marți, iulie 23, 2024
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 4 | 2024 | ISSN 2972 - 2268

China nu trebuie să ridice un deget pentru a-l împinge pe Biden înainte!

Must Read

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care...

Sursa foto:www.latrobe.edu.au

de Gordon G. Chang

„Xenofobia” a fost o temă constantă a lui Biden … La câteva momente după Decizia de interdicția de călătoriii “a președintelui Trump … Biden a început atacul. „Nu este momentul ca recordul lui Donald Trump de xenofobie isterică și frica să nu fie pus în fața științei”, a spus el. Nu a existat nimic „xenofob” în legătură cu interdicția de călătorie a lui Trump. A fost impusă sosirilor din țara în care a apărut prima dată boala, CHINA . Prin urmare, interdicția a salvat vieți și ar fi salvat și mai mult dacă ar fi fost mai strictă, ar fi fost anunțată mai devreme și ar fi fost aplicată mai riguros …. Dacă Biden ar fi fost președinte atunci, boala s-ar fi răspândit aproape sigur. mai repede în America. El a fost, în timpul campaniei, împotriva tuturor acestor interdicții de călătorie.

Acum, Biden susține o altă campanie de propagandă chineză …. Regimul chinez, care folosește până astăzi nume geografice pentru tulpini de virus, a încercat să interzică orice identificare a Chinei cu pandemia. Biden, cu primele sale ordine executive său executiv [aderarea la Organizația Mondială a Sănătății (OMS)], face munca de la Beijing, în timp ce liderii chinezi încearcă să devieze vina de la ei.

Această decizie a fost deosebit de oribilă, deoarece OMS a fost complice la răspândirea deliberată a bolii de către China. OMS a difuzat poziția Beijingului conform căreia coronavirusul nu era ușor contagios, chiar dacă medicii șefi ai organizației știau că este extrem de transmisibil. Mai mult, OMS a susținut campania chineză împotriva interdicțiilor de călătorie. Americanii au murit din cauza acestor acțiuni și a altor acțiuni indefendabile din partea OMS, iar acum Biden va reveni la legitimarea și susținerea acestei organizații.

Administrația Biden tocmai a aprobat una dintre cele mai vicioase linii de atac ale Chinei împotriva Statelor Unite.

Acțiunile noii administrații par că ar stabili un model “special “ , pentru răspunsurile sale pentru a nu jena Beijingul cu privire la Pandemie și alte aspecte.

Pe 26 ianuarie, Biden a semnat ordinul executiv intitulat „Memorandum care condamnă și combate rasismul, xenofobia și intoleranța împotriva americanilor asiatici și a insulelor din Pacific din Statele Unite”.

Ordinul prevede că, în timpul pandemiei coronavirusului, „retorica inflamatorie și xenofobă a pus în pericol persoanele, familiile, comunitățile și afacerile din America de Sud și din Insulele Pacificului”.

Nu este nimic în neregulă cu protejarea minorităților de rasism, dar rasismul nu este problema. „Corectitudinea politică prezice incorectitatea politicii”, scrie Ben Weingarten de la Institutul Claremont pe site-ul Newsweek, comentând ordinul executiv al lui Biden. „Și când vine vorba de probleme de viață și de oameni ,corectitudinea politică poate ucide “

Apoi, criticile lui Biden asupra interdicției de călătorie s-au aliniat perfect cu atacurile Beijingului asupra lui Trump – și asupra Statelor Unite.

Acum, Biden susține o altă campanie de propagandă chineză. „Guvernul federal trebuie să recunoască faptul că a jucat un rol în promovarea acestor sentimente xenofobe prin acțiunile liderilor politici, inclusiv referințe la pandemia COVID-19 prin locația geografică a originii sale”, declară ordinul executiv din 26 ianuarie.

Se așteaptă ca ordinul să conducă la interzicerea, la nivelul întregului guvern federal, a utilizării „virusului Chinei”, „gripei Wuhan” și a variantelor sale.

Președintele Trump a numit “virusul Chinei” la începutul anului trecut, ca răspuns la declarațiile de la Beijing. Pe 12 martie, ministerul chinez de externe a lansat atacuri de dezinformare, acuzând SUA că sunt originea bolii coronavirus și își ascund sursa. Un tweet oficial al ministerului de externe a explicat afirmația că surse oficiale chineze sugeraseră de mai bine de o lună: Statele Unite au fost zero pentru COVID-19.

Beijingul nu a renunțat la această linie de atac rău intenționată. Luna aceasta, Beijingul, fără absolut nicio dovadă, a indicat Fort Detrick din Maryland ca sursa bolii.

Regimul chinez, care folosește până astăzi nume geografice pentru tulpinile de virus, a încercat să interzică orice identificare a Chinei cu pandemia. Biden, cu ordinul său executiv, face munca la Beijing, în timp ce liderii chinezi încearcă să devieze vina.

„Partidului comunist chinez i-ar plăcea să se vadă “desprins “de pandemia de coronavirus care a apărut pe țărmurile sale, că a încercat să o acopere, că a contribuit la răspândirea în întreaga lume și că a încercat în mod cinic să o exploateze la fiecare pas”, scrie Weingarten. „Deci, Beijingul trebuie să fi fost foarte bucuros atunci când a aflat despre un dar, în acest sens, de la președintele Joe Biden”.

Mai mult, Biden, la câteva ore de la depunerea jurământului, s-a alăturat Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), lucru dorit de Beijing, deoarece, din punct de vedere practic, el controlează conducerea politică a acestui organism.

Această decizie a fost deosebit de oribilă, deoarece OMS a fost complice la răspândirea deliberată a bolii de către China. OMS a difuzat poziția Beijingului conform căreia coronavirusul nu era ușor contagios, chiar dacă medicii șefi ai organizației știau că este extrem de transmisibil. Mai mult, OMS a susținut campania chineză împotriva interdicțiilor de călătorie.

Americanii au murit din cauza acestor acțiuni și a altor acțiuni indefendabile din partea OMS, iar acum Biden va reveni la legitimarea și susținerea acelei organizații.

Provocarea Chinei către America este cuprinzătoare, pe toate fronturile. Până în prezent, Biden a luat măsuri care încurajează cu siguranță Beijingul. Revenirea sa la Acordul de la Paris, anularea conductei Keystone XL și abrogarea interdicției echipamentelor chineze din rețeaua electrică americană, printre altele, favorizează, direct sau indirect, Beijingul. De asemenea, este foarte îngrijorător eșecul nominalizat al secretarului de comerț Gina Raimondo de a confirma că Huawei Technologies va rămâne pe lista de entități interzise a departamentului.

Analiștii spun că Beijingul îl testează pe Biden. Da, dar până acum chinezii nu au nevoie să ridice un deget. Noul președinte le oferă ceea ce vor și nici măcar nu trebuie să întrebe.

Gordon G. Chang este autorul The Coling Coling of China, un Gatestone Institute Distinguished Senior Fellow și membru al consiliului său consultativ.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele unui om îi va marca...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care noi, China și Rusia, facem...

Tentativă de Asasinat a Președintelui Donald J. Trump, Aniversare-Show NATO, Blocaj Parlamentar în Franța, Decadența Occidentului se Confirmă!

  Tentativa de Asasinat contra Președintelui Donald J. Trump   Incidentul de astăzi în care a fost vizată viața fostului președinte Donald J. Trump a trimis unde...

Vladimir PUTIN în Coreea de Nord la Kim JONG UN Mark RÜTTE la Bruxelles la NATO

  Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-UN rămâne una dintre cele mai izolate și represive dictaturi din Lume. Regimul se bazează pe un...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -