale enorme în ultimii ani , el rămâne minoritar față de majoritatea hetero -sexuală a Lumii .
Și atunci , este normal ca o propagandă LGBT sa fie acum impusă în școli, ca minorii, copiii , să fieinfluențați și îndemnați să își schimbe sexul , ca legi sa fie promulgate pentru ca statul să plătească aceste operatii chirurgicale, ca să fie impuse acum un al treilea “ gen” , lucruri
contrare însăși naturii umane? Este normal adoptarea de către cuplurile homosexuale a copiilor? Un copil cu 2 tați sau 2 mame? Ce i se va spune? că două persoane de același sex pot procrea?

Suntem în plin delir intelectual și a accepta această distrugere a ființei umane, este o degradare a condiției de părinte “creator” de viață, în favoarea unor elucubrații stângisto – homosexuale și o premiză a transformării societății noastre într-o societate de coșmar, evocată deja de Aldous HUXLEY în anii 30′ și George ORWELL la sfârșitul anilor 50’ .

Credința religioasă este strâns legată de aceasta căci cum se arată în Biblie, si nu numai, ci în toate Cărțile considerate Sfinte de diferitele Religii, pentru motive lesne de înțeles. este interzis relațiile între persoane de același Sex.

Privind imigrația , valurile de imigranți care zilnic , zilnic, invadează Europa și acesta este termenul exact , practic în imensa majoritate sunt musulmani și duc cu rapiditate la preponderența acestei religii față de ceea iudeo-
creștină.
Două fenomene se combină :
Pe de o parte propaganda ateistă ajutată de mișcarea LGBT-istă care încurajează negarea religiei si pe de altă parte , creșterea în proporție geometrică a populației musulmane,
creștere provocată de două fenomene: natalitatea mult superioară a populației musulmane stabilită în Europa și imigrația mai degrabă” invazia” afro-asiatică a Europei.

Generalul Roberto VANNACI spune pe bună dreptate:

Noi când mergem în țările lor respectăm religia și cutumele lor. De ce ei nu
trebuie atunci când vin în Europa să respecte și ei legile și religia noastră

Fostul Dictator Libian, Moamar KADDAFi spunea cu ani în urmă, în mod premonitoriu:

Europe, Europa, fără gloanțe, fără arme, fără război, cu pântecele femeilor noastre vă vom cuceri„.

Cartea Generalului italian Roberto VAN NACCI are un răsunet Imens. De la cercurile militare NATO, până la Opinia publică Europeană, ea avut efectul unei „bombe”.
Suntem onorați și fericiți că asemenea Personalități apără Civilizația noastră. Dar cel mai bine este să încheiem editorialul cu însăși cuvintele lui: ”

“Avem o identitate clară. Nu putem și nu trebuie să renunțăm la identitatea noastră, nu văd de ce. Pentru ce trebuie să renunțăm la identitatea noastră? Asta este identitatea pe care am moștenit-o de la strămoșii noștri și nu văd
de ce trebuia să renunțăm la ea. Este ceva ce nu pot să definesc, nu se poate accepta.Trebuie să avem puțin curaj și să ne stabilim exact echilibrul. Nu am nimic împotriva
imigranților , nu am nimic împotriva culturilor diferite, dar când vin la noi, trebuie să se adapteze la valorile noastre
așa cum eu, când am fost în lumea întreagă m-am adaptat te valorile celorlalți. Este o chestie normală: cine nu se adaptează la cultura în care este „oaspete” este considerat un invadator.

Bravo, Domnule general Roberta VANNCCI !

Suntem cu Dumneavoastră și vă susținem total!

Gral bg (r)Bartolomeu Constantin SĂVOIU Directorul Jurnalului

 

Interviul anului – Generalul Roberto Vannacci vorbește  despre cartea care a aruncat Italia în aer: ‘Vor să distrugă normalitatea’

Generalul Roberto Vannacci, unul dintre cei mai titrați militari din istoria Italiei, a publicat o carte care s-a transformat nu doar în bestseller, ci și în motiv de dispută la nivel european și chiar NATO
Cartea lui Roberto Vannacci, lansată pe 10 august, se numește „Il mondo al contrario”, în traducere „Lumea cu susul în jos”, a devenit cea mai vândută carte a anului în Italia la numai două săptămâni de la lansare.

Căsătorit cu o româncă, generalul Roberto Vannacci a oferit un interviu, în care a vorbit despre subiectele cele mai fierbinți. Conform informațiilor pe care redacția le are, cartea lui Vannacci a ajuns să fie intens discutată la nivelul atașaților militari ai ambasadelor din țărilor NATO în România, dar și între cadrele militare din Ministerul Apărării Naționale. Asta, pentru că mulți îl cunosc pe generalul italian și rezonează cu ceea ce acesta a publicat în „Lumea cu susul în jos”.

Vannacci spune că nu are cum să fie homofob, rasist sau xenofob, câtă vreme, între militarii pe care i-a condus în teatrele de operații din Irak, Afganistan, Yemen, Coasta de Fildeș, Libia, Rwanda și Somalia.

Generalul de armată Roberto Vannacci are o carieră exemplară la 54 de ani: parașutist din trupele speciale, fost comandant al Task Force 45 în timpul războiului din Afganistan, fost comandant al brigăzii de parașutiști Folgore, fost comandant al Col Moschin (unitate specială care efectuează incursiuni strategice în zone extrem de periculoase) și fost comandant al contingentului italian din Irak, Vannacci este considerat un viteaz „soldat în slujba statului”.

În 2020, generalul a fost trimis ca atașat de apărare la Ambasada Italiană de la Moscova, cu misiuni în Belarus, Armenia și Turkmenistan. A plecat de la post în 2022, deoarece a fost declarat „persona non grata” de către autoritățile ruse în urma izbucnirii războiului din Ucraina.

O ascensiune strălucitoare – presărată de onoruri naționale și internaționale – care, în iunie 2023, l-a propulsat la conducerea Institutului Geografic Militar, organismul cartografic istoric al Florenței (IGM). De aici a fost demis pe 18 august, la numai 8 zile de la apariția cărții sale.

Reporter: Domnule general, vorbiți impecabil limba română. Dacă ar fi să aplic o expresie pe care o folosesc unii dintre jurnaliștii români, chiar mai bine decât mulți dintre politicienii de la București. Cum ați ajuns la acest nivel?

Generalul Roberto Vannacci: Am stat 2 ani la București. Sunt absolvent al Academiei de Studii Militare din București. Am făcut Academia între 2000 și 2002. Zece ani mai târziu m-am căsătorit cu o româncă pe care am cunoscut-o acolo, la București, în timp ce făceam Academia, și așa am făcut exerciții și cu limba română, pentru că în casă la noi vorbim italiana și româna.

Reporter: Sunteți acuzat, de o parte a societății italiene, iar în această parte se află chiar și câțiva dintre șefii dvs., de rasism, xenofobie, homofobie etc. Asta, în condițiile în care ați fost militar ân diferite teatre de operații și, ca să glumesc un pic,  sunteți un minoritar în Italia, pentru că sunteți general. Nu toți italieni sunt generali. Apoi, sunteți căsătorit cu o femeie care face parte dintr-o minoritate, o româncă.

Generalul Roberto Vannacci: Am fost acuzat, la început, că sunt homofob, rasist, xenofob s.a.m.d. Dar, acum am reușit să demonstrez că aceste acuzații erau numai vorbe. În viața mea, în toată experiența pe care o am, toate persoanele pe care le-am comandat în teatrele de operații au fost femei și bărbați de orice orientare sexulă, iar ei nu s-au plâns niciodată de cum m-am comportat. Așa că toată lumea care m-a acuzat, acum tace. Asta, pentru că toate acuzațiile sunt spulberate.

La început au început cu un ton foarte înalt, acum tonul a scăzut și se stabilește adevărul. Eu mă bucur foarte mult pentru că am avut oportunitatea să le explic cetățenilor din Italia motivul pentru care am scris cartea și, dacă lumea ar citi cartea, și-ar da seama că nu este nimic rasist, homofob, nimic împotriva demnității persoanei. Este o carte care vrea să pună în vedere faptul că sunt foarte multe minorități care încearcă să-și impună în prioritățile societății necesitățile lor în fața majorității. Chestia asta este un paradox.

Reporter: E o dictarură a minorităților?

Generalul Roberto Vannacci: Da! Eu nu am nimic împotriva homosexualilor, a celor care vin din Africa sau cei care vin din alte etnii, dar trebuie pusă în vedere legătura cu majoritatea, care este civilizația în care sunt musafiri. De exemplu, Italia. De ce nu trebuie ei să se conformeze la cultura și civilizația italiană și trebuie noi să ne conformăm la civilizația și cultura lor? Este o chestie din ultimii 10 ani, iar pentru mine chiar este o tâmpenie. Eu am scris cartea din acest motiv.

Nu am ofensat pe nimeni. Dacă lumea care a citit cartea, pentru că prima oară am fost acuzat pentru că am ofensat lumea și am ofensat homosexualii, am ofensat africanii, s.a.m.d. Dar, nu este deloc adevărat. Nu am folosit niciun cuvânt vulgar sau vreo ofensare în cartea pe care am scris-o. Lumea care a început să citească cartea și-a dat seama. Acum, cartea este cea mai vândută în Italia de la începutul anului.

Reporter: Cum vedeți această dispută care s-a creat în jurul cărții?

Generalul Roberto Vannacci: Vedem ce o să se întâmple, pentru că am avut 7 zile ”de luptă”. Am acordat interviuri în fiecare zi, timp de 4-5-6 ore cu ziariști de cele mai importante publicații și televiziuni. Eu cred că adevărul este în proporție de 90% restabilit. O să vedem cum o să se termine, dar eu cred că foarte bine. Niciodată nu am retractat ce am scris sau ce am făcut. Eram sigur că nu era nimic de retractat.

Reporter: Se spune că la momentele grele vezi care îți sunt prietenii. Cum e la dvs.?

Generalul Roberto Vannacci: Exact asta s-a întâmplat. În momentele grele descoperi cine îți este prieten și cine nu îți este. Exact așa s-a întâmplat și acum.

Am avut persoane pe care le-am crezut aproape de mine și care s-au îndepărtat, și am avut multe alte persoane despre care știam că erau cu mine și au rămas alături de mine. Asta e selecția naturală, asta se întâmplă întotdeauna. Așa că perioadele acestea grele sunt importante și pentru a descoperi cine îți este cu adevărat prieten și cine stă lângă tine pentru oportunități.

Reporter: Sunteți, dincolo de toate, o persoană curajoasă, altfel nu ați fi militar. Însă, ceea ce ați publicat este ceva rarisim nu doar pentru un militar de excepție, ci și pentru un civil.

Generalul Roberto Vannacci: E un curaj diferit decât curajul de pe câmpul de luptă. Mă așteptam să fie foarte multe dezbateri, dar nu mă așteptam să fie un scandal așa mare. Important este să fii corect. Dacă ești corect cu ceea ce gândești, dacă ești sigur că ai făcut ceva care trebuia făcut sau te gândești că trebuia făcut, este important să rămâi corect. Asta este ceea ce am învățat, încă o dată, din istoria asta.

Reporter: Vă reproșați ceva?

Generalul Roberto Vannacci: Nu am nimic să îmi reproșez din cartea mea. Și dacă mai mult de jumătate de Italie mă condamna la început, nu mă interesa. Asta pentru că eram sigur că ceea ce am scris în carte și ceea ce am exprimat nu era nici vreo ofensă, nici ceva rău. Este doar ceva ce lumea nu mai este obișnuită să spună. În cele din urmă, lumea a înțeles și mă bucur foarte tare.

Reporter: Cine sunt contestatarii dvs. și cât de multă populație reprezintă ei?

Generalul Roberto Vannacci: E o ultraminoritate. Trebuie stabilit că normalitatea este o chestie statistică, numai statistică. Nu este o normalitate mai bună sau mai rea. Este numai ce face majoritatea oamenilor, iar asta trebuie să o apărăm întotdeauna.

Reporter: Ce credeți că se urmărește?

Generalul Roberto Vannacci: Care este strategia? Să se distrugă normalitatea, ca nimic să nu fie normal, ca toate să fie considerate normale. Ori, asta nu putem să acceptăm. Trebuie neapărat să ne apărăm de chestiile astea, să definim și să fim foarte determinați să apărăm normalitatea care nu este nici mai bună, nici mai rea. Ea există! Există și are un ton statistic, este exact ce face majoritatea lumii și nu trebuie să ne fie frică să spunem clar chestia asta. Nu am nimic împotriva minorităților, nu am nimic împotriva celor care au o orientare diferită de a mea, dar trebuie să restabilită majoritatea și minoritatea, trebuie să fie clar. Să nu mă trezesc peste câțiva ani că mă plimb pe stradă cu soția mea și cineva îmi spune că ”mă simt ofensat că sunteți cu soția de mână”.

Reporter: Simțiți că în jurul dvs. s-a putea coagula, nu doar în Italia, o mulțime de oameni care gândesc la fel?

Generalul Roberto Vannacci: Sperăm, sperăm! În Italia s-a întâmplat. Am primit multe e-mail-uri, apeluri, de la oameni pe care nu îi cunosc, care îmi spun că mă susțin, și sper să se întâmple peste tot. Nu este o mișcare a curajului, este o mișcare de normalitate, este o mișcare care, probabil, trebuie să se întâmple, mai devreme sau mai târziu. Este banal ce am spus eu, nu am făcut nicio cercetare științifică, nici cine știe ce. Am spus ceva banal pe care lumea nu mai îndrăznea să o spună.

Trebuie să ne întoarcem la ce este banal, normal, și să le spunem. Să ne luptăm pentru ce am considerat normal până acum. Este ceva foarte simplu, numai că trebuie atins. Trebuie curaj și să fim foarte coerenți. Nimeni nu o să spună nimic și sperăm că piatra asta lansată în apă să ridice valuri destul de mari și de puternice și să fie ceva semnificativ și în alte țări. Știu că s-au scris articole despre carte în aproape toate țările, indiferent de continent. În fiecare zi am cam 7-8 interviuri la televiuni, radiouri, site-uri.

Reporter: Venim din Europa christiana, mai trăim într-o Europă creștină?

Generalul Roberto Vannacci: Avem o identitate clară. Nu putem și nu trebuie să renunțăm la identitatea noastră, nu văd de ce. Pentru ce trebuie să renunțăm la identitatea noastră? Asta e identitatea pe care am moștenit-o din strămoșii noștri și nu văd de ce trebuie să renunțăm la ea. Este ceva ce nu pot să definesc, nu se poate accepta. Trebuie să avem puțin curaj și să ne stabilim exact echilibrul. Nu am nimic împotriva imigranților, nu am nimic împotriva culturilor diferite, dar, când vin la noi, trebuie să se adapteze la valorile noastre. Așa cum eu, când am fost în lumea întreagă, m-am adaptat la valorile celorlalți. Este o chestie normală: cine nu se adaptează la cultura în care este ”oaspete” este considerat un invadator.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Marele scriitor Mihail Sadoveanu a condamnat oameni la moarte

Sursa:barzilaiendan.com By barzilaiendan ,,Evenimentul zilei“ scoate de sub cenușă un trecut rușinos al lui Mihail Sadoveanu, ale cărui ,,opere“ am fost...

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în România poate fi combătut numai...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui misiune principală vizează ceea ce...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în urmă, asemenea unei dâre de...

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -