marți, decembrie 6, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

Imensă Victorie a Mișcării Suveraniste Patriotice, Naționaliste în ITALIA

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

 

25 Septembrie 2022 marchează o dată importantă în creșterea impetuoasă a Mișcării pentru Libertate în Europa dar și în lumea occidentală.

Coaliția Partidelor de Dreapta Italiene, „Fratelli d ‘Italia”, Președintă Dottoressa Giorgia MELONI, Forza ITALIA” Președinte Silvio BERLUSCONI “La LEGA” , Matteo SALVINI, obtine o majoritate absolută în Parlamentul Italian (Camera Deputaților și Senat ). Pentru prima oară, o femeie devine Președinte a Consiliului de Miniștri ,Doamna Giorgia MELONI

Victoria Mișcării de Dreapta în ITALIA vine la două săptămâni după Victoria Dreptei în SUEDIA. În SUEDIA , țară cu o lungă tradiție social-democrată, s-a instaurat înainte de al II Război Mondial , o”dictatură moale” (Soft dictatorship), fiind o țară cu cel mai mare procentaj de impozite pe salarii și venituri din Europa dar si cu cel mai mare procentaj de sinucideri, alegătorii a dat cel mai mare număr de voturi partidului „Democrații suedezi” făcând din acesta Primul Partid, înaintea social-Democraților.

După decenii în care statul Providență” Suedez, “încătușa” cetățenii, furnizându-le gratuit sistemul social , de învățământ , etc. etc….dar “încorsetând ” societatea suedeză într-un sistem de „dictatură moale” a spiritului și a comportamentului , făcând din „political corectness” o regula.. Exasperați, suedezii, în fața degradării societății Civile , a violenței fără precedent care s-a instaurat , a unei imigrații agresive, destructive > practic exclusiv musulmane, a ales să voteze masiv partidele de dreapta.

In Italia,de ani de zile,guvernele de centru-stânga sau coalițiile dominate de aceiași „mondialiști „convinși, fideli servitori ai Birocrației apatride de la BRUXELLES , au produs aceleași efecte: o degradare evidentă a societății italiene, a pauperizarea a categorii întregi ale populației italiene,corupție endemică omniprezentă, a „dictatură” a unui sistem judiciar , în imensa majoritate compus_din judecători de stânga și acapararea a o bună parte a economiei țării de sistemul cooperatist , deținut în majoritate de comuniști și care asemeni unei imense caracatițe și-a întins tentaculele în toată regiunile ITALIEI,creând o “clientelă aservită „pentru confruntările electorale .
Imigrația” sălbatică” și masivă a adâncit și acutizat criza Societății italiene.

Programul Președintei MELOMI cuprinde măsuri energice de redresare a economiei și de „îndiguire” a valului de imigranți, în imensa majoritate musulmani.

 

Eveniment incredibil, în ajunul votului, lidera” mondialistă” a Uniunii Europene, faimoasa Ursula von den LEYEN și-a permis să amenințe direct poporul italian, cu „represalii“și contra-măsuri economice în cazul că ar vota Dreapta si nu partidele aservite BRUXELLULUI.

De data aceasta,” măștile” au căzut! Fidelii „mondialiști”, apărători zeloși ai „Noii Ordini Mondiale” dirijate de „Marele Păpușar”, George SOROS și Acoliții săi, de la Klaus SCHWAB la CLINTON, OBAMA, BIDEN TRUDEAU , BILL GATES, MACRON, etc. prin birocrația apatridă a BRUXELULUI se luptă să își impună voința lor funestă popoarelor europene. Războiul pe care l-au provocat prin nu mai_puțin fidelul ZELINSKY cu RUSIA își arată acum efectele devastatoare în Europa.

Inflație , distrugerea structurilor economice, creșterea șomajului …
Și beneficii care devin astronomice pentru Trusturile americane.” Visul “american de a avea un dolar care să depășească Euro-ul s-a împlinit!
Totul este făcut pentru a prelungi acest război atât de profitabil scopului Mondialist si economiei americane. Memorandumul recent prezentat de Guvernul de la Kiev. este o ilustrare clară a acestei strategii mondialiste.
KIEVUL pretinde revenirea la frontierele din 2014, menținând posibilitatea aderării Ucrainei la UE si la NATO. ceea ce,bineînțeles, regimul de la Moscova nu va accepta niciodată.

Victoria Dreptei Suveraniste Italiene are ca efect imediat întărirea Frontului Suveranist care apără interesele naționale ale tarilor pe care le reprezintă: SUEDIA POLONIA, UNGARIA Si acum ITALIA.
Alegerile din noiembrie din SUA în care sondajele dau o majoritate republicană în în Congres, pot provoca un adevărat seism și schimbări esențiale în Politica Internațională.

Ele vor influența fără îndoială și alegerile prezidențiale americane din 2024 și bineînțeles și pe cele din ROMÂNIA.

Așteptăm și sperăm cu ardoare ca trezirea conștiinței Opiniei Publice Europene dar și Mondiale și Victoria Forțelor Suveraniste, Patriotice, Naționaliste să facă stavilă planurilor nefaste ale criminalei „Noi Ordini MONDIALE “ și ale Forțelor Întunericului care sunt în spate!

Gral.bg. (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU
Directorul Jurnalului

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -