marți, iulie 23, 2024
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 4 | 2024 | ISSN 2972 - 2268

O Incredibilă Coaliție care vizează subversiunea Ordinii Mondiale Actuale

Must Read

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care...

General de Bg ( ret) Bartolomeu Constantin Săvoiu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale ROMÂNE 1880 , fost Vice Președinte CIOR -NATO ( Confederația Interaliată a Ofițerilor de Rezervă -Nato , 1,3 milioane membri) Arhonte al Patriarhiei Ecumenice din CONSTANTINOPOL , Co -Președinte Alianța Universală a Bisericilor Canonice Ortodoxe, Președintele Partidului Român “ Alianța Lege și Ordine “ A.L.O. și Director al săptămânalului “PATRIA ROMÂNĂ” ne-a acordat cu multă amabilitate acest interviu.

„Intervenția mea este consecința unei îndelungate reflecții : cum este posibil ca o civilizație atât de avansată, atât de incredibil de frumoasă, plină de istorie în fiecare colț ca ceea a Lumii Occidentale să se auto -distrugă și să deterioreze într-un proces inexorabil? În spatele acestui declin se află un joc însă un foarte complex de evenimente pe care voi încerca să le explic în continuare .

Primul pas în această analiză este alegerea lui Joe Biden și înfrângerea Președintelui Donald J. TRUMP care ascunde o intrigă foarte inteligentă și un complit bine realizat în spatele acestei alegeri .

Pentru prima dată în istoria alegerilor americane, un președinte a fost învins în urma unei coaliții incredibile a organismelor de stat: CIA, FBI și Departamentul de Stat care au colaborat la distrugerea lui TRUMP împreună cu serviciile secrete ale altor țări , de la MI 6 englez la BND german și serviciile franceze , Italiene etc. Niciodată în istoria Statelor Unite nu s-a văzut așa ceva. Există, de asemenea, o coaliție neobișnuită implicată în acest joc de interese, între islamism, extremism LGBTist , fascism și neo-comunism. Toate mișcările, începând cu Antifa, Black Lives Matter, s-au reunit, ajutate de Partidul Comunist Chinez, pentru a-l învinge pe președintele TRUMP.Despre ce este vorba? Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să ne întoarcem puțin și să ne amintim că în 2005 trei tineri ingineri venezuelani specialiști în IT ,au descoperit în Venezuela condusă în acel timp de Dictatorul Chavez ,un software care permite – în timpul votării – să schimbe numele candidatului fără a lăsa urme. Pentru a înțelege cu ușurință, este posibil ca, prin apăsarea butonului cu care exprim preferința pentru TRUMP prin acest software preferința să fie atribuită lui Biden. Toate acestea fără urmă. !!!Acest software a fost folosit pentru prima dată cu în SUA sub președintele Obama la alegerile din Florida în 2016 și apoi a devenit mai sofisticat până la alegerile din 2020. El a fost promovat în SUA de societățile Sequoia , apoi Dominion în care vom găsi și un important miliardar al CHINEI comuniste și “ umbra “ lui George Sorös .Victoria lui Biden, în lumina tuturor acestor lucruri, a fost o victorie furată. În 25 din cele 50 de state , mașinile electonice de vot au fost vândute de soțul lui Nancy Pelosi , lidera democrată a Camerei Reprezentanților , adversară virulentă a PreședinteluiTRUMP . “ Operația “ era astfel excelentă , fraudă fără “ urme”!

Un rol de lider în implementarea acestui complot real l-a avut inamicul numărul 1 al societății noastre tradiționale: celebrul George Soros deja menționat .Trebuie să ne amintim că, în februarie 2020, la Conferința de la Davos, unde au fost discutate noile echilibre geopolitice, Trump a spus clar: „Mă opun acestei noi Ordini Mondiale ”. Două zile mai târziu, acest dușman al societății tradiționale occidentale , Sorös a declarat la in mare dineu care reunea “ crema “ liderilor mondiali : “Trump trebuie să plece”. Și în lumina faptelor, areușit, eliminând astfel ultimul obstacol în calea stabilirii Noii « sale « Ordini Mondiale.

Deși este greu de imaginat, prezentul nostru este rezultatul acestei coaliții între neo-comuniști, extremiști LGBT iști și islamul radical, care joacă un rol principal. În opinia mea, în următorii 15 25 de ani, și nu numai eu gândesc astfe ci și politologii, experți, specialiști ai serviciilor , vom avea o Europă islamistă: Islamul are o bombă atomică care este “ rata natalității” . Într-o Europă în care rata natalității este negativă (în fiecare an, de exemplu, în România pierdem 300.000 de oameni și conform estimărilor din cei 16-17 milioane , populația actuală vor exista 10 milioane în 2050 și nu va mai exista ca populație authtonă, română în 2100), populația musulmană va constitui o o majoritate predominantă. Așa cum a spus Gaddafi: „Vom câștiga Europa fără gloanțe, fără război doar cu pântecele femeilor noastre”.

A doua putere mondială care va profita de preluarea puterii islamiste în Europa este China. De la Nostradamus la Biblie , am auzit despre asta: faimosul pericol galben există ! CHINA,care are putere, o disciplină și o extraordinară capacitate de organizare, muncă și dezvoltare , are în vedere, împreună cu islamiștii, să distrugă America de Nord și Europa pentru a provoca declinul lumii occidentale.CHINA va prelua apoi Lidershipul în ceea mai mare parte a Lumii.

O altă problemă pe care aș dori să o evoc se referă la situația , RUSIEI , o Mare Putere care s-a îndepărtat progresiv de Lumea Occidentală.

Îmi amintesc că marele Președinte Francez , Generalul de GAULLE spunea: „Nu putem face Europa fără Rusia”. Până în 2014 această țară era pe drumul de a se alia cu Uniunea Europeană și se vorbea de orizontul 2020 ca un posibil partenariat cu NATO dar apoi în 2014, când fostul Președinte ucrainian Ianukovici a fugit de la KIEV la MOSCOVA în urma revoltei populare sprijinită de Occident și SUA , Rusia a re-luat Crimeea , care nu fusese niciodată ucrainiană și imediat Europa și Statele Unite au proclamat sancțiuni contra ei , eliminând astfel toate progresele efectuate pentru apropierea între Occident și RUSIA .Așadar, am “ împins-o “ în brațele islamiștilor, Turciei și Iranului, iar această țară creștină, a “aderat” la această periculoasă coaliție, anti -occidentală și anti-creștină.

După cum puteți constata ne confruntăm cu o “ Alianță Heteroclită” ale cărui consecințe sunt deja vizibile : pro-comuniștii și forțele de stânga au distrus “ordinea “ civilizației noastre iudeo creștine folosind o masivă imigrație necontrolată. Și dacă vrem să punem o întrebare retorică : până când și câte milioane putem primi în Vechea Europă? ,
răspunsul este clar : sunt milioane și milioane
de africani care sunt goniți de sărăcie , de mizerie , de regimuri corupte și de terorism care vin să-caute o viață mai bună în Europa și pe care nimic nu îi poate opri!!Dar până când îi putem să îi primim? În detrimentul stabilității noastre ?
Cu majoritatea Liderilor europeni care au trădat misiunea lor de a își apăra propriile țări , viitorul este sumbru!!
Chiar și șeful Bisericii romano -catolice , Papa Francisc, este mai mult un apărător al imigranților în imensa majoritate musulmani, decât al credinței noastre creștine. Într-un context similar, extremismul LGBT care dorește să schimbe natura familiei tradiționale, eliminând simbolul sacru al părinților : tata și mama înlocuindu-l cu denumirea părinte 1 și părintelui 2 ( doi bărbați sau 2 femai ca părinți) , simboluri care dezumanizează societatea
și creația umană posibilă numai între două sexe diferite , anunță astfel decadența și colapsul Civilizației actuale !
. Realitatea prezentă este aceasta: minoritățile guvernează Majoritățile și dacă îți expui ideea în mod deschis și nu ești “ politic corect “ , ești numit fascist, nazist , rasist, homofob !!! Chiar și o mare parte a Liderilor francmasoneriei mondiale este acum ghidată de logica” corectă din punct de vedere politic” care predomină în aceste zile, lăsându-ne pe noi Masonii urmași ai Idealului Multisecular , “ Să fim Fideli lui DUMNEZEU , Patriei și în serviciul Societăți având o imensă datorie : nevoia de a spune Adevărul , de a apăra Civilizația Tradițională Iudeo -Creștină dar și ceea multimilenară Hindu , Budistă , Shintoistă în fața Forțelor care vor să ne distrugă , a Noii Ordini Mondiale , a Marii Resetării
chiar dacă suntem conștienți câ mergem contra Curentului Ateist , Stângist , Neo -Comunist , Islamist , lgbtistextremist , anarhist….

 

Cinzia TESTA
Jurnalistă “ QUOTIDIANO SOCIALE “ 3 aprilie 2021.
ITALIA

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele unui om îi va marca...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care noi, China și Rusia, facem...

Tentativă de Asasinat a Președintelui Donald J. Trump, Aniversare-Show NATO, Blocaj Parlamentar în Franța, Decadența Occidentului se Confirmă!

  Tentativa de Asasinat contra Președintelui Donald J. Trump   Incidentul de astăzi în care a fost vizată viața fostului președinte Donald J. Trump a trimis unde...

Vladimir PUTIN în Coreea de Nord la Kim JONG UN Mark RÜTTE la Bruxelles la NATO

  Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-UN rămâne una dintre cele mai izolate și represive dictaturi din Lume. Regimul se bazează pe un...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -