marți, iulie 23, 2024
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 4 | 2024 | ISSN 2972 - 2268

VIN AMERICANII !……(dar și francezii, spaniolii, etc. etc ..)

Must Read

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care...

Tatăl meu care a plecat la Orientul Etern în 1962, la 57 de ani, urmare a tratamentului în timpul arestării sale în 1948 de Siguranța Comunistă, devenită apoi Securitate și a interogatoriilor NKVD ( devenit KGB în 1950), asculta ca mulți români posturile de radio, bruiate, ca Vocea Americii și Radio Europa Liberă.


Spunea mereu: ”gata, la primăvară vin Americanii și ne eliberează”!
A murit fără să vadă visul său împlinit.

Au trecut anii. Ne “zbenguim” în Noua Democrație, venită din Apus după ce aproape 45 de ani, ne-am “bucurat“ de “democrația populară“ venită de la Răsărit!
Și, cum orice bucurie nu este completă fără “cadouri”, Miracolul Noii Ordini Mondiale ne-a adus și oaspeții mult așteptați: trupele NATO, Organizație acoperită de glorie după 20 de ani de prezență în Afganistanul sălbaticilor Talibani. Și, această prezență de americani, francezi, spanioli, polonezi, englezi, portughezi… o datorim faptului că grație talentului unui mare actor de comedie, devenit din întâmplare Președinte al unei țări vecine (în realitate, bine înțeles “papa Sorös and Co.” pregătise de multă vreme manevra) am devenit “Ținta de Invidiat” (sperăm numai în vorbe) a unui “Mare Urs” , zgândărit în bârlogul lui moscovit și care amenință să ne “înfulece” cu poftă!

 

Dar, să analizăm la rece, fără a face “haz de necaz”.
O țară vecină , Ucraina, devine stat centralizat în 1921 când Dictatorul Lenin proclamă Uniunea Sovietică compusă inițial din RSSF Rusă, RSS Belarus și RSS Ucraina.
După destrămarea Imperiului comunist, în 1991, Ucraina își proclamă independența. Ea va moșteni teritoriile cotropite de Uniunea Sovietică din Ungaria, Polonia, România și anexate fără probleme în 1945, cu acordul binevoitor a lui Roosevelt și Churchill, iubiții noștri Aliați Americani și Englezi de astăzi care ne-au trădat și vândut fără scrupule, prin Acordul de la Yalta din 1945, “ Tătucului Stalin”


Se vor succeda la conducerea noului stat lideri din perioada comunistă, cu un intermediu al pro-occidentalului Iușcenco, 2005-2010, urmat de coruptul filo-rus Ianukovici, răsturnat în 2014 de Revolta “Maidanului”, orchestrată de CIA și Serviciile Occidentale.
Sosirea la putere a Oligarhului pro-occidental Poroșenko se va solda cu programele anti-rusești de la Odesa, izbucnirea conflictelor armate între rusofonii majoritari din Donbas Donețk și Lugansk și extremiștii conduși de noua putere de la Kiev și re-unirea Crimeei la Federația Rusă, peninsulă care istoric nu aparținuse niciodată Ucrainei, fiind oferită Ucrainei în 1954 de Nikita HRUȘCIOV.
Timp de 8 ani totul va fi făcut pentru a provoca vecinul rus.
Angajamentele luate în 1999 de Americani și Occidentali de a nu aduce Alianța NATO la frontierele Rusiei nu au fost ținute și Alianța s-a extins treptat.


Noul Țar, Vladimir PUTIN va emite un avertisment la Conferința de la Munchen din 2007 de care bineînțeles, Puterile Occidentale nu au ținut cont.
La Summitul NATO de la BUCUREȘTI din 2008 se continuă extinderea la Albania și Croația și se propune și o viitoare aderare a Georgiei.

Ucraina, în loc să își păstreze statutul de neutralitate care îi era atât de avantajos, își va urma cursa “accelerată” pentru a solicita admiterea în NATO, multiplicând situațiile conflictuale cu Kremlinul.
Venirea la putere a sorösistului Zelinsky a acutizat și pregătit posibilitatea izbucnirii unui război cu Rusia,

Însuși Papa Francis recunoaște în interviul acordat cotidianului ”Corriere della Sera“ recunoaște:
Dacă dulăul NATO nu ar fi lătrat în fața porții lui, ursul de la Kremlin nu ar fi început războiul

Este cel mai instructiv însă de a vedea comentariile americanilor însăși.


Tucker CARLSON, binecunoscut comentator spune:
Europa se scufundă în sărăcie. Știați aceasta? Continentul cel mai dezvoltat, leagănul civilizației noastre sărăcește de la o zi la alta. Cu un an în urmă, majoritatea căminelor europene se încălzeau cu gaz .
În Germania , numai 6% se încălzeau cu lemne. Dar , situația s-a schimbat dramatic. Cererea pentru lemne a crescut așa de mult că nu mai există lemne de vânzare” În Franța se anunțâ raționalizarea energiei . Același lucru în Marea Britanie. Prețurile la energie s-au scumpit de la 25 la 50% apoi la 200% . Numai la gaz , s-au scumpit de 7 ori. Politicienii trăncănesc fără să știe nimic , vorbind de energia verde . Energia verde nu va putea înlocui gazul, petrolul și cărbunele
CARLSON continuă: ” Toți acești politicieni americani și europeni sunt niște escroci . Cu ani în urmă, Președintele TRUMP a avertizat Europa în privința viitorului enetgetic . Și, când a spus aceasta la ONU, delegația germană a râs! Iar acum, vom
da miliarde de $ oligarhilor ucraineni, care în mod clar, urăsc SUA, pentru a plăti combustibilul. Am angajat sancțiuni contra Rusiei. Dar au lovit ele Rusia?  În mod clar, Nu! Ele au lovit Europa


Fostul Ambasador American la Moscova Jack MATLOCK scrie intr-un articol în “The Responsable Statecraft
Ucraina, chiar cu sprijinul NATO nu va putea crea un stat independent în interiorul frontierelor anului 1991.
Autoritățile de la Kiev și-au stabilit un obiectiv de neatins. Încercările de recuperare a teritoriilor vor antrena o spirală a escaladării și vor avea un final trist pentru țară.
Un acord de încetare a focului reprezintă singura modalitate de a opri ostilitățile militare. Statele Unite trebuie să folosească toate pârghiile de presiune pentru a determina Kievul să ajungă la o reglementare pașnică

Surpriza vine însă chiar din partea partidului lui Biden.
Un grup de 30 Congresmani americani democrați organizați în “Progressive Group” (am putea spune neo-comuniști,) publică o scrisoare deschisă, adresată Casei Albe.


Având în vedere pagubele produse de acest război în Ucraina și în Lume , precum și riscul de escaladare catastrofală, credem de asemenea că este în interesul Ucrainei, Statelor Unite și Lumii , să se evite un conflict prelungit. Din acest motiv, vă îndemnăm să combinați sprijinul militar și economic pe care Statele Unite le-au oferit Ucrainei cu un impuls diplomatic, dublând eforturile de a căuta un cadru realist pentru încetarea focului
Urmare a presiunilor Casei Albe grupul democrat-progresist a retras scrisoarea dar ea reflectă criza profundă care traversează rândurile aleșilor americana ,ecou al atitudinii populației.
Sunt elemente care pledează pentru o încetare rapidă a acestui război care este provocatorul unei crize economice care riscă să fie fără precedent.
Și România în acest tumult?
Avem acum pe teritoriul nostru o ”Armada“ NATO. De la avioane americane, franceze, engleze, spaniole, italiene până la trupe și blindate!
Faimoasa Divizie Americană 101 Air Borne, trupe de elite aeropurtate care s-au acoperit de glorie pe câmpurile de bătălie ale celui de al II Război Mondial, a dislocat elemente în România.


Se pune întrebarea retorică:
Cine va plăti întreținerea acestor valoroși soldați?
România bineînțeles!
Avem o economie înfloritoare, un sistem social și sanitar excelent, pensii confortabile pentru 5 milioane de români …. etc, etc, ….
Să fim serioși!
Suntem în plin delir intelectual!
Suferim consecințele dramatice, catastrofale ale unui război planificat de lungă dată, organizat și executat având pe Scena Politică internațională un personaj teatral, manipulat de “Noua Ordine Mondială”, de Oculta sorösistă cu ramificațiile obamiste, bideniste, macroniste , etc…..


Câtă vreme Opinia Mondială va permite acestor Forțe, Distrugerea Civilizației Iudeo-Creștine, și nu numai?

 

Breaking News!

BRAZILIA, Forțele Întunericului au Învins!

Când cu 4 săptămâni în urmă, după primul Tur de alegeri Prezidențiale s-a anunțat că era în frunte Candidatul neo-comunist, da LULA, urletele de bucurie din toate închisorile țării unde erau închiși, mafioții și toată “crema“ delincvenților au arătat de cine este sprijinit acest fost Președinte.


După 2 mandate 2003 -2011, devenit un star al stângismului în lume, da LULA a impus cu Partidul Muncitorilor “apropiata“ sa, Dilma ROUSSEF, condamnată în tinerețe pentru terrorism și atac armat. Al doilea mandat a lui Dilma ROUSSEF a fost întrerupt, ea fiind demisă pentru fapte grave de corupție.
La rândul lui, da LULA va fi condamnat în 2018 la 8 ani de închisoare, pentru abuz de putere și corupție dar Curtea Supremă unde majoritatea era de stânga, va anula condamnarea sa.
Acum , să observăm cine se bucură de alegerea acestui da LULA:
Coreea de Nord, Iran, Cuba, Venezuela, China și, pentru prima oară, de aceiași parte, Administrația neo-comunistă a lui Biden. Și , bineînțeles , marele Păpușar George Sorös.
Deci, Monstruoasa Coaliție a câștigat :

 

Noua Ordine Mondială”, Stângismul, Islamismul, LGBT-ismul, Ateismul, Anarhismul, Neo-Comunismul, Fascismul, Ecologismul extremist, toate Curentele care vor să distrugă această Civilizație Iudeo-Creștină!
Toată America de Sud este acum în mâinile Stângii și Neo-Comunismului!!

Gral.bg( r) Bartolomeu Constantin SAVOIU
Directorul Jurnalului

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele unui om îi va marca...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care noi, China și Rusia, facem...

Tentativă de Asasinat a Președintelui Donald J. Trump, Aniversare-Show NATO, Blocaj Parlamentar în Franța, Decadența Occidentului se Confirmă!

  Tentativa de Asasinat contra Președintelui Donald J. Trump   Incidentul de astăzi în care a fost vizată viața fostului președinte Donald J. Trump a trimis unde...

Vladimir PUTIN în Coreea de Nord la Kim JONG UN Mark RÜTTE la Bruxelles la NATO

  Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-UN rămâne una dintre cele mai izolate și represive dictaturi din Lume. Regimul se bazează pe un...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -