sâmbătă, octombrie 16, 2021
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 62 |11 - 17 OCTOMBRIE 2021

Trădătorii Neamului! Europarlamentarii „români” care au votat inițiativa Ungariei și a UDMR pentru dezmembrarea României!

Must Read

Casa Oamenilor de Ştiinţă din Bucureşti (sau fosta Casă Assan)

Sursa foto: wikipedia.ro     Casa Assan a fost locuinţa primului explorator român ce a făcut ocolul Pământului şi a studiat zonele...

Vitalik Buterin fondatorul Ethereum la Bucureşti

Vitalik Buterin: "Sunt multe lucruri care pot fi făcute în spaţiul crypto. Trebuie doar să îţi găseşti locul" Co-fondatorul Ethereum,...

Sursa foto: www.justitiarul.ro

În  Parlamentul European s-a votat astăzi rezoluția pentru Inițiativa „Minority SafePack” privind autonomia etnică. Ungaria vrea ca UE să poată impune autonomia pe criterii etnice statelor membre, deși așa ceva nu este prevazut în Tratatele Europene. Totodată, Ungaria vrea un instrument de șantaj împotriva României. Din 32 europarlamentari „români” plătiți cu mii de euro pe lună, doar 3 au votat cu România – Băsescu (PMP), Terhes (PNTCD/PSD) și Marinescu (PNL).

Cei mai mari trădători de Neam și Țară sunt neomarxiștii de la USRPLUS!Au votat ÎMPOTRIVA României! Apropo, jigodia de Cioloș se mai vrea și ministru de Externe! El nu știe că Ministerul Afacerilor Externe a dat în judecată Comisia Europeană la Tribunalul UE pentru a bloca Inițiativa? Atunci de ce vrea Cioloș ministru de Externe sau chiar prim-ministru? Ca să vândă Țara?

Au votat pentru Ungaria împotriva României: Vincze, Winkler (UDMR), Cioloș, Botos, Pâslaru, Stefanuta, Strugariu, Tudorache (USRPLUS) și Crețu (Pro-România).

S-au abținut: Avram, Benea, Grapini, Manda, Negrescu, Nica, Plumb, Tudose (PSD), Gheorghe, Ghinea, (USRPLUS), Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Hava, Motreanu, Mureșan, Nistor (PNL).

Dupa ce că au vândut Țara, au mai și umilit-o! Pentru că le-au bătut obrazul europarlamentarii spaniolii, care au probleme grave cu iredentiștii în țara lor și au sperat cu naivitate că românii vor vota cu România, împotriva Inițiativei Minority SafePack!

USRPLUS au votat contra României din convingere, pentru că sunt antiromâni. PNL și PSD s-au abținut de slugi ce sunt, pentru că au primit ordin de la nemți.

Eu am dat alarma încă din 27 Noiembrie că hodoronc-tronc Inițiativa fusese votată în Parlamentul Germaniei, după ce depunerea ei fusese respinsă de CE pentru că nu se strânseseră destule semnături în toate statele UE. Nemții îi fac un favor Ungariei pe seama României, pentru că Viktor Orban a renunțat să se mai opună la condiționarea de „Justiție” a fondurilor europene, după cum vrea Berlinul.

Aș avea multe să vă spun, sunt extrem de revoltată! Partidele trădătoare nu mai au nicio legătură cu poporul român. De aceea 70% dintre români au refuzat să voteze duminică! Pentru că poporul nu se înșală niciodată!

Jos Mafia Politică!

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Casa Oamenilor de Ştiinţă din Bucureşti (sau fosta Casă Assan)

Sursa foto: wikipedia.ro     Casa Assan a fost locuinţa primului explorator român ce a făcut ocolul Pământului şi a studiat zonele polare, deasemenea a condus şi...

Vitalik Buterin fondatorul Ethereum la Bucureşti

Vitalik Buterin: "Sunt multe lucruri care pot fi făcute în spaţiul crypto. Trebuie doar să îţi găseşti locul" Co-fondatorul Ethereum, a doua criptomonedă ca și...

Elrond achiziționează compania Capital Financial Services

Elrond Network, unicornul romanesc care dezvolta tehnologie blockchain, anunță achiziția Capital Financial Services, companie licențiată de Banca Națională a României pentru a opera drept...

Tunelurile secrete care străbat tot orașul București

Bucureştiul este un oraş plin de mistere. Poveşti incredibile cu fantome, istorii demne de filme de Hollywood cu vampiri, persoane cu forţe supranaturale, comori...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -