marți, decembrie 6, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

Legătura dintre Dominion, Sequoia, Smartmatic și Partidul Comunist Chinez

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

La alegerile prezidențiale din 2020 din SUA, in fata opiniei publice, în ziua alegerilor din 3 noiembrie, cu rezultate covârșitoare în favoarea președintelui Trump, rezultatele preliminare din mass-media din dimineața zilei de 4 noiembrie au arătat candidatul la președinție democratic Joe Biden câștigând concursul prezidențial asupra președintelui Trump.  În timp ce echipa lui Biden sărbătorea, au apărut dovezi ale fraudei la vot.  Sistemul de numărare a buletinelor de vot Dominion Voting Systems (DVS) utilizat în 28 de state în timpul alegerilor conținea componente hardware fabricate în China, precum și software-ul de vot Smartmatic.  Datele electorale au fost transmise ilegal către țări străine și acest lucru a dus la confiscarea unui server de către armata SUA la birourile Scytl din Frankfurt, Germania. Nemulțumirea publică a atins un punct culminant și a izbucnit în cele din urmă pe 14 noiembrie la Washington, D.C., când Asociația Electorilor din Washington D.C. a organizat un miting. Sute de mii de oameni s-au adunat în fața Curții Supreme a SUA pentru a cere transparență electorală și pentru a sprijini realegerea lui Trump.

Utilizarea sistemelor de vot de înaltă tehnologie pentru procesarea rezultatelor votului în SUA nu este nouă.  Mașinile DVS utilizează software de la Smartmatic, care se descrie ca lider global în tehnologia electorală sigură, accesibilă și transparentă.  Este un sistem de vot top din SUA, Smartmatic si are un soft complex care continuă să genereze controverse.  La alegerile din SUA din 2020, a fost expus ca o amenințare reală la adresa securității naționale a SUA.

Sisteme de vot inteligente din Venezuela

 

Sursa imaginii: Forbes

Fondată în Venezuela în 1997 de o echipă formată din trei ingineri – Antonio Mugica, Alfredo José Anzola și Roger Piñate, Smartmatic este specializată în proiectarea și implementarea de la capăt la cap a soluțiilor tehnologice pentru aplicații specifice.  Nișele companiei sunt: sisteme electronice de vot, soluții de oraș inteligent (inclusiv siguranța publică și transportul public), sisteme de gestionare a identității pentru înregistrarea civilă și produse de autentificare pentru aplicații guvernamentale.

Prima entitate americană a companiei a fost înființată în Delaware în aprilie 2000 și și-a deschis sediul în Boca Raton, Florida, cu șapte angajați în noiembrie acel an.  Alegerile prezidențiale din SUA din 2000 au fost afectate de „ciuperci agățate și îndoite” pe buletinele de vot din Florida.  După ce a izbucnit controversa cu privire la numărarea greșită a buletinelor de vot, Smartmatic a început să vizeze dezvoltarea sistemelor de votare electorală.

În aprilie 2003, la Caracas, Venezuela, Smartmatic și-a prezentat oficial prototipul pentru automatizarea alegerilor.  Testarea prototipului a acoperit toate detaliile procesului necesar pentru orice tip de alegeri.  În timpul testelor, accentul a fost pus pe capacitățile de criptare ale sistemului, care sunt esențiale pentru stocarea și transmiterea confidențiale a datelor, precum și robustețea componentelor sistemului și software-ului hardware.  Sistemul a trecut toate testele fără nicio deficiență, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Sistemul de vot a fost dezvoltat în întregime de către Smartmatic.  Aceasta include integrarea sistemelor hardware și software de la etapa de proiectare până la implementarea de la capăt la cap.  O astfel de soluție tehnică complexă, concepută special, ar necesita o capacitate puternică de cercetare și dezvoltare la nivel de sistem, care nu ar fi fost posibilă în Venezuela fără un sprijin tehnic și financiar masiv.  Deși Smartmatric a stabilit o prezență în SUA în 2000, aproape toate produsele sale au fost dezvoltate în Venezuela, o țară în care capitalul este rar și cercetarea științifică și producția nu sunt sofisticate.

Concluzie cheie / întrebare nr. 1: de unde au venit cunoștințele de finanțare și cercetare și dezvoltare?

Soluția de votare Smartmatric a fost implementată pentru prima dată în referendumul de revocare din august 2004 împotriva președintelui Hugo Chávez în Venezuela și a reușit să-l ajute pe Chávez să obțină 59% din voturi.  Acest rezultat a fost întâmpinat cu acuzații de fraudă electorală.  La acea vreme, au fost ridicate întrebări doar despre procesul și modelele electorale.  Nimeni nu s-a concentrat asupra sistemului de vot Smartmatic.  Oamenii buni din Venezuela habar nu aveau că o mână invizibilă manipulează referendumul.

Smartmatic a stabilit pentru prima dată o prezență în Statele Unite în 2000 în Boca Raton, Florida, apoi și-a mutat sediul la Amsterdam, Olanda în 2004 și a deschis un nou sediu la Londra în 2012.

Potrivit Wikipedia: „deși Smartmatic a susținut diferite afirmații cu privire la faptul că sunt americani sau olandezi, Departamentul de Stat al SUA constată că proprietarii companiei rămân ascunși într-o rețea de companii holding din Olanda și Barbados”.  New York Times notează că „rolul tinerilor ingineri venezueleni care au fondat Smartmatic a devenit mai puțin evident și că organizarea sa este o rețea elaborată de companii offshore și trusturi străine”.  BBC News a menționat că, deși Smartmatic spune că compania a fost fondată în SUA și „rădăcinile sale sunt ferm fixate în (Venezuela), structura de proprietate este opacă”.  Smartmatic susține că holdingurile din mai multe țări sunt utilizate pentru „eficiența fiscală”.

WikiLeaks oferă mai multe detalii, „… au o listă de aproximativ 30 de investitori anonimi….  partenerii tăcuți sunt în principal venezueleni de clasă superioară,….  apoi ministrul apărării, Jose Vicente Rangel …  fiica vicepreședintelui Gisela Rangel Avalos, mentorul politic al lui Chávez, Luis Miquelina, este și acționar al companiei … ”  Adevărata identitate a majorității acționarilor Smartmatic rămâne un mister.

Concluzie cheie / întrebare nr. 2: cine sunt adevărații proprietari ai Smartmatic și unde este rezidentă compania în scopuri fiscale?

Sequoia Voting Systems din Statele Unite

Source Sursa imaginii: Verifiedvoting.org

În 1984, Sequoia Pacific System Corporation a achiziționat afacerea cu mașini de vot AVM Corporation (fosta Corp de mașini de vot automat) și a reorganizat-o ca sisteme de vot Sequoia.  În momentul în care Sequoia a cumpărat afacerea de vot AVM, calculatorul automat de vot AVM (AVM) era gata pentru piață.  Sub proprietatea Sequoia, AVC a fost certificată pentru utilizare în mai multe state în 1986 și 1987 și a intrat pe piață ca „aparat de vot Sequoia AVC Advantage DRE” în 1990.

La sfârșitul anului 1997, beneficiind de o acțiune antitrust a Departamentului de Justiție al SUA, Sequoia Voting System a obținut drepturile de proprietate intelectuală ale liniei Optech de scanare ca buletinelor de vot.  A continuat să fabrice mașini de vot cu scanare și a dezvoltat un ecran tactil.  Dar produsul a avut performanțe slabe după câțiva ani de pierderi.  În martie 2005, compania a fost achiziționată de Smartmatric, care a dezvoltat o serie de sisteme electorale avansate, inclusiv mașini de vot.  De atunci, Smartmatic a desemnat majoritatea echipelor sale de dezvoltare și management să lucreze la modernizarea unora dintre mașinile de vot vechi și vechi ale Sequoia și la înlocuirea tehnologiei lor cu caracteristici proprii, rezultând noi produse de înaltă tehnologie.  Drept urmare, Sequoia a vândut multe produse electorale de generația următoare și a cunoscut o recuperare financiară sănătoasă în anii fiscali 2006 și 2007. Cu toate acestea, în alegerile prezidențiale din 2006, sistemul de vot al Sequoia a fost pus în discuție.

1. Comitatul Cook, Illinois este al doilea cel mai populat județ din Statele Unite.  A avut multe probleme la utilizarea sistemului de vot Sequoia.  S-a suspectat că problemele sunt legate de o eroare software a sistemului de vot.

2. Florida a înlocuit sistemul de votare a cartelei perforate cu un sistem cu ecran tactil după problemele electorale din 2000, dar sistemul cu ecran tactil achiziționat de la Sequoia a avut unele probleme majore.

Comitetul pentru investiții străine din Statele Unite (CFIUS) a deschis o investigație asupra Sequoia numai după rep. Carolyn Maloney (D-NY), care conduce subcomitetul care supraveghează CFIUS și care a fost coautor al Legii din 2007 privind investițiile străine și securitatea națională (  FINSA), a scris o scrisoare către secretarul Trezoreriei de atunci, John Snow, întrebând dacă guvernul venezuelean ar putea folosi Sequoia pentru a manipula alegerile din SUA.  Maloney a citat faptul că statul venezuelean a investit în afiliații Smartmatic, proprietatea actuală a companiei a fost îngropată într-un labirint de trusturi offshore și dezvăluirile că Sequoia a folosit 15 cetățeni venezueleni la Chicago pentru a înscrie voturile la alegerile locale.  „A rămas în mod clar îndoială în jurul acestei companii și, atâta timp cât aceste îndoieli au persistat, mulți oameni ar avea întrebări legitime cu privire la integritatea acestor aparate de vot”, a spus Maloney.  „Când am ridicat acest caz la Trezorerie, am crezut că este pregătit pentru o investigație CFIUS, deoarece integritatea mașinilor noastre de vot este vitală pentru securitatea națională.  În acel moment, Smartmatic a refuzat categoric să fie supus unei revizuiri CFIUS.  Dar acum se pare că compania nu a putut depăși norul de îndoială din jurul acestei îndoieli – dacă ar fi reușit, nu am vorbi astăzi despre o vânzare de Sequoia.  Așa cum am spus în mai, se pare că o analiză a CFIUS a fost, de fapt, cererea potrivita. ”

Compania și-a înlocuit sediul din Boca Raton în favoarea unei structuri complexe cu birouri în mai multe locații.  Departamentul de Stat al SUA a declarat că proprietarii săi venezueleni „rămân ascunși în spatele unei rețele de companii holding în Olanda și Barbados”;  organizația sa este „o rețea complexă de companii offshore și trusturi străine”.

Concluzie cheie / întrebare nr. 3: de ce Smartmatic s-a reorganizat de la o structură transparentă cu un sediu central în Florida la o structură opacă cu holdinguri și trusturi în Olanda și Barbados?

În noiembrie 2007, CFIUS a emis o hotărâre prin care a ordonat Smartmatic să vândă toate acțiunile sale în Sequoia Voting Systems în schimbul renunțării de către CFIUS a investigației sale la Smartmatic.  Dar ceea ce a urmat a fost departe de ceea ce s-ar putea aștepta.  În urma unei hotărâri a CFIUS, Smartmatic a primit ordin să vândă echipei de conducere a Sequoia – SVS Holdings Inc, (Sequoia Holdings).  Cu toate acestea, Smartmatic a păstrat încă un anumit control financiar asupra mai multor aspecte ale Sequoia, proprietatea asupra drepturilor de proprietate intelectuală a unora dintre produsele electorale ale Sequoia desfășurate în SUA și dreptul de a negocia pentru afaceri de peste mări.

Abia în aprilie 2008, aceste aranjamente au fost dezvăluite când Hart InterCivic, un concurent al Sequoia, a încercat o „preluare ostilă” a Sequoia Holdings.  Prin procesul de descoperire făcut posibil prin oferta de cumpărare a devenit evident că Smartmatic nu s-a dezinvestit pe deplin de Sequoia Holdings.  Contractul de cumpărare a arătat mai multe elemente de control permanent asupra Sequoia Holdings.

Smartmatic a păstrat încă un control financiar asupra Sequoia Holdings.

De asemenea, Smartmatic și-a păstrat dreptul de proprietate asupra drepturilor de proprietate intelectuală pentru unele dintre produsele electorale desfășurate în prezent de Sequoia în Statele Unite.

Sequoia Holdings și-a rezervat dreptul de a negocia contracte de neconcurență în străinătate.

„Secretul cu privire la investigațiile CFIUS este legendar: CFIUS nu avea voie anterior să comunice Congresului rezultatele – sau chiar existența – reviziilor de securitate.”  [1]

Cu toate acestea, aceste aranjamente ar fi fost făcute cu revizuirea și aprobarea CFIUS.  Sequoia Holdings se confruntă cu o răspundere juridică substanțială pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală și defecțiuni repetate ale sistemului de vot.

Concluzie cheie / întrebare nr. 4: de ce Smartmatic a păstrat acest control asupra finanțelor, proprietății intelectuale și clauzelor de neconcurență și de ce CFIUS a aprobat acest acord?

La sfârșitul lunii aprilie 2008, a avut loc un eveniment șocant: unul dintre fondatorii Smartmatic, care era și fondatorul companiei americane, a murit într-un accident de avion în Venezuela, împreună cu departamentul de finanțe al Smartmatic și pilotul avionului.  Ministrul de interne venezuelean (despre care se spune că este o rudă a fondatorului) a fost primul care a ajuns la spital, alături de Jorge Rodriguez, fost președinte al Consiliului electoral venezuelean și fost vicepreședinte al Venezuela.

Sequoia Holdings a orchestrat o schimbare în 2010 cu achiziția de către Dominion Voting System.  La 4 iunie 2010, Dominion Voting Systems, o companie canadiană puțin cunoscută anterior, care se ocupa cu fabricarea de echipamente electronice de votare și scanere optice, a achiziționat Sequoia Voting Systems Inc. Sequoia a depus o cerere de faliment în conformitate cu capitolul 11 din Codul falimentului în februarie  2014. ”

Merită să aruncăm o privire mai atentă asupra grupului de companii Sequoia, Sequoia Capital, Sequoia Capital China, și în special pe fondatorul lor Neil Shen.  Aceasta este cheia conexiunii cu Partidul Comunist Chinez (PCC).

 

Sursa imaginii: Isfeed.com

Domnul Guo Wengui a făcut comentarii despre Sequoia și Neil Nanpeng Shen: „… Neil Shen este partenerul major al Sequoia Capital, iar familia Shen este una dintre cele mai puternice din Statele Unite.  Nouă din unsprezece familii sunt partenerii săi, iar acum este vorba despre Casa Albă, nu-i mai pot spune numele.  Thomas, șeful Silicon Valley, Eric Smith, fostul CEO al Google și Zuckerberg, fostul CEO al FB, au rămas fără cuvinte când l-au întâlnit pe Neil Shen, inclusiv Hong Kong Superman și Rachel Lee, pentru că Shen este adevăratul naș al  internetului.  …… “

Neil Shen (născut în 1967) este un antreprenor și investitor cu sediul în provincia Zhejiang, China.

În 1985, Neil Shen a participat la Universitatea Shanghai Jiaotong în prima clasă a programului său recent înființat, care a renunțat la studenții selectați de la cerințele de examinare.  În 1989, a absolvit o diplomă de licență la Universitatea Shanghai Jiao Tong.  În 1989 a călătorit în Statele Unite pentru a studia – inițial specializându-se în matematică la Universitatea Columbia și apoi fiind acceptat la Universitatea Yale.  A obținut o diplomă de masterat la Universitatea Yale în 1992.

După absolvirea Yale în 1992, Neil Shen a acceptat un post la Citibank în Statele Unite.  În 1994, s-a întors în China, alăturându-se Lehman Brothers, unde s-a ocupat de proiecte bancare de investiții în China.  Din 1996 până în 1999, a ocupat funcția de director la Deutsche Bank din Hong Kong, China, responsabil pentru tranzacțiile care implică piețele de capital ale datoriei Chinei.  În 1999, Neil Shen a fondat Ctrip, ocupând funcția de președinte, președinte și director financiar.  La 9 decembrie 2003, Ctrip a fost listat pe NASDAQ.  În 2002, a fondat lanțul hotelier Home Inns, unde a servit ca fondator și copreședinte.  Pe 26 octombrie 2006, lanțul hotelier Home Inns a fost listat pe NASDAQ.  În 2003 și 2004, Shen a devenit personal investitor angel și director al consiliului de administrație al E-House China și China Focus Media.

În 2005, Neil Shen a înființat Sequoia Capital China (红 杉 资本 中国 基金) ca afiliat la firma americană, cu sprijinul Michael Moritz și Douglas Leone din Sequoia Capital.  Sequoia Capital investește atât în companii publice, cât și în companii private.  Este specializat în investiții în incubație, semințe, etapă de pornire, etapă timpurie și etapă de creștere în companii private.  Sequoia Capital a investit în peste 1000 de companii din 1972, inclusiv Apple, Google, Oracle, Nvidia, GitHub, PayPal, LinkedIn, Stripe, Bird, YouTube, Instagram, Yahoo !, PicsArt, Klarna și WhatsApp.  Valoarea de piață publică actuală combinată pentru aceste companii este de peste 1,4 trilioane de dolari, echivalent cu 22% din Nasdaq.  Portofoliul său se referă în principal la servicii financiare, asistență medicală, externalizare și tehnologie.  Până în 2017, Sequoia Capital a inițiat 68 de oferte publice inițiale și 203 de achiziții.

În urma crizei economice din 2009, Sequoia Capital China, condusă de Neil Shen, a ales să investească în companii cu potențial ridicat de creștere.  Neil Shen a gestionat IPO-urile mai multor companii de pe NYSE, HKEx și China A-Share Exchange.  El a facilitat fuziunea Sina Real Estate Channel cu E-House China și a listat cu succes E-House China pe NYSE pe 8 august 2007. În decembrie 2009, Neil Shen a ajutat echipa Cao Guowei să conducă achiziția online nr.  portal Sina.  Acum Sequoia Capital China are birouri în Hong Kong, Beijing, Shanghai, Guangzhou, Suzhou și Shenzhen.  În ultimii zece ani, Sequoia Capital China a construit un portofoliu impresionant și diversificat.  Acest grup de aproximativ 300 de companii dinamice oferă rentabilitate ridicată a investițiilor utilizând tehnologii diferențiate și modele de afaceri inovatoare.  Acestea includ Alibaba, VIPshop, Sina.com, JD.com, Didi, Ourpalm, Qihoo 360, Jumei, Momo, SINNET, Dianping, Meituan, Meilishuo, Toutiaoto, Navi, Ganji.com, DJI, VanceInfo, Noah Private Wealth Management,  Cinematografele Wanda, Alibaba Pictures, Plateno Hotels Group, Deppon Logistics, ZTO Express, Beta Pharma, Snibe Diagnostic, BGI, WEGO și Yuwell Medical.

În 2009, Neil Shen a sponsorizat  pentru profesori „Sequoia Xia An” la Universitatea  Shanghai Jiao Tong, precum și un program de burse numit „Zhiyuan College Outstanding Student Scholarship”.  În calitate de membru al consiliului de administrație al Fundației pentru Dezvoltarea Educației de la Universitatea Shanghai Jiao Tong, Neil Shen a finanțat programul de schimb de vară între Universitatea Shanghai Jiao Tong și Universitatea Yale.  De asemenea, a făcut mai multe donații la Universitatea Yale.  În octombrie 2014, Universitatea Yale China Center a fost dezvăluită la Beijing.  A participat la dotarea Centrului cu cea mai mare donație de la Yale China Alumni.  Este președintele consiliului de administrație al Yale Leadership Center din China.  În noiembrie 2015, în timpul COP 21 (Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice de la Paris), a fost formată Coaliția Energetică Breakthrough condusă de Bill Gates, Neil Shen, Jack Ma, Mark Zuckerberg și alți 28 de lideri de afaceri care s-au angajat să investească resurse semnificative în  următorii cinci ani pentru a aborda problemele legate de schimbările climatice și de energia curată.  Neil Shen este director și un binefăcător de lungă durată al programului Teach For China

Neil Shen nu este doar partenerul fondator și director al Sequoia Capital China, ci servește și ca administrator global al Sequoia Capital.  Neil Shen este membru al celui de-al 13-lea Comitet Național al CPPCC.  Este vicepreședinte al Asociației Fondului de Investiții în Valori Mobiliare din China, Comitetul fondului de capital de risc.  Este cofondator și președinte al platformei de pornire tehnologică Hong Kong X.  Este membru al comitetului consultativ pentru inovare și dezvoltare strategică pentru directorul executiv al HKSAR.

În calitate de director al Forumului antreprenorilor din China, Neil Shen a ocupat funcția de președinte rotativ în 2015. Este vicepreședinte al Comitetului pentru capitalul de risc pentru Asociația de administrare a activelor din China.  De asemenea, este administrator al Societății Asia.  El este membru fondator al consiliului de administrație și președintele rotativ al Forumului Viitorului din 2016.  De asemenea, este vicepreședinte al Asociației de capital privat din Beijing și vicepreședinte al Camerei de Comerț din Zhejiang, Shanghai.  Neil Shen a fost cel mai bine clasat capital de risc din China în conformitate cu Forbes din 2010 până în 2013. El a ocupat clasamentul Forbes al celor mai buni capitaliști de risc din China în 2014 și 2015. A fost clasat pe locul 3 în 2014. Asian Venture Capital Journal  l-a numit Capitalist de Venture al Anului atât în 2010, cât și în 2015 și, de asemenea, Antreprenorul anului în 2004. În 2014 și 2015, Neil Shen, ca unul dintre puținii invitați onorați, a participat la prima și a doua Conferință mondială de internet a Chinei  .  Este membru al Consiliului consultativ la nivel înalt al Secretariatului Comitetului Organizator al Conferinței Mondiale de Internet.  În septembrie 2015, Neil Shen a fost primit de președintele chinez Xi Jinping la forumul China – SUA pentru industria internetului din Seattle, Washington, SUA.  În 2016, New York Times a raportat că Neil Shen a fost clasat pe locul 9 în lista CB Insights a celor mai buni capitaliști de risc din lume.

Concluzie cheie / întrebare nr. 5: Neil Shen este legătura cheie dintre Partitul Comunist Chinez, Sequoia și sistemele de votare a statului și activitatea lor la alegerile din SUA?

Sisteme de votare în Canada

 

Sursa imaginii: Rebelnews.com

Dominion Voting Systems, fondată în 2002 la Toronto, este o companie care vinde hardware și software de vot electronic în Statele Unite și Canada.  Dominion Voting Systems este unul dintre cele trei produse software de vot importante care au fost utilizate la alegerile din SUA din 2020, împreună cu sistemele de la Election System & Software (ES&S) și Hart InterCivic.

Persoanele cheie de la Dominion sunt asociate cu Carlyle Group, o companie multinațională de investiții private din SUA, de gestionare a activelor alternative și firmă de servicii financiare cu active de peste 203 miliarde de dolari în gestiune.

Cine se află în spatele Grupului Carlyle?

În aprilie 2003, Carlyle Capital a fost administrată de o echipă de foști membri ai guvernului SUA, inclusiv președintele Frank Carlucci (fostul director adjunct al CIA), fostul secretar al apărării James Baker III (care a lucrat în Consiliul guvernatorilor lui George W. Bush),  și James Baker III (care a lucrat în Consiliul de administrație al Agenției Naționale de Securitate).

Activele financiare ale Saudi bin Laden Corporation (SBC) au fost, de asemenea, gestionate de Carlyle Group înainte de atacul din 11 septembrie de la New York.  Multe persoane influente au lucrat pentru sau au investit în grup, inclusiv John Major, fost prim-ministru britanic;  Fidel Ramos, fost președinte al Filipinelor;  Park Tae Joon, fost prim-ministru sud-coreean;  Prințul saudit Al-Walid;  Colin Powell, fost secretar de stat;  James Baker III, fost secretar de stat;  Caspar Weinberger, fost secretar al apărării;  Richard Darman, fost director de buget la Casa Albă;  miliardarul George Soros;  membrii familiei bin Laden;  Alice Albright, fiica Madeleinei Albright, fost secretar de stat;  Arthur Lewitt, fost șef al SEC;  William Kennard, fost șef al FCC;  Karl Otto Pöhl, fost președinte al Bundesbank;  Henri Martre, fost președinte al Aerospatiale;  și membru al comitetului de conducere Bilderberg, Etienne Davignon.

Concluzie cheie / întrebare nr. 6: persoanele cheie de la Dominion sunt conectate cu Carlyle Group ai căror investitori și angajați influenți sunt membri ai mlaștinii în care Washington D.C. se scufundă de peste 30 de ani.

În mai 2010, Dominion a achiziționat Premier Election Solutions de la Election System & Software;  iar în iunie 2010, a achiziționat Sequoia Holdings, care la acea vreme avea mai multe sisteme de vot controlate de Smartmatic în 16 state și 300 de jurisdicții ale SUA.  State.

Sursa imaginii: Frobeschina.com

Concluzie cheie / întrebare # 7: cine a creat și dezvoltat software-ul folosit în aparatele de vot vândute de entitatea fuzionată Dominion / Sequoia?  Cine controlează codul?

Sidney Powell, Juranalist American

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -