marți, octombrie 4, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 113|02 - 09 OCTOMBRIE 2022

02.02.2022. Se deschide portalul energiilor feminine! Este aceasta cea mai fericita zi din an?

Must Read

Program-pilot de vaccinare antigripală în farmacii pregătit de Ministerul Sănătății

Sursa: 360medical Ministerul Sănătății pregătește un program-pilot de vaccinare antigripală în farmacii pentru o perioadă de 6 luni, definind condițiile tehnice...

Suntem pro-Europa, dar împotriva eurocrației!

Sursa: RomaniaLibera.ro Marius Ghilezan Prin impunerea sancțiunilor împotriva Rusiei, europenii s-au împușcat în picior, zicea în vară Viktor Orbán....

02.02.2022 a doua zi din a doua luna a unui an in care regasim nu mai putin de 3 de 2. Sa fie aceasta una dintre cele mai norocoase din an, asa cum spun numerologii.

Norocosul numar 2

Data de 2 februarie 2022 are, cum spuneam, o multime de cifre 2. Potrivit numerologilor, 2 este n numar puternic. El simbolizeaza legatura unu-la-unu cu o persoana, dar si celebra opozitie de forte Yin si Yang.  De asemenea, combinatia din aceasta data cuprinde si numarul maestru 22, care simbolizeaza munca in scopul realizarii unui tel.

Aparitia cifrei 2, respectiv a numarului 22, este considerate un semn. Un semn de bun augur care fie te duce cu gandul ca trebuie sa faci echipa cu cineva pentru a obtine un rezultat. Fie trebuie sa dublezi capacitatea de efort pentru a reusi ceea ce ti-ai propus.

02.02 – Semnificatii numerologice

Numarul 2 este despre echilibru si extreme. Cand intelegi extremele idealurilor, situatiilor, ideologiilor, incepi sa vezi o noua perspectiva si gasesti un punct de mijloc. Aceasta energie a fost cu noi intr-un mod destul de virulent din anul 2020 incoace.

Energia lunii februarie este aliniata strans cu dezvoltarea personala si cu patrunderea adanc in suflet pentru a gasi raspunsurile la intrebarile importante. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaste pe tine insuti la nivel mai profund.

02.02.2022 – Portalul energiilor feminine

Numararul 2 este asociat cu energiile feminine, iar cu prilejul acestei date magice se activeaza energia divina feminina pe care fiecare dintre noi o are in ADN. Poate ca simti niste valuri ciudate de sentimente si emotii care te patrund si care te indeamna sa actionezi. Sau, poate, dimpotriva, poti simti “un gol” care te indreapta spre odihna si relaxare. Pot aparea in mintea ta toate episoadele in care nu te-ai iubit sufficient de mult si in care nu ai reusit sa setezi limite clare astfel incat ceilalti sa nu iti invadeze spatiul si timpul.

Aceasta aparitie a Energiei si Puterii Divine Feminine este un indiciu ca este momentul sa te cunosti mai bine, sa iti vezi frumusetea, iubirea, compasiunea care sunt conectate la Sursa si care te fac co-creator al realitatii tale. Respira adanc si deschide-ti inima! Acesta este un miracol al vindecarii. Divinul Feminin este ancorat in noi si Iubirea Divina circula prin noi. Multe miracole vor urma!

02.02.2022 – semnificatii din Tarot

In Arcana Majora din Tarot sunt fix 22 de carti. Nebunul este fie prima carte (zero) fie ultima (22) si ea reprezinta nevoia, cerinta, dar si credinta. Este pasul inainte cu credinta ca Divinitatea iti va pava drumul.

De asemenea 22 (2+2) are vibratia 4. Adica numarul Imparatului din Tarot. Imparatul este simbolul puterii, al viziunii clare, al energiei autoritatii.

Surse: californiapsychics.com, romper.com

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Program-pilot de vaccinare antigripală în farmacii pregătit de Ministerul Sănătății

Sursa: 360medical Ministerul Sănătății pregătește un program-pilot de vaccinare antigripală în farmacii pentru o perioadă de 6 luni, definind condițiile tehnice care trebuie îndeplinite în ceea...

Suntem pro-Europa, dar împotriva eurocrației!

Sursa: RomaniaLibera.ro Marius Ghilezan Prin impunerea sancțiunilor împotriva Rusiei, europenii s-au împușcat în picior, zicea în vară Viktor Orbán. “Rusia nu a căzut în...

Imensă Victorie a Mișcării Suveraniste Patriotice, Naționaliste în ITALIA

  25 Septembrie 2022 marchează o dată importantă în creșterea impetuoasă a Mișcării pentru Libertate în Europa dar și în lumea occidentală. Coaliția Partidelor de Dreapta...

Suveraniștii pot exulta: Habemus Papam!

Cuvânt Înainte Pentru cei care cred în DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, CREATOR al Văzutului și Nevăzutului , și , sunt convins că suntem încă numeroși în ROMÂNIA...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -