marți, decembrie 6, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

Un refugiat afgan a înjunghiat o grădinăreasă pentru că „lucrează, deși este femeie” in Germania

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

Sursa foto: dw.com

Un bărbat afgan în vârstă de 29 de ani a înjunghiat în repetate rânduri o femeie în vârstă de 58 de ani care lucra ca grădinar peisagist într-un parc din Berlin, pentru că nu-i plăcea faptul că, în calitate de femeie, lucra, declară surse din cadrul poliției. Bărbatul a înjunghiat-o de câteva ori la nivelul gâtului, în ​​districtul Wilmersdorf, sâmbătă după-amiază.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani care a văzut atacul a sărit în ajutorul femeii, dar a fost înjunghiat și el în gât de către suspect.

Poliția a declarat că atacatorul, a cărui identitate nu a fost dezvaluită, în conformitate cu legile germane privind confidențialitatea, ar fi abordat femeia și a vorbit cu ea.

Apoi a scos brusc un cuțit și a înjunghiat-o de câteva ori în gât. Procuratura generală a statului din Berlin a declarat duminică că agresorul a fost arestat sub acuzația de tentativă de crimă și agresiune în formă agravată.

Ambele victime au fost supuse unei intervenții chirurgicale și sunt în prezent spitalizate.

Sursa foto: dw.com

Probleme psihologice și motivație islamistă

Poliția spune că suspectul ar putea suferi de o boală mintală. Cu toate acestea, procurorii și polițiștii criminaliști îl anchetează sub suspiciunea că atacul ar fi putut fi motivat de ideologia islamistă.

Martin Steltner, purtător de cuvânt al parchetului din Berlin, spune pentru Berliner Zeitung că suspectul nu avea antecendete.

„Avem indicații despre un amestec de probleme psihologice și o motivație islamistă”, spune Steltner.

Anchetatorii spune că atacatorul locuiește în Germania din 2016 și că sănătatea sa mintală ar fi putut juca un rol în atac.

„[Sâmbătă] în jurul orei 13.30, un bărbat de 29 de ani, de naționalitate afgană, ar fi abordat o femeie grădinar peisagist în vârstă de 58 de ani, care lucra într-o zonă verde din Wilmersdorf, Prinzregentenstrasse și Güntzelstrasse, deoarece ar fi fost deranjat de faptul că era o femeie care lucra.”

„Un bărbat de 66 de ani care a încercat să o apere pe femeie a fost grav rănit prin înjunghiere în zona gâtului. Ambii au ajuns la spital, unde au fost operați. Suspectul a fost arestat.”

Sursa: Daily Mail

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -