duminică, septembrie 24, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

Imigranții Accelerează Invazia Europei

Must Read

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în...

Imaginile de la granița BIELORUSIEI cu POLONIA sunt șocante! Bineînțeles miile de oameni care încearcă să treacă peste gardul de sârmă ghimpatăși să pătrundă în POLONIA sunt disperați și într-o stare jalnică! Practic, toți sunt tineri și 100% afro-asiatici: malieni, somalezi, maghrebini, libieni , sirieni, irakieni , bangladeshi și mai ales afgani!


Aceste imagini îmi aduc aminte cuvintele exprimate în 1990 de Primul Ministru socialist Michel ROCARD , era în al doilea mandat al Președintelui François MITTERAND( 1988-2005).
El făcea referință la valul( deja atunci!!) imigrației africane și maghrebine în FRANȚA :
La FRANCE ne peut pas recevoir la misère du Monde entier
« FRANȚA nu poate primi mizeria Lumii întregi »

În cazul prezent Dictatorul LUKAȘENKO utilizează această masă de imigranți, ca o armă, contra Europei pentru a o pedepsi pentru sancțiunile contra regimului său.
Fluviul “ imigranților se mărește și se umflă încontinuu asemeni unui torent alimentat de apele unui Ciclon.


În sud-estul EUROPEI, “ Sultanul “ TURCIEI le permite să treacă granițele GRECIEI și BULGARIEI pentru a pătrunde în EUROPA centrală și apoi de Vest!
Bineînțeles , coastele ITALIEI FRANȚEI și SPANIEI primesc zilnic “ lotul “ lor de imigranți!

Refugees are seen on a street after being forcibly removed from a building where they had been living, in central Rome, Italy.

“Invazia “ s-a accelerat în mod sensibil după căderea AFGANISTANULUI în mâinile Teroriștilor Talibani. Căderea era previzibilă de multă vreme .
Corupția și dezorganizarea din Armata și Administrația Afgană erau de notorietate publică.
Dacă se dorea cu adevărat ca AFGANISTANUL să rămână liber , o altă politică ar f trebuit dusă.


Nimic nu s-a făcut pentru infrastructura Țării, pentru economie, educație, pentru nevoile sociale ….
Trilioanele de dolari cheltuiți au servit pentru a îmbogăți complexul militaro-industrial american, parțial EUROPA OCIDENTALĂ și din “firimituri” oligarhia afgană locală.
Complicitatea PAKISTANULUI, țară musulmană integristă (amintiți-vă că Osama Ben Laden era ascuns în PAKISTAN cu complicitatea Serviciilor pakistaneze ISI) care a sprijinit întotdeauna Talibanii, era cunoscută! Nimic nu s-a făcut contra acestui “aliat“ duplicitar !

Ce trăim acum este doar începutul!
AFGANISTANUL va deveni un butoi cu pulbere , un Centru Mondial al Terorismului care va exporta infracționalitate și droguri.
Primele țări afectate vor fi RUSIA și INDIA .
CHINA întreține relații amicale cu ei și a fost prima țară care i-a recunoscut .
RUSIA, prin Tadjikistan , Uzbekistan și Turkmenistan , prin infiltrarea elementelor teroriste “ nășite “ de talibani riscă “ infestarea “ republiciilor Federației Ruse din Caucaz și zona limitrofă cu extindere spre partea europeană !
INDIA, prin PAKISTAN , riscă de asemeni să primească “ musafirii” teroriști crescuți și antrenați în AFGANISTAN care își “ plătește “ astfel datoriile față de protectorul pakistanez!

“ Valul” de refugiați afgani se va îndrepta cu prioritate către EUROPA care este “ ELDORADO-ul “ tuturor promisiunilor !
Liderii Uniunii Europene în cap cu faimoasa Ursula von de Leyen, toți adepți ai Marelui Păpușar “ Sorös și a “ Anexei” sale , « BILDERBERG and Co. »,

ai Noii Ordini Mondiale și a Marii Resetări au arătat încotro merg preferințele lor .
De la critica țărilor care vor să își protejeze teritoriul cu garduri ( SUA ce face la frontiera sa?) și refuzul de a finanța lucrările până la creearea Agenției pentru Imigrație , cu scopul de a înlesni primirea și “ inserția “ imigranților , aceași politică” sinucigașă de Distrugere a Civilizației Iudeo-Creștine și de favorizare a Islamizării EUROPEI.

“ Integrarea” de care fac caz acești Lideri care au trădat interesele popoarelor lor este o absurditate completă!
Acești imigranți, practic în totalitate de religie musulmană, Nu pot și Nu vor să fie integrați. Islamul le interzice să se integreze într-o societate pe care ei o consideră , necredincioasă , spurcată , imorală și pervertită!


Scopul Islamului este să domine această Societate .
Într-o primă fază, cât sunt minoritari, imigranții musulmani ca toți ceilalți coreligionari existenți în țara respectivă profită la maximum
de sistemele sociale ale Societății “ necredincioase” și “ spurcate”
Alocații, familiale (4,5,6 copii, din ce în ce mai frcvent cu două neveste , una prezentată ca soție , cealaltă ca concubină , singura cerință legală pentru acordarea alocațiilor fiind viața comună sub același acoperiș) , alocații pentru locuință , alocații șomaj….
Toate posibilitățile legislațiilor sunt utilizate.


Democrațiile Occidentale , pe care le urăsc și le disprețuiesc sunt folosite pentru a își extinde influența islamică în Societate ,
Cu ajutorul partidelor de stânga , neo-comuniștii , anarhiștii , ateiștii și ecologiștii stângiști inclusiv lgbtiștiicare în țările musulmane sunt ostracizați , islamiștii folosind masele de imigranți care cresc încontinnuu, pentruba își extinde influența și acaparează ca o caracatiță Societatea Occidentală.
Când intră, din ce în ce mai numeroși, în partidele de stânga (ajungând miniștri în multe guverne, sau parlamentari) pronează lupta contra rasismului dar în fond fac rasism anti -albi, anti -evrei și anti creștini.

 

În FRANȚA pentru a evita orice problemă , în toate cantinele de la Școli
la Spitale, așezăminte Sociale etc, nu se mai servește carne de porc!
Recent, Universitatea din GRENOBLE, în FRANȚA a hotârât ca toată carnea servită la cantină (vită, pui, oaie) să fie tăiată în Abatoarele Halal!!!
După Regula Musulmană!
Creștini sau nu, toți studenți trebuie să mănînce ca musulmanii!!

Societatea Occidentală este destabilizată !
Puterile Publice prin legi anti-islamofobe reprimează orice protest , considerat “ rasist”!!

PARISUL este de nerecunoscut cu miile de imigranți afro-asiatici care și -au întins corturile de-alungul Seinei sau au construit multe “bidonvilles” în parcuri sau pe colinele cars bordează drumul între Aeroport și Oraș
LONDRA care are deja 70 % populație afro -asiatică, are cartiere întregi ca cele din Estul LONDREI care sunt complet islamizate !

Nu se mai servește alcool, femeile sunt toate acoperite și Forțele de Ordine nu mai intră
BERLINUL,FRANKFURTUL, dar și numeroase alte orașe în GERMANIA , SUEDIA , DANEMARCA, BELGIA OLANDA, sunt în mâinile găștilor de violatori și delicvenți imigranți!
Polițiștii , neputincioși , pentru a evita problemele , închid ochiii!

Pentru a nu fi acuzațe de rasism islamofob, Puterile PUBLICE, de la atentate până la crime și delicte, declară că, făptașii musulmani sunt “bolnavi psihici”.

Singurele țări care mai rezistă acum sunt UNGARIA și cum vedem din evenimentele recente POLONIA .
Într-o oarecare măsură Țările Baltice care din păcate sunt prea slabe
Politica iresponsabilă a BRUXELLULUI este de a fixa cote de imigranți care trebuiesc primiți în fiecare țară.
O distrugere planificată, organizată și executată de nimicire a Civilizației și Religiei noastre !

Va fi un viitor Guvern al ROMÂNIEI capabil să se opună acestor decizii criminale?

Numai o Mare Mișcare Naționalistă , Patriotică, Creștină , Tradiționalistă se poate opune Invaziei ROMÂNIEI de Valul afro-asiatic care pune stăpânire pe EUROPA !

Gral. Bg . Bartolomeu Constantin SĂVOIU
Directorul Jurnalului

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui misiune principală vizează ceea ce...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în urmă, asemenea unei dâre de...

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe...

„Legio Patria nostra”. Crime (de sânge) pasionale în Legiunea Străină (franceză). Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după...

  Bibliografie „Legio Patria Nostra”. Crime (de sânge) pasionale în cadrul Legiunii Străine. Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -