sâmbătă, septembrie 25, 2021
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 59 |20 - 26 SEPTEMBRIE 2021

Sărbători neobișnuite pentru prima oară în lume

Must Read

Lituania anunță că telefoanele chinezești ar cenzura anumiti termeni.

Telefoanele emblematice vândute în Europa de gigantul chinez de smartphone-uri Xiaomi Corp au o capacitate încorporată de a detecta...

Premiile Medicinei Militare din România – 190 de ani de excelenţă:

La Sala de marmură a Cercului Militar Naţional a avut loc ceremonia oficială de deschidere a lucrărilor Conferinţei Naţionale...

Suntem înainte de Crăciun și la câteva zile de Anul Nou. Pentru prima oară lucrul nemaiîntâlnit în istoria lumii, un dușman invizibil a întins aripile sale purtătoare de moarte. Nu zgomotul tunului, gemetul răniților sau morții care se răsfiră pe câmpul de bătălie, ci numai o lume înspăimântată care trăiește cu spaima acestui virus blestemat, Covid 19. Spuneam deja în editorialele precedente în timpul conflagratilor mondiale dar și în celelalte războaie care împânzeau secolele trecute și până în prezent, în anumite părți a le lumii zăngănea zgomotul armelor, dar în alte părți a le lumii, viața își ducea făgașul înainte.

Deci “ o botniță” este acum pusă la miliarde de oameni și lucrul cel mai înspăimântător este riscăm ca acest lucru devină un lucru obișnuit în comportamentul nostru de zi cu zi, a purta o mască. Ceea ce este însă la fel de teribil, este deja suntem sub opresia acestui virus ucigător, se anunță însă apariția altor tulpini se pare chiar mai ucigătoare.

O întrebare la care nu vedem răspunsulcâtă vreme continua aceasta?

După toate părerile de la savanți, specialiști, micro-biologiști, infectiologisti, vom avea mereu ceva nou care riscă ne țină sub această sabie a lu Damocles și la orice moment ne distrugă existența. Întradevăr copii, persoanele tinere, se vindecă relativ ușor, în schimb persoanele în vârstă sau cu co-morbidități, au neșansa de a avea un sfârșit tragic.

Toate acestea bulversează întreagă societate. Comportamentul nostru, modul de a vedea viața și viitorul nostru, mania noastră de a acționa în cadrul societății. Mulți specialiști începând cu Profesorul Montagne, Premiul Nobel și descoperitorul lui HIV, SIDA, presupun acest virus mortal este “prea bine realizat” pentru a nu fi creat în laboratoare umane. Și acum apare și vaccinul. Problema este foarte clară, cum este imposibil faci în câteva luni un vaccin sau ele erau deja pregătite dinainte sau noi servim de cobai sau noile vaccinuri nu oferă nici cea mai mică posibilitate de a cunoaște efectele secundare și mai ales cele în timp. Pentru prima dată ele se vor adresa componentelor noastre genetice, ADN, ARN. În această extraordinară tensiune mondială, într-o continuare parcă a unei alunecări către spre mai rău, urmează și evenimentele politice care par dea dreptate forțelor răului.

Victoria practic confirmată a candidatului Biden la alegerile prezidențiale reprezintă printre cea mai extraordinară fraudă din istoria Americii.

De la prima realizare a faimosului soft creat de Venezueleni în 2005, până la sosirea acestui soft în America și în complicitate cu societățile Sequoia și Dominion, precum și cu implicarea agenților Partidului Comunist Chinez în relație cu rețeaua democrat-soroistă, Clinton, Obama, Biden, au dus la această victorie furată care deși cunoscută de toată lumea, permite totuși ascensiunea la Casa Albă a exponentului acestui extraordinar complot. Este adevărat pentru prima oară asemenea în istoria Americană, toate forțele establishmentului de la CIA, FBA, Departamentul de Stat, Justiție etc, s-au coalizat contra Președintelui Trump. Lucrul cel mai incredibil este în ciuda tuturor probelor cunoscute și evidente de fraudă, Donald TRUMP nu a putut face nimic.

Generalul Michael Flynn spune și pe bună dreptate forțele răului au câștigat.

Este fară îndoială adevărat! Europa urma aceiași cale. Iar în acest context general, situația încurcată a tratativelor pentru formarea unui nou guvern, arată încă odată lipsa de responsabilitate a celor care se numesc “ aleșii poporului”. Este de actualitate faimosul proverb ” țara arde, baba se piaptănă”.

Poate singura parte pozitivă a acestor alegeri din decembrie 2020, dispariția de pe scena politică a 3 partide și a conducătorilor lor, care au făcut mult rău României și au dus în mare măsură la situația actuală, catastrofică.

Guvernul care se presupune de a ieșii din aceste târguieli, oricum nu poate fie foarte viabil căci el este cum ar fi amestecul uleiului cu oțetul. Nu poate fi omogen! Pentru un PNL, cu o vagă pretenție de politică de dreapta și un USR, Partid Mondialist, Anti-Creștin și apărător al Lgbt-ismului, punctele comune nu pot fi decât înșelătoare. Cât privește UDMR, el este fidel politicii care a dus-o de 30 de ani: apărarea intereselor minorităților maghiare și o politică Anti-Națională, Anti-Romanescă. Singurul partid câștigător în fond, și care va continua capitalizeze din nemulțumirea poporului este fară îndoială PSD.

Apariția “Deus ex machina” a acestei formațiuni AUR, îmi e teamă nu fie un aur cam coclit, nu reprezintă decât un grup gălăgios, care vrea capitalizeze pe un șovinism deșănțat și o pretinsă politică naționalistă. Intram deci în 2021, cu o viziune pesimistă trași înainte de două motoare negative, o pandemie căruia nu i se vede sfârșitul și perspectiva unui guvern condamnat nu reușească.

Autor: Directorul Jurnalului. General Bg. (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Lituania anunță că telefoanele chinezești ar cenzura anumiti termeni.

Telefoanele emblematice vândute în Europa de gigantul chinez de smartphone-uri Xiaomi Corp au o capacitate încorporată de a detecta și cenzura termeni precum „Tibet...

Premiile Medicinei Militare din România – 190 de ani de excelenţă:

La Sala de marmură a Cercului Militar Naţional a avut loc ceremonia oficială de deschidere a lucrărilor Conferinţei Naţionale a Spitalului Militar Central şi...

Euroşatra

Bibliografie - Nesedentarii https://patriaromana.com/2021/09/14/nesedentarii/ - Blestemul pâmântului francez https://patriaromana.com/2021/09/06/blestemul-pamantului-francez/ – Corespondență din Franța: Rromii noștri, membri vulnerabili ai Diasporei Române (Partea I -„Nesedentarii”,...

Școlile și liceele se redeschid doar pentru băieți, în Afganistan

Un început 100% masculin: doar elevilor afgani de sex masculin li s-a permis să se întoarcă la școlile primare și licee sâmbătă, măsură criticată...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -