marți, iulie 23, 2024
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 4 | 2024 | ISSN 2972 - 2268

SUA: Cale liberă către SOCIALISM

Must Read

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care...

Acest articol ar putea aibă un al doilea sau al treilea titlu. “Calea liberă către Noua Ordine Mondială”, sau “ The Great Reset”. Întradevăr evenimentele de miercuri 6 ianuarie 2021, în care sute de mii de oameni au venit la Washington și au invadat Congresul pentru a-și exprima indignarea acumulată în cele două luni de la Alegerile Prezidențiale, cele mai fraudate din Istoria Alegerilor Prezidențiale Americane, și votul de joi 7 Ianuarie al Congresului, care a consfințit victoria furată de Joe BIDEN și Partidul Democrat, reprezintă drumul liber pentru marea operație îndelung planificată și săvârșită pentru a instaura binecunoscuta Noua Ordine Mondială. Ansamblul Mass-Media Internaționale, au înfierat ocuparea Congresului, într-o totală coordonare. Practic toate acese voci indignate nu s-au auzit când la începutul lui noiembrie Alegerile Americane trucate au inversat câștigătorul. Trebuie reamintim câteva elemente pentru a înțelege bine acest proces.

În 2005, 3 ingineri venezuelieni de mare talent, au pus la punct un software foarte sofisticat și de-a dreptul revoluționar, de fraudare informatică. Sprijiniți de dicatorul Venezuelian Chavez, ei au implementat sistemul în Venezuela mai întăi, ceea ce a permis Dictatorului se mențină la putere fară probleme și în continuare al Dictatorului Maduro. Sistemul a fost adus în Statele Unite, preluat de Partidul Democrat și utilizat de Hussain Obama. În Statele Unite el a fost comercializat și răspândit prin Societatea Sequoia, Dominion prin Sistemul SmartMob. Aparatele electronice utilizate pentru birourile de vot, în mai mult de jumătate din Statele Americane, erau propietatea soțului lui Nancy Pelosi, lidera Democrată a Camerei Reprezentanților realeasă de altfel din nou acum, la vârstă de 80 de ani. De interesat în construcțiile financiare ale Holdingului Dominion, se găsesc și Fonduri importante provenite din China Comunistă. Pentru a simplifica și a face înțelegem mai ușor cititorul, alegătorul american apasă pe buton și când scrii numele TRUMP și mesajul care pleacă va înregistra BIDEN.

Construcția geniala este acest soft excepțional nu lasă nici o urmă și nu poate fi utilizat ca probă a alegerii trucate. Deci prin eliminarea Președintelui TRUMP, cum spunea Arhiepiscopul Romano-Catolic Italian, Carlo Maria Vigano, într-o scrisoare publică înaintea alegerilor “ o tiranie inumană fără față cunoscută se instaura în omenire și Dumneavoastră Domnule Președinte TRUMP, sunte-ți ultimul zid în fața statului paralel și al asaltului final “ Al Fiilor Întunericului”.

Unii cunoscători ai acestei extraordinare operații care este The Great Reset, ziaristul American, Justin Haskins, Heartland Institute spune: “ fii o radicală transformare, o a patra revoluție industrială, în care cei mai educați oameni vor guverna majoritatea celorlalți și vor aplica soluția îndelung pregătită a Socialismului Mondial.”

Klaus Schwab, creatorul faimosului Davos, admirator din tinerețe a criminalului Hitler și tovarăș fidel al Inamicului Public Nr. 1 Mondial, George Soros, spune: “ A patra revoluție industrială ne va conduce la o fuziune a identității noastre fizice și biologice cu cea digitală.”

Un ziarist englez, James Delingpole, spune fară ocolișuri: “ Ve-ți fi uimiți ce se întâmpla!, fi mai rău decât nazismul, decât fascismul, decât comunismul. Va fii o dictatură mondială.”

Un Comentator cunoscut al postului de televiziune American CBN, Dale HURD spune: “ Prin vaccinul care va fi acum injectat, ve-ți pierde controlul corpului si al constiinței, în schimbul unei viețimai bune”.

În corul acuzatorilor unanimi din România, ai Președintelui Trump se marca un personaj ticălos așa zis comentator politic și profesor la SNSPA, Neo Comunist înrăit, stângist înfocat, profera cu indignare revolta poporului de la Washington era o tipică manifestare fascistă. Ironia soartei, acest personaj care poartă prenumele de Cristian, scria cu câteva zile în urmă toate tarele și situația dezastruoasă a educației în România, este datorată influenței credinței creștine și a BOR-ului, în societatea noastră și acest lucru trebuie eliminat, pentru ca țara se poată dezvolta.

Acest personaj și ca el și ca restul, așa zișilor lideri de opinie, nu sunt decât groparii societății noastre Românești și valeții servili, ai acestei Noi Ordine Mondiale Distrugătoare.

Dar pentru a înțelege mai bine ce ne așteaptă, cred este necesar facem un scurt rezumat al celor 75 de ani petrecuți din mai 1945, care a însemnat sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

SUA și Anglia au trădat și ne-au vândut fară scrupule, noi, popoarele și națiunile, din Europa Centrală și de Est. O cortină de fier s-a ridicat între noi și lumea occidentală. Până în anii 1950, prin minciună, demagogie, teroare și crime, regimurile comuniste, s-au consolidat cu sprijinul nemijlocit al Uniunii Sovietice. Anul 1953, a însemnat și o alta victorie a comunismului în Asia, prin apariția unui a doilea stat comunist, Corea de Nord, alături de imensa Chină Comunistă a lui Mao Tze Dun.

Până în anii 60’ Războiul Rece, va fii din plin. În America, politica oficială la imboldul Senatorului Mac Carthy va promova o politică foarte dură, anticomunistă, împiedicând influența propagandei Uniunii Sovietice. După anii 60’, un dezgheț relativ începe între cele 2 lumi. Punctul de plecare l-a dat Președinția lui J. F. Kennedy.

Va urma tratatul de la Helsinki, care bineînțeles în punctele care prevedeau libertatea de conștiință pentru popoarele din lagărul comunist nu au fost niciodată respectate. Începând cu toată această perioadă, asistăm la două curente foarte importante. Pe deoparte penetrarea și răspândirea ideilor de stânga, marxiste, în societatea occidentală în Filosofie, Universitate, Educație, și toate celelalte aspecte ale vieții sociale. Încet, încet, dreapta care și-a arogat conducerea economică a lăsat stânga cucerească spiritul.

În același timp apare în paralel fenomenul terorist al extremiștilor de stânga de la brigăzile roșii în italia, la teroriștii din Franța, Irlanda, Spania, Grecia, Japonia. Atentate, luări de ostatici, bombe, avioane deturnate. În același timp, apare terorismul palestinian, hrănit prin populația palestiniană, care părăsește noul Stat Israel, creat în 1949 și care prin grupările care se vor forma, vor revendica într-o primă fază distrugerea Statului Israel, dar în a doua fază, în paralel cu terorismul de extremă stânga European și Asiatic și distrugerea societății occidentale.

O nouă etapă va fi instaurarea regimului Islamist a lui Khomeiny, în Iran. Începutul anilor 90’ va marca o altă etapă în istoria omenirii, după aproape 43 de ani de dictaturi comuniste în Europa Centrală și de Est, prin căderea zidului de la Berlin, blocul comunsit făurit și sub amenințarea taburilor comuniste s-a destrămat.

Noile democrații după ani și ani de suferințe, după sute de mii, daca nu milioane de victime, vor încerca construiască în societate o ruptură cu teoria socială comunistă. La început încă sub guverne de ex comuniști, forțele liberale sau de dreapta vor câștiga după aprigi lupte. În totală divergență, lumea occidentală europeană și societatea orientală se îndreaptă tot mai mult către stânga.

Anii 2000, marchează și apariția și dezvoltarea statelor sau construcților statale teroriste criminale islamiste, urmate de anii și ani de lupte, un nou monstru apărut, Al Qaeda, care va culmina prin statul terorist cu capitala la Mosul și cucerirea de regiuni întregi în Siria și Irak.

Urmează un război de 20 de ani în Afganistan, care după sute de miliarde de dolari cheltuiți, marchează din nou victoria talibanilor, curent al islamismului din evul mediu și al terorii legii Sharia.

Societatea nu numai europeană, penetrată de ani de zile de populații musulmane, suferă acum o invazie planificată, organizată și executată de sute daca nu de milioane de asiatici și africani. Zilnic coastele Greciei, Spaniei, Frantei, etc, sunt luate cu asalt de miile de refugiați.

Sprijiniți de organizații de stânga iresponsabile și de guverne care au trădat interesele națiunilor europene, această invazie nu mai are stavilă și va schimba fară îndoială toate națiunile occidentale din păcate, Europa noastră de Sud și de Sud-Est, este într-o mare intindere islamică. Cu o natalitate de 1,38 copii pe familie și numai simpla înlocuire a deceselor cu nașteri, trebuie însemne 2,4 copii pe familie, față de 6-7 copii pe familie al famililor musulmane, Europa Iudeo-Creștină este condamnată ineluctabil la dispariție. Și lumea întreagă? Anii care vor urma fară îndoială vor arata timpul acestei Noi Ordini Mondiale. Monstruasa coaliție stângistă, neo-comunistă, extremistă, fascistă, islamistă, mondialistă, sprijinită de curentul din ce în ce mai puternic al LGBT-ismului, va guverna fară îndoială spun toți, despre umanitatea noastră. În faza actuală, China și Rusia alături de țări ca Iranul, Turcia, Corea de Nord, Cuba, Venezuela, vor sprijinii distrugerea Europei Occidentale și fară indoială, a supremației Americane. După instaurarea islamismului în Europa și într-o parte a Americii de Nord și a Africii, va urma însă fară îndoială, confruntarea cu Marea Chină care în această luptă se va găsi aliată de facto și cu cealalata mare putere care este India. Împreună, peste cele 3 miliarde de locuitori, vor fi singurii care se vor putea opune Fortelor Intunecate, care doresc  ne readucă în negura Evului Mediu.

Autor: Directorul Jurnalului. General Bg. (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele unui om îi va marca...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care noi, China și Rusia, facem...

Tentativă de Asasinat a Președintelui Donald J. Trump, Aniversare-Show NATO, Blocaj Parlamentar în Franța, Decadența Occidentului se Confirmă!

  Tentativa de Asasinat contra Președintelui Donald J. Trump   Incidentul de astăzi în care a fost vizată viața fostului președinte Donald J. Trump a trimis unde...

Vladimir PUTIN în Coreea de Nord la Kim JONG UN Mark RÜTTE la Bruxelles la NATO

  Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-UN rămâne una dintre cele mai izolate și represive dictaturi din Lume. Regimul se bazează pe un...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -