sâmbătă, octombrie 16, 2021
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 62 |11 - 17 OCTOMBRIE 2021

Un refugiat afgan a înjunghiat o grădinăreasă pentru că „lucrează, deși este femeie” in Germania

Must Read

Casa Oamenilor de Ştiinţă din Bucureşti (sau fosta Casă Assan)

Sursa foto: wikipedia.ro     Casa Assan a fost locuinţa primului explorator român ce a făcut ocolul Pământului şi a studiat zonele...

Vitalik Buterin fondatorul Ethereum la Bucureşti

Vitalik Buterin: "Sunt multe lucruri care pot fi făcute în spaţiul crypto. Trebuie doar să îţi găseşti locul" Co-fondatorul Ethereum,...

Sursa foto: dw.com

Un bărbat afgan în vârstă de 29 de ani a înjunghiat în repetate rânduri o femeie în vârstă de 58 de ani care lucra ca grădinar peisagist într-un parc din Berlin, pentru că nu-i plăcea faptul că, în calitate de femeie, lucra, declară surse din cadrul poliției. Bărbatul a înjunghiat-o de câteva ori la nivelul gâtului, în ​​districtul Wilmersdorf, sâmbătă după-amiază.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani care a văzut atacul a sărit în ajutorul femeii, dar a fost înjunghiat și el în gât de către suspect.

Poliția a declarat că atacatorul, a cărui identitate nu a fost dezvaluită, în conformitate cu legile germane privind confidențialitatea, ar fi abordat femeia și a vorbit cu ea.

Apoi a scos brusc un cuțit și a înjunghiat-o de câteva ori în gât. Procuratura generală a statului din Berlin a declarat duminică că agresorul a fost arestat sub acuzația de tentativă de crimă și agresiune în formă agravată.

Ambele victime au fost supuse unei intervenții chirurgicale și sunt în prezent spitalizate.

Sursa foto: dw.com

Probleme psihologice și motivație islamistă

Poliția spune că suspectul ar putea suferi de o boală mintală. Cu toate acestea, procurorii și polițiștii criminaliști îl anchetează sub suspiciunea că atacul ar fi putut fi motivat de ideologia islamistă.

Martin Steltner, purtător de cuvânt al parchetului din Berlin, spune pentru Berliner Zeitung că suspectul nu avea antecendete.

„Avem indicații despre un amestec de probleme psihologice și o motivație islamistă”, spune Steltner.

Anchetatorii spune că atacatorul locuiește în Germania din 2016 și că sănătatea sa mintală ar fi putut juca un rol în atac.

„[Sâmbătă] în jurul orei 13.30, un bărbat de 29 de ani, de naționalitate afgană, ar fi abordat o femeie grădinar peisagist în vârstă de 58 de ani, care lucra într-o zonă verde din Wilmersdorf, Prinzregentenstrasse și Güntzelstrasse, deoarece ar fi fost deranjat de faptul că era o femeie care lucra.”

„Un bărbat de 66 de ani care a încercat să o apere pe femeie a fost grav rănit prin înjunghiere în zona gâtului. Ambii au ajuns la spital, unde au fost operați. Suspectul a fost arestat.”

Sursa: Daily Mail

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Casa Oamenilor de Ştiinţă din Bucureşti (sau fosta Casă Assan)

Sursa foto: wikipedia.ro     Casa Assan a fost locuinţa primului explorator român ce a făcut ocolul Pământului şi a studiat zonele polare, deasemenea a condus şi...

Vitalik Buterin fondatorul Ethereum la Bucureşti

Vitalik Buterin: "Sunt multe lucruri care pot fi făcute în spaţiul crypto. Trebuie doar să îţi găseşti locul" Co-fondatorul Ethereum, a doua criptomonedă ca și...

Elrond achiziționează compania Capital Financial Services

Elrond Network, unicornul romanesc care dezvolta tehnologie blockchain, anunță achiziția Capital Financial Services, companie licențiată de Banca Națională a României pentru a opera drept...

Tunelurile secrete care străbat tot orașul București

Bucureştiul este un oraş plin de mistere. Poveşti incredibile cu fantome, istorii demne de filme de Hollywood cu vampiri, persoane cu forţe supranaturale, comori...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -