sâmbătă, octombrie 16, 2021
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 62 |11 - 17 OCTOMBRIE 2021

Dumnezeul meu este viu!

Must Read

Casa Oamenilor de Ştiinţă din Bucureşti (sau fosta Casă Assan)

Sursa foto: wikipedia.ro     Casa Assan a fost locuinţa primului explorator român ce a făcut ocolul Pământului şi a studiat zonele...

Vitalik Buterin fondatorul Ethereum la Bucureşti

Vitalik Buterin: "Sunt multe lucruri care pot fi făcute în spaţiul crypto. Trebuie doar să îţi găseşti locul" Co-fondatorul Ethereum,...

În această lume post-modernă în care oamenii se află în zona lor de confort, mulți îl resping pe Dumnezeu; ei spun că este o idee, o simplă “ entitate osoasă “ care există numai pentru că ei îi dau existență sau nu, că este o poveste, și dacă nu o percep, Ea nu există.

Au început chiar să distrugă orice noțiune a creației umane , familia este atacată, în unele țări termenul tată și mamă a fost schimbat cu cel de părinte, s-a interzis ca oamenii să se roage în școli sau în entități de stat, sub pedeape , amenzi sau chiar închisoare . Avortul a devenit legal, rapid și gratuit a fost cerut cu sloganul „nici unul dacă nu este dorit “ !

Omul se joacă “ dea DUMNEZEUL”de ceva vreme, au recreat particula divină cunoscută și sub numele de “ Bosonul Higgs “ în numele științei, au clonat ființe vii și să nu uităm că schimbările de sex au devenit curente iar în SUA sunt rambursate de Stat.

Putem continua să vorbim deasemeni despre modul în care mediul , natura sunt distruse și afectează direct alte ființe vii fără remușcări.

Dar, suntem interesați să prezentăm Binele care există în lume, întrucât, deși există Răul există și Binele: Dumnezeu nu ne-a lăsat singuri sau în derivă, este întotdeauna alături de noi, mai ales în momentele cele mai dificile.

De la început, omul a căzut din harul lui Dumnezeu, din cauza egoismului nostru, și am vrut să fim ca Zeii,nu ne-a fost suficient să fim creaturi umane , am încercat să fim la același nivel cu El de aceea a fost foarte simplu să fim ispitiți căci diavolul (Ispititorul, el care atrage) folosește acest lucru pentru a ne separa de HAR.

Chiar mai mult după ce a căzut din HARUL Său, Dumnezeu nu ne-a îndepărtat din inima sa și a promis un Salvator , a trimis mai întâi profeții să pregătească calea și a dat poruncile sale oamenilor, dar aceștia aveau inimile împietrite și întoarse întotdeauna în căutarea lucrurilor lumești.

Apoi a făcut un act de milă cu omul (dragostea lui Dumnezeu care depășește rațiunea omului), și-a trimis singurul FIU născut, care nu a fost Creat pentru a ne mântui.
Dumnezeul lui Dumnezeu, lLmină de Lumină pentru a salva sclavul pe care i l-a dat Fiului său, i-a dat să-și verse sângele printr-un legământ prin care a dat mântuirea omenirii.

Unii spun că suntem deja mântuiți, că indiferent de ceea ce am face, este deja făcut, dar este și adevărat că trebuie să fim demni de acest dar, nu toți cei care pretind că sunt credincioși , sunt.

În fața a ceea ce spune lumea, noi, credincioșii, trebuie să rămânem fermi.

Spunem că Dumnezeul nostru este viu pentru că credem în Înviere credem că IISUS moare pentru a ne oferi viața veșnică, indiferent de ceea ce spune lumea, suntem siguri că predicarea Sa a fost adevărată și că avem Adevărul revelat prin cuvintele sale .

Este adevărat că există necazuri în lume, dar ceva de care trebuie să ținem cont este că domnul acestei Lumi prezente în care ne aflăm este Satana, căci cu mult timp în urmă omul a dat această împărăție acestei ființe necurate și de aceea vedem că proliferează Răul

De ce nu acționează Dumnezeu?

El oferă omului Libertatea Liberul Arbitru de a alege Binele și Răul, dar omul trebuie să respecte consecințele sale, fiecare acțiune are o reacție.la ea .

Să nu lăsăm neghina să crească odată cu grâul și în momentul lor propice ele trebuiesc fi despărțite și nu trebuie să uităm că Dumnezeu este Tatăl de aceea nu ne-a despărțit niciodată de inima lui și avem un loc foarte important lângă El.

Să nu uităm că Dumnezeu este cu noi mereu, nu este o idee, cu atât mai puțin o noțiune de ceva, este Creatorul și Susținătorul întregii vieți.

Dumnezeu să ne binecuvânteze casele, familiile și țara în care trăim.
Amin


Dr. Eric ESCALA
Arhiepiscop Anglican
Buenos AIRES

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Casa Oamenilor de Ştiinţă din Bucureşti (sau fosta Casă Assan)

Sursa foto: wikipedia.ro     Casa Assan a fost locuinţa primului explorator român ce a făcut ocolul Pământului şi a studiat zonele polare, deasemenea a condus şi...

Vitalik Buterin fondatorul Ethereum la Bucureşti

Vitalik Buterin: "Sunt multe lucruri care pot fi făcute în spaţiul crypto. Trebuie doar să îţi găseşti locul" Co-fondatorul Ethereum, a doua criptomonedă ca și...

Elrond achiziționează compania Capital Financial Services

Elrond Network, unicornul romanesc care dezvolta tehnologie blockchain, anunță achiziția Capital Financial Services, companie licențiată de Banca Națională a României pentru a opera drept...

Tunelurile secrete care străbat tot orașul București

Bucureştiul este un oraş plin de mistere. Poveşti incredibile cu fantome, istorii demne de filme de Hollywood cu vampiri, persoane cu forţe supranaturale, comori...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -