marți, decembrie 6, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

Roman Abramovich a primit o ofertă pentru Chelsea peste suma cerută!

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

4,75 de miliarde de euro oferă miliardarul Jim Ratcliffe pentru a umpăra echipa londoneză, peste ceea ce solicita oligarhul rus.

Abramovich dorea 3,5 miliarde de euro, plus 600 de milioane de euro pentru a face „una dintre cele mai mari donații din istoria Marii Britanii”, așa cum a spus chiar el, bani pe care îi va oferi ucrainenilor afectați de război.

Ratcliffe este patronul grupului petrolier Ineos și are o avere totală estimată la 14.37 miliarde de euro, potrivit publicației Forbes.

Pentru a demonstra seriozitatea ofertei, Ratcliffe a trimis deja, vineri dimineață, oferta unei bănci comerciale, care conduce această procedură de vânzare a clubului. În plus, el a discutat joi și cu Bruce Buck, directorul executiv al lui Chelsea, cel desemnat de Abramovich să se ocupe de toate procedurile.

Abramovich mai are trei oferte de la consorții americane, pentru a vinde Chelsea

Oferta lui Ratcliffe (69 de ani) este una de ultim moment și miliardarul speră să bată cele 3 oferte făcute deja de 3 miliardari americani.

„Noi am făcut o ofertă în această dimineață. Nu suntem singurii ofertanți britanici. Motivația noastră este pur și simplu de a încerca să creăm un club foarte bun în Londra. Nu avem motivația profitului, pentru că ne facem banii în alte moduri”, a spus Ratcliffe, citat de The Times, care susține că oferta „este senzațională”.

Ratcliffe, care s-a mutat din 2018 în Monaco, a spus că a discutat și cu Guvernul britanic și că oferta include un angajament de a investi 2,08 miliarde de euro pe o perioadă de 10 ani, în ceea ce privește modernizarea stadionului, echipei și infrastructurii.

Abramovich a scos Chelsea la vânzare la începutul lunii martie, la aproximativ o săptămână de la debutul invaziei Rusiei în Ucraina. După mai multe oferte, au rămas trei „finaliste”, iar toate sunt din partea unor consorții americane.

Roman Abramovich, care este un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a primit mai multe sancțiuni, ca urmare a faptului că armata rusă a invadat Ucraina. De altfel, oligarhul a participat și la negocierile de pace dintre Ucraina și Rusia.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -