duminică, septembrie 24, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

Într-un troian de minciuni și dezinformați, o voce are curajul Adevărului.

Must Read

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în...

 

Am așteptat să citesc valul de comentarii stârnit de „marele show” al Ungariei de sâmbătă la TUȘNAD, în inima ROMÂNIEI.
Întreruptă în 2020 și 2021, din cauza Pandemiei, această demonstrație „de forță” a vecinului ungur un show desfășurat de-a lungul a 5 zile a depășit orice așteptare. Tot cabinetul premierului Victor ORBAN era prezent, cu excepția Ministrului de Externe., toată „floarea” lumii financiare,’ economice, universitare. și, cum se obișnuiește, tineretul universitar maghiar, după mărturiile persoanelor competente prezente, pregătit mult peste nivelul studenților români.

In 2018 și 2019, am fost prezent la „show-ul maghiar” de la TUȘNAD. Eram cu Delegația Partidului „ALIANȚA LEGE ȘI ORDINE” ALO. Eu, ca Președinte, însoțit de 3 colegi: un vicepreședinte de origine secui, coleg de facultate în anii 1963-68, un vicepreședinte de origine german (nu sas) și secretarul general. Eram singura Delegație de români. Așezați în primul rând, singurii de-asemeni care aveam căștile la ureche, pentru traducerea simultană. Pe estradă, aceleași trio: Premierul Viktor ORBAN, unul din liderii partidului de Guvernământ FIDESZ și nelipsitul dușman înveterat al ROMÂNIEI, așa zisul „Episcop”, fals prelat dar adevărat agent al serviciilor maghiare, cunoscut între altele prin modul cum și-a oprimat soția de care a divorțat ulterior: Laszlo TOKES.

Atunci, ca și acum, Viktor ORBAN a făcut un excelent discurs în care nu vorbea practic de ROMÂNIA iar „Episcopul“ TOKES, același discurs anti-românesc, șovin și dușmănos. Voi analiza această „demonstrație” de forță” ungurească din 23 Iulie 2022 de la TUȘNAD sub două aspecte:

Organizarea, ca Eveniment și Conținutul acestei manifestații.

Organizarea Evenimentului

Jonathan EYAL, analist politic britanic, născut în ROMÂNIA, conducător al „Royal United Services Institute for Defence and Security Studies“ spune că puține țări ar tolera ca un guvern întreg, în frunte cu primul ministru , să vină în țara sa și să agite minoritatea etnică locală.

Eu aș da ca exemplu, cunoscător al situației franceze, situația în care Primul ministru al Algeriei ar veni în FRANȚA, însoțit de tot guvernul algerian și de toată „floarea” factorilor de decizie economică, industrială, financiară și s-ar adresa celor 3 milioane (și mai mult în realitate) de algerieni din FRANȚA, incitându-i contra FRANȚEI!

De neconceput!

Deci acest prim aspect, organizarea în Țara Noastră a Unei manifestații de acest nivel este inadmisibilă! Trebuie de remarcat că inacțiunea și pasivitatea Guvernului ROMÂNIEI sunt intolerabile!

Este însăși o problemă care în fond dă rațiune acestui amestec, de necrezut în orice țară din Europa Occidentală, a Ungariei în ROMÂNIA!

Premierul Viktor ORBAN este co-partener în Guvernul ROMÂNIEI. El are 4 miniștri din care un Vice-Premier, reprezentând „interesele ungurilor” din ROMÂNIA ȘI UNGARIA, care ascultă de politica dictată de BUDAPESTA, care preconizează că „Patria Mamă Maghiară“, TRANSILVANIA Pământ ROMÂNESC Etern să revină țării care a cotropit-o și asuprit-o 9 secole, Ungaria.
Se poate astfel considera că guvernul maghiar este partener în guvernarea ROMÂNIEI cu guvernul român.

Nicăieri, nicăieri în Europa, o minoritate nu are drepturile pe care le are minoritatea maghiară în ROMÂNIA. In FRANȚA, care nu este o dictatură , popoarele istorice”: bascii, catalanii, bretonii, corsicanii , nu au în regiunile în care sunt majoritari o administrație și un sistem de învățământ în limba proprie. Este ceva de negândit ce se petrece în ROMÂNIA, să vorbești în limba Română în HARGHITA, COVASNA SAU TÂRGU-MUREȘ Și să ți se răspundă „NEM TUDOM“ Nu mai vorbesc de discriminarea românilor în administrația locală a acestor 3 județe. O dovadă flagrantă a absenței totale de reacție a Autorităților Române a fost și tăcerea la prima vizită a noii Președinte a Ungariei Katalin NOVÀK la ORADEA pentru a asista la inaugurarea unui monument dedicat generalilor unguri vinovați de uciderea a mii de români în TRANSILVANIA.

Închipuiți-vă pe Președintele ROMÂNIEI asistând la BUDAPESTA la inaugurarea unui monument ridicat în onoarea unor generali care au luptat contra Ungariei. Acest Președinte al ROMÂNIEI care de altfel a refuzat să semneze legea menită să permită sărbătorirea semnării Tratatului de Pace în iunie 1920 de la TRIANON care a consfințit marea Unire. A semnat-o a doua oară, cu reticență și nici-o manifestație oficială nu a fost organizată pentru a comemora acest Eveniment Capital în Istoria ROMÂNIEI.
Nu este loc să vorbim aici de extraordinara acțiune desfășurată de UNGARIA de propagandă iredentistă, anti-românească pentru a recupera TRANSILVANIA , de miile de cărți care falsifică istoria și prezintă Pământul ROMÂNESC ca „Leagăn al MAGHIARIMII” și de Mistificarea Continuă pentru a contesta voința populației ROMÂNE, Majoritare care a hotărât în 1918 Reunirea cu Patria MAMĂ. ROMÂNIA

Sume colosale finanțate de statul maghiar și de grupurile private , achiziționarea a peste 50% din pământurile transilvănene de proprietari unguri demonstrează acțiunea subterană de”cucerire” de proprietăți ungurești în ROMÂNIA .

A doua parte este a conținutul discursului Premierului Viktor ORBAN,

Unul din puținii reprezentanți de seamă ai mass-media românești, marele ziarist Marius GHILEZAN, a participat la “ show” de la TUȘNAD.

Cunoscător, ca un număr de intelectuali de seamă români-ardeleni, ai limbii maghiare, el a relatat în mod obiectiv și realist atmosfera și discursul lui ORBAN. Contrar afirmațiilor-dezinformați, prestația Premierului maghiar nu se adresa nici Românilor și nici Ungurilor Ea avea un caracter vădit internațional și principalele puncte sunt vădit răstălmăcite sau denaturate.

Criza Societății Occidentale

Este clară, evidentă și de netăgăduit. Numai orbii sau cei care își ascund vederea nu o văd sau nu vor să o vadă!

Doi factori decisivi contribuie la Decadența Occidentului:
-o natalitate negativă în toată EUROPA a populației autohtone și o natalitate dublă sau triplă a populației afro-asiatice prezentă în toată Europa occidentală.

-o imigrație accelerată care este în curs de a invada Europa occidentală și căreia nimic nu i se mai poate opune. De altfel, favorizată de complicitatea activă a majorității guvernelor Uniunii Europene și de organizațiile de stânga care desfășoară o activitate „sinucigașă” în ajutorarea valurilor de imigranți afro-asiatici care debarcă pe coastele Greciei, Italiei, Spaniei FRANTEI, PORTUGALIEI sau trec granița venind din TURCIA, utilizate ca mijloc de presiune contra Occidentului de Liderul de la ANKARA. Previziunile ONU pentru 2050 – 2100 arată că la sfârșitul sec XXI cu excepția marilor Țări ca Marea BRITANIE, FRANTA, ITALIA, SPANIA, GERMANIA, POLONIA care au o populație intre 60-80 de milioane si vor mai avea o treime de populație autohtonă ,?restul fiind afro asiatică. celelalte țări, printre care și ROMÂNIA Vor avea practic, numai o populație afro-asiatică .
“ Noua Ordine Mondială “ și criminale „Mare Resetare” au reușit!

A doua constatare este degradarea Societății și civilizației Iudeo-creștine prin ofensiva fără i precedent a mișcării LGBTQ+ și Transgender, a atacului contra familiei compuse dintr-un bărbat – femeie, contra religiei și a ideii naționale.

Aici, Marele „Păpușar” care este George SOROS si care acum a transmis ștafeta fiului său Alexandru SORÖS, Împreună cu majoritatea guvernelor europene și nord-americane care sunt în solda lui, a reușit această incredibilă operație de penetrare a întregii Societăți Occidentale, de influențare a tineretului și prin factorii de decizie care îi sunt aserviți, atingerea scopului de conducere a lumii sau cel puțin a Europei și Americii de Guvernul mondial la care visează.

Aici, Viktor ORBAN opune voința Europei Centrale și Orientale de a se distanța și rupe „amarele”de un Occident în “derivă” și decadență accelerată !

Avem pentru această afirmație o rezervă clară care cum însuși demografii și etnografii săi spun  privind “puritatea“ poporului maghiar este compus dintr-un amestec de diferite popoare migratoare, până în anii 1000 d.c.

A treia analiză pertinentă a liderului maghiar este războiul din Ucraina.

Contra curentului American-NATO- Uniunea Europeană care este dominant, ORBAN își afirmă punctul de vedere, fără ocoliș sau echivoc.
Ucraina, căreia din 2014, sub influența americană și europeană i s-a „vânturat” ideea adeziunii la NATO, totul pentru a slăbi Rusia, nu va învinge, cu toate livrările de armament occidental, RUSIA, care are în continuare multe resurse nefolosite, și care nava pierde războiul, cum nu l-a pierdut nici în fața lui Napoleon sau HITLER. Cât privește sancțiunile economice,ele sunt mult mai dăunătoare Europei decât RUSIEI.

Într-adevăr, vom plăti gazul și petrolul importat din SUA de câteva ori mai scump decât cel rusesc și dolarul după ce ani de zile s-a luptat cu Euro, a ajuns la paritate.
Rusia nu suferă de sancțiunile economice, mai mult, rubla s-a întărit față de $.

In fapt poporul rus, obișnuit de decenii cu privațiunile, este mult mai puțin sensibil decât europenii la înrăutățirea condițiilor de trai.
O ultimă constatare care se verifică în realitate este că ansamblul țărilor Lumii , nu nu s-a aliniat să sprijine poziția Americano-occidentală în favoarea Ucrainei.

Conflictul nu a făcut decât să întărească Alianța strategică RUSIA-CHINA și să ducă la normalizarea. ‘parțială a relațiilor INDIA- CHINA și întărirea BRICS , la care noi țări ca Arabia SAUDITĂ, EGIPTUL, ARGENTINA, și-au manifestat dorința de a adera. Observatorii competenți prezic deja că în următorii 10 ani, supremația americană și occidentală va înceta și CHINA-RUSIA-INDIA BRICS vor avea Lidershipul mondial, economic și politic
Viktor ORBAN Iși consolidează statura de principal opozant internațional al supremației americano-occidentale, și al societății promovate de „Noua Ordine Mondială “și a Decadenței Civilizației noastre, vizibilă zi după zi.

„Project Syndicate “rețeaua de păianjen, o asociație de 430 de ziare
si reviste, în 150 de țări, cu un tiraj de 70 de milioane de exemplare “ în mâna “ acestui incredibil reprezentant al Spiritului Răului care este SORÖS si clica lui aservită, nu va putea înăbuși lupta contra_acestui Plan de Dictatură Mondială ,
Această parte importantă, de angajament combativ, a lui Viktor ORBAN contra unei Ideologii distrugătoare a LIBERTĂȚII noastre a fost denaturată și prezentată ca un atac „voit” contra “Ordini Imperiale stabilite” SUA-NATO -U.E.

Discursul premierului maghiar , Victor ORBAN reprezintă Centrul de Raliere al celor care se opun” NOII ORDINI MONDIALE ” , “ Marii Resetării “și Dictaturii de Coșmar pe care aceasta vrea să o instaureze în Omenire !

 

Gral. bg ( r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU
Directorul JURNALULUI

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui misiune principală vizează ceea ce...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în urmă, asemenea unei dâre de...

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe...

„Legio Patria nostra”. Crime (de sânge) pasionale în Legiunea Străină (franceză). Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după...

  Bibliografie „Legio Patria Nostra”. Crime (de sânge) pasionale în cadrul Legiunii Străine. Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -