joi, martie 28, 2024
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 3 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

Ce soarta pentru Occident? Alegeri Americane, Islamism, Imigratie

Must Read

Alexa: Tiriac, killer de cerb trofeu MONDIAL. De ce voteaza tinerii cu AUR – analiza post-sondaj. Rares Bogdan, esecul societatii romanesti.

Sursa: solidnews.ro Autor: Liviu Alexa Instanta RESPINGE cererea lui Bogdan Buta de Ordonanta presedintiala impotriva jurnalistului Liviu Alexa Bogdanel Buta, protejatul procuraturii...

Intelectualii, față-n față cu pandemia: libertate sau bostănărie?

Sursa:www.mihailneamtu.eu Suntem o țară unde legea fundamentală susține că libertatea individuală este inviolabilă. Suntem un stat național, unde legile se...

De ce un creștin și un patriot nu poate vota cu Alianța neo-marxistă (USR, PMP, FD)

Sursa: solidnews.ro Nota Redacției Publicăm un articol al prof.dr. Mihail NEAMȚU, scriitor, politician și filozof. Cu argumente de valoare și cu evocarea...

 

Interviu cu un General Român, Suveranist, Creștin și Francmason

Alexandre del Valle este un geopolitolog și eseist franco-italian. Fost cronist (France Soir, Il Liberal etc.), lucrează la Ipag, pentru grupul Sup de Co La Rochelle și pentru instituțiile patronale și europene și este cercetător. Interviul este publicat pe platfroma atlantico unul din cele mai importante site-uri de centru-dreapta ale Frantei, cu o larga difuzare in lumea francofona. 

Alexandre del Valle s-a întreținut cu Bartolomeu Constantin Savoiu, General al  Armatei Române.  El evocă alegerile americane și amenințările asupra Europei (iredentismul neo-otoman al lui Erdogan, islamismul). Întreținere fără limbă de lemn.

În această săptămână, Alexandre del Valle a vorbit cu fondatorul „Mișcării pentru Libertatea Mondială”, Bartolomeu Constantin SAVOIU, General al Armatei Române, francofon și francofil.  Acesta a fost un apropiat al lui Jacques Chirac care se definește ca un gaullist și intentionează să înființeze o „Internațională Suveranistă”. Impreuna au fost trecute în revistă alegerile americane, amenințările care cântăresc asupra Europei (iredentismul neo-otoman al lui Erdogan, islamismul, imigrația necontrolata) și apoi s-a poziționat într-un mod fără precedent asupra relației pe care, după el, masoneria (a cărei lider este de rang înalt și internațional) cu Occidentul iudeo-creștin, cu Națiunea și cu patriotismul în general.

I: Alexandre del Valle: Domnule General, cunoasteți atât societatea americană, cât și cea franceză, ce părere aveți despre consecințele haotice ale ultimelor alegeri prezidențiale americane?

R: Bartolomeu Constantin Savoiu: După părerea mea, am asistat la o operațiune incredibilă de fraudă și dezinformare. Cu sprijinul a 90% din mass-media, organismelor de stat (CIA, FBI), o parte a administrației și ceea ce se numește „deep state-statul paralel”, acestea au falsificat  rezultate ca niciodată văzut în istoria americană. S-au găsit zeci de mii de alegători decedați de ani de zile, inclusiv câțiva născuți în timpul Războiului Civil, acum 160 de ani!  Rețineți, de asemenea, că mașinile electronice utilizate au fost vândute de soțul lui Nancy PELOSY, celebra Președinte Democrata al Camerei Reprezentanților.  Așteptăm cu încredere data de 8 decembrie, sfârșitul perioadei de recurs legal pentru confirmarea victoriei Președintelui Trump.  Pe 3 noiembrie, pentru prima dată în istoria alegerilor prezidențiale din SUA, Națiunea Statelor Unite, fondată pe Biblie și rădăcinile sale iudeo-creștine, s-a confruntat cu o alegere crucială de Societate și de Viată Politică.  Nu mai este o simplă alternanță între Partidul Republican și Partidul Democrat și invers.  În ultimii 40 de ani, pătrunderea incredibilă a neomarxismului, ideile anarhismului și stângismului au transformat din interior, educația, universitățile, mass-media și administrația americană.

A.D.V: Sunteți de acord cu analiști conservatori și republicani americani că Partidul Democrat, cândva centrist și patriotic, este câștigat din ce în ce mai mult de neo-stânga revoluționară?  Nu este exagerat?

B.C.S: Partidul Democrat nu are, din păcate, nimic de-a face cu Partidul Democrat al JFK (John Fitzgerald KENNDY).  Unii dintre noile sale cadre, deci nu doar Bernie Sanders, ar dori să-l transforme într-un partid neo-comunist și de stânga.  Ultimele președinții ale lui Bill Clinton și Barack Hussein Obama, puterea incredibilă a organizațiilor violente precum ANTIFA și Black Lives Matter (BLM) au schimbat complet situația.  Mai ales că găsim în spatele acestui viraj antinațional influența lui George Soros, a asociațiilor sale “Fără Frontiere” sau imigranționiste (Open Society) care au manevrat în spatele echipelor Clinton-Obama și Biden, Harris.  În opinia mea, aceste forțe democratice au cedat în fața lobby-urilor imigraționiste și neo-stânga care visează să stabilească un regim de „Democrație Populară” de tip neomarxist și care iau de exemplu țări precum Venezuela sau Cuba…  .

ADV: Ați lucrat la Paris in timpul Presedintelui Georges POMPIDOU, apoi ati fost apropiat de Presedintele Jacques CHIRAC, nu numai că cunoașteți foarte bine Franța, caci sunteti si cetatean francez, dar și Italia și o serie de țări din Europa de Vest confruntate cu problemele Islamismului și imigrației de masă. Cum tratează Europa aceste probleme în opinia dumneavoastră?

B.C.S: Lumea de astăzi trece printr-o criză profundă. De câțiva ani în urmă, Europa suferă o de o invazie planificată, controlată și executată a milioane de imigranți asiatici și africani, în mare parte de religie musulmană și cu o supranatalitate, pe care este cu atât mai dificil de a ii integra, caci așa cum se știe Europa în același timp și peste tot, are o natalitate negativă și “o corectitudine politică” făcută din autodenigrarea de sine care nu încurajează integrarea și asimilarea. În opinia mea, viitorul este, așadar, foarte întunecat.  Uitati-va la cifre: trei milioane de musulmani în Anglia;  orașe mari conduse de primari musulmani din Marea Britanie, Belgia sau Olanda, șaisprezece milioane de musulmani în Franța (sau 22% din populația franceză), șapte milioane în Germania; Spania si Italia, apoi țările nordice sunt, de asemenea, din ce în ce mai sistematic navalite de valuri de imigrație afro-musulmană non-europeană, legală sau ilegală.

A.D.V: Mergeti departe!  Șaisprezece milioane de musulmani în Franța?  cifra dvs. este mai mult decât dublă față de cifra oficială, care este de la 6 la 7 milioane … Știți, de asemenea, că un număr de musulmani luptă împotriva islamismului radical și se integrează.

BCS: Aveți, bineînțeles, dreptul de a crede că musulmanii sunt mai puțin numeroși decât ceea ce am propus în țara dvs. și, bineînțeles, că există musulmani moderati, dar cred că cifrele oficiale pe care le citați sunt în mare parte sub-estimate și că situația islamismului, împreună cu imigrația necontrolată, este explozivă.  În ceea ce privește integrarea, știu pozițiile dumneavoastra „integratoare”, dar permiteti-mi să fiu mai pesimist decât dumnavoastra … Generalul de Gaulle a spus: „Încearcati să amestecati uleiul și oțetul.  Scuturați sticla!  După un timp, se vor separa din nou.  Musulmanii sunt musulmani, francezii sunt francezi.  Dacă ne-am integra, satul meu nu s-ar mai numi Colombey-les-Deux-Églises, ci Colombey-les-Deux-Mosquees ”.  Ca militar atașat Binelui Comun și Națiunii, cred că guvernele, în marea lor majoritate, au renunțat la luptă sau se prefac că fac aceasta.  Mai mult, știti bine că 85% din mass-media sunt de stanga, că lumea culturii și a artelor este de aceeași culoare și că acest lucru, împreună cu apatia „majorității tăcute” prezice un viitor sumbru.  Dictatorul Kadhafi a spus: „Europa fără gloanțe, fără arme, fără război, te vom câștiga și te vom cuceri cu burta femeilor noastre”.  Suntem în curs de a ne supune unei Dictaturi a ceea ce îndrăznesc să descriu ca o „Coaliție Monstruoasă de Stânga și cu Islamiști” lansată pentru a ataca Occidentul iudeo-creștin și pe care o numiți în Franța „stânga islamică”  o expresie reluată chiar recent de Președintele dvs. Macron de când a spus că luptă împotriva „separatismului islamist”.

ADV: Cum vedeți viitorul Europei față de activismul turc al lui Erdogan „neo-otoman în Europa de Est și, în special, în țările de frontieră ale Turciei ca a dvs., România?

B.C.S: Sa nu credeți că situația din Europa de Est este mai bună decât cea a societăților voastre.  Cu siguranță, există mai puțini imigranți și mai puțini musulmani și, prin urmare, islamiști în țările noastre, dar situația specifică a mai multor țări din sud-estul Europei și bazinul mediteranean, în special România și Bulgaria, fără  a uita Bosnia și Kosovo, desigur, nu este mai bună de mulți ani, la fel ca în Franța și Germania. Președintele turc Recep Taiyyp Erdogan își pune în practică vechiul său vis de a cuceri și islamiza Europa  întreaga, prin intermediul comunităților de limbă turcă și musulmană pe care el le instrumentează și vrea să le crească și să le se radicalizeze.  Acolo unde Imperiul Otoman a văzut extinderea sa oprită în 1683, în timpul asediului de la Viena, noul Sultan Otoman avansează fără prea multe obstacole, din păcate.  Și în fața slăbiciunii liderilor europeni, a NATO și a lipsei de reacție din partea Statelor Unite, noul sultan își extinde puterea fara impunitate: susține islamismul, anti-occidentalismul și uneori chiar terorismul, din Libia până în  Somalia, din America de Sud, unde îl susține pe dictatorul Maduro, pana in  Nagorno-Karabakh, unde armenii creștini sunt măcelăriți de mercenarii săi jihadiști exfiltrați din Siria și își crește influența în Asia Centrală, arătând că nimeni  nu i se opune, nici măcar Rușii … În Europa, Erdogan are două pârghii foarte puternice: pe de o parte, milioanele de turci care trăiesc în Germania, cu complicitatea obiectivă a Cancelarului MERKEL și  pe de altă parte, cei 4-5 milioane de refugiați de la granițele Greciei pe care îi poate lăsa oricând să copleșească Europa.  Din păcate, în fața acestor riscuri, Europa și NATO „sunt abonați absenți” atunci când victimele și țintele acestei strategii neo-otomane de cucerire (armeni, greci, ciprioți, francezi atacați de Erdogan) sună clopotul de alarma sau apel pentru ajutor …

ADV: Din partea unui Creștin Umanist și a unui Inalt Oficial al Francmasoneriei Române și Internaționale, cuvintele tale sunt destul de uimitoare și le amintesc pe cele ale „populiștilor” ORBAN, TRUMP sau SALVINI.  Cum vă asumati idealurile masonice universaliste și presupusa suveranitate anti-imigraționistă?

B.C.S: Ca fost ofițer si francmason  al obedientelor franceze (GLF / GNLF) și acum din 2008, Mare Maestru al Marii Loji Naționale Române  1880, îmi pot permite să fac o judecată obiectivă și fără compromisuri asupra instituției mele.  Cu toate acestea, este clar că, în fața acestor flagele menționate mai sus, masoneria franceză, dar și cea a Europei și a Americii, ia aceeași atitudine ca cea din 1939: acoperirea feței cu mâinile in fata dușmanilor.  Pentru a reacționa la acest lucru, apelăm la toți cei care nu mai doresc să accepte această atitudine “Politică Corectă” de a impune noțiuni precum „islamofob”, „homofob”, „rasist”, noțiuni greșite care au fost lansate  pentru a împiedica pe cei care doresc să lupte pentru Libertate să se ridice și să apere existența Societății Noastre.  Din fericire, există francmasoni bărbați și femei peste tot, care doresc să se opună acestui lucru.  În 2014 am lansat astfel la București UGMA (Universal Grand Masonic Alliance – Grande Alliance Maçonnique Universelle, Marea Alianta Masonica Universala) care reunește Loje Tradiționale din Macedonia, Serbia, Italia, România, Brazilia si care se opun forțelor islamice, stângiste, care vor să ne distrugă din interior Libertățile și Societățile noastre Vest-Europene și Iudeo-Creștine.

ADV: De ce sunt atât de mulți oameni convinși că masoneria și patriotismul sunt incompatibile și că masonii au „complotat” chiar și împotriva suveranităților naționale?

B.C.S: Nu va inselati!  Masoneria are ca regulă de aur respectul pentru Autoritatea țării în care masonii se pot întâlni liber.  Oricare ar fi regimul, monarhic sau republican, masonii jură respect și credință față de Autoritatea care guvernează țara.  În jurământul de inițiere, noul inițiat depune un jurământ de respect pentru legile țării sale și cu atât mai mult la gradul 33 al Ritului Scoțian, Suveran Mare Inspector General, pentru a-și da sângele și viața pentru apărarea țării sale.  În schimb, masonul este eliberat de jurământul de credință față de țara sa si fata de guvernul țării sale, unde nu se poate reunii in libertate.  Acest lucru este valabil pentru toate dictaturile (comuniste, fasciste, islamiste) în care masoneria este interzisă.  Masonul, cetățean liber, animat de idealul Libertății, Egalității, Fraternității, are datoria să lupte pentru apărarea țării sale și împotriva opresorilor interni și externi.  Astfel au fost toate revoluțiile de la sfârșitul secolului al XVIII-lea – începutul secolului al XIX-lea, începând cu Revoluția americană din 1776, condusă de primul Președinte francmason George Washington (care a devenit Mare Maestru după încheierea mandatului său) influențat de francmasonerie.  Autorii Constituției americane, cei care au constituit Principatele Române în 1859 au fost francmasoni.  Victor-Emmanuel II, Cavour, Mazzini, Garibaldi care au organizat Regatul Italiei în 1861 au făcut parte din masonerie.  Primul împărat german William Wilhelm I proclamat în 1871 la Versailles a fost și mason.  Spre deosebire de masoneria contemporană, ateistă, de stânga, având ca lideri Marele Orient, dreptul oman etc etc, sau alte Obediente care militează pentru “lumea a treia”, Masoneria Tradițională este puternic ancorată în tradițiile naționale și patriotice.

În ceea ce privește religia, atașamentul dintre masonerie și religie cu credința într-un singur Dumnezeu – Marele Arhitect al Universului este indisolubil.  Mai mult, Constituțiile pastorului protestant Anderson (1721-1723) au declarat clar: „un mason nu poate fi un ateu stupid si nici un libertin  fara religie”.  Pentru a arăta cât de mult și-au trădat idealul masonic, marile obediențe, doar un exemplu edificator: în ierarhia rangurilor înalte, (4-33) cel de-al 30-lea Grad,(Cavaler Kadosh) care este ultimul din categoria Areropagurilor, tocmai a fost suprimat de Masoneria Americană.  Acest rang semnifică două lupte importante: în primul rând lupta împotriva absolutismului papal care, după cum știm, a fost și rămâne fără un motiv religios împotriva masoneriei și în al doilea rând lupta pentru recucerirea Orașului Sfânt al Ierusalimului. Pentru liderii obediențelor americane, sloganul este, din păcate, „să fie corect politic”.  Legenda acestui grad ne învață că Cavalerul Kadosch, în fruntea trupelor masonice, trebuie să lupte pentru a elibera Orașul Sfânt de jugul necredincioșilor,. Or acești necredincioși sunt musulmani!  Deci, pentru a nu-i jigni, se înlătură acest grad și se va iniția dupa 29,  31 – Suveran Mare Inchizitor – Tribunalul Masonic.  Aceasta este o dovadă incredibilă a lașității și trădării partizanilor gândirii unice in fata  islamului cuceritor.  Prin urmare, reușim să negăm simbolurile iudeo-creștine ale societăților inițiatice pentru a mulțumi climatului dăunător al unei societăți care și-a predat armele în fața terorismului islamic!

ADV: Masoneria poate fi chiar naționalistă?  Nu este interzis acest lucru în textele fondatoare ale instituțiilor dvs.?

B.C.S: NU!  Este o idee gresită, cu siguranță menținută de lobby-urile conspirative, dar este falsă. Se stie foarte puțin despre francmasonerie si spun prea multe lucruri false despre ea, mai ales că în Franța se cunoaște francmasoneria Marelui Orient al Franței, care este de stanga, neregulara și care nu reprezintă adevărata francmasonerie majoritară mondială.  Afirm că un mason poate și ar trebui chiar să fie profund legat de pământul său.  În 1892, în ziarul „Le Figaro”, scriitorul și omul politic Maurice BARRÈS a scris un articol în care, pentru prima dată, a apărut termenul „naționalism”.  De atunci, multă apă a curs sub podurile Senei.  Termenul a devenit mondial, apărat sau criticat de politicieni, filozofi, scriitori, universitari etc.  De la Cavour la Bismarck, până la Generalul de Gaulle, prin Mussolini sau dictatorul Hitler, continuând cu naționalismul comunist de la Mao pana la Stalin, totul a fost spus sau făcut în numele acestui concept care a fost murdărit de nazism și a devenit peiorativ.  Dar când vedem termenul de naționalism descris în dicționarele Oxford și Larousse, acesta este inițial definit pozitiv ca: „sentiment patriotic, principii ale eforturilor;  politica de independență națională „, pe scurt ca o” doctrină care se bazează în esență pe tradiție și aspirații exclusiv naționale „.  Marele intelectual republican francez Ernest RENAN a spus în discursul său „Ce este o națiune?  „Națiunea este„ dorința unui popor de a trăi și de a fi făcut lucruri mari împreună și de a dori să facă si mai mult ”.  Prin urmare, este în natura umană să-ți iubești pământul, tradițiile, rădăcinile familiale, experiența, natura și chiar climatul țării natale. Iubind acest lucru nu inseamna ca ne urâm aproapele sau vrem să-i cucerim teritoriul, așa cum ar fi facut fețele pervertite ale naționalismului, precum șovinismul sau naționalismul dictaturilor.  Aceste noțiuni au fost induse în eroare de dușmanii Libertății.  Cu toate acestea, vedem un ansamblu de politici europene de dezmembrare si de destructurare, în același timp a Națiunilor și a Populației.  De asemenea, vedem cu tristețe că majoritatea liderilor Marilor Obediențe urmează urmele acestor politici suinucigase și toți „urlă” ca vițeii, așa cum ar fi spus Generalul de Gaulle, la unison cu Distrugătorii Vechii Europe.  Dar acest lucru nu este conform cu adevărata Masonerie.

ADV: Ce crede Masoneria tradițională despre islam și islamism?

Este clar că constructorii catedralelor erau creștini și nu musulmani.  De altfel acceptarea fraților de origine hindusă sau budista în lojile Imperiului Britanic în India a pus probleme în secolul al XIX-lea, dar fără îndoială mai puțin decât credincioșii Coranului care intră într-o organizație inițiatică precum masoneria impregnată de spiritul iudaic și creștin.  Au existat multe personalități musulmane (Prinți, Sultani și Regi) care au fost inițiati francmasoni, dar undeva erau în contradicție cu Cartea lor Sfântă, Coranul.  Întrebarea care ar trebui pusă este, așadar, mai degrabă următoarea: „Putem admite un Islam Cuceritor pentru care creștinii, evreii și, desigur, masonii sunt dușmani fără a lupta pentru libertatea noastră?”  Răspunsul este evident că Nu.  Mai mult, vedem clar ca în toate țările musulmane, cu excepția Marocului și Libanului, când acesta din urmă era încă liber, că lojile masonice sunt interzise.  În Turcia ex-republicană, aflată acum sub conducerea Presedintelui Erdogan, cele două Obediențe masonice favorizate cândva Presedintele Atatürk, el insusi francmason, sunt încă permise, dar sub supraveghere atentă.  Din punct de vedere al ortodoxiei francmasonice, este clar că Umanitatea și nu numai Civilizația Occidentală (Statele Unite, precum și Franta,  Europa) se confrunta cu o Coaliție Monstruoasă care reunește forțele totalitarismului și terorismului islamic,  neo-marxismului imigraționalist, stângismului, extremismului LGBT-ist, anarhismului, ateismului extremist, toate aceste ideologii încercând să distrugă nu numai societatea tradițională multi-milenară iudeo-creștină, ci și toate celelalte societăți tradiționale  : Hindus, budist, șintoist, bahaist etc.  Noua „Cruciadă” care are loc în prezent în Statele Unite la instigarea extremiștilor BLM și ANTIFA care se infiltrează în Partidul Democrat, în paralel cu acțiunea inamicilor externi anti-occidentali declarați drept dictaturile lui Maduro, ale regimului Castro, Iranul sau Coreea de Nord are un singur scop: distrugerea societăților tradiționale de libertate.  Dacă masonii vor să fie în continuare liberi, este o datoria lor să se opuna acestor forțe ale răului.

ADV: Rareori auzim sunetul acestui clopot și ce să răspundem atât suveraniștilor sau conspiratorilor care sunt convinși că Masoneria ar complota împotriva civilizației creștine, a religiilor tradiționale în general și a Națiunilor în vederea unui Guvern Mondial?

BCS: În Constituțiile lui Anderson și în toate reperele masoneriei tradiționale, este clar specificat că toți oamenii sunt frați, că un mason nu poate fi nici „ateu stupid”, nici „libertin”  fara religie „și orice nume îi dă Dumnezeului său, el trebuie să creadă în Unicul Dumnezeu, numit Marele Arhitect al Universului.  Mai mult, după cum știm, nicio lucrare grandioasă, de la piramidele egiptene la mayași și toate celelalte splendoare ale Antichității și Evului Mediu, nu a fost construite fără credința în Dumnezeu și o munca lungă și grea.  Toată masoneria speculativă se bazează pe legenda maestrului Hiram, Marele Arhitect al Templului neterminat al Regelui Solomon.  Toate ritualurile au legende construite pe Vechiul Testament, de la nume ebraice la cuvinte de trecere.  Avem grade care se mai numesc și „Cristice” (între 15-18),  Capitule, care este rangul Cavalerului Rose-Croix.  De asemeni Prințul Sublim al Secretului Regal de Gradul 32 este de asemenea legenda  ca si la Gradul 30, a unei armate masonice organizată pentru a cuceri Ierusalimul.

ADV: Mulți dintre cititorii noștri sunt catolici ca si mine, ce le spuneți catolicilor tradiționali care ne reamintesc că Vaticanul a condamnat oficial masoneria în istorie și nu a abolit niciodată aceste bule papale?

BCS: Bulă papală de excomunicare emisă în 1738 de Papa Clement al XII-lea a provenit atunci de la sentimentul de teamă că inspirat Papei de o Societate Fraternă în care erau admise toate religiile, dar cu condiția de a venera un Dumnezeu unic.  Acțiunile ulterioare ale masonerie, în fruntea luptelor pentru libertatea economică, socială sau religioasă, au intrat in confruntare cu Vaticanul.  Dar nici cultul ortodox, tradițional catolic sau protestant creștin, nici măcar religiile hinduse, budiste sau iudaice nu sunt dușmani ai masoneriei.  În ciuda interdicțiilor, mulți preoți, episcopi și chiar papi erau masoni, ca să nu mai vorbim de Înalta Ierarhie Ortodoxă (preoți, episcopi și patriarhi).  Patriarhul ecumenic Athenagoras însuși avea Gradul 33.  Au fost de asemeni fracmasoni rabini și alți ofițeri ai cultului iudaic.  Eu însumi, am fost consacrat pe 10 august 2000 ca Arhonte al Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului de către Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, în prezența a 4 Mitropoliți, mai mulți Episcopi și Preoți, stiindu-se în mod deschis ca sunt un lider francmason.  Legătura dintre masonerie și creștinism este majoră și incontestabilă, precum și cu iudaismul: prin urmare, militez din aceste motive cu credita mea și cu multi alți frați, pentru credința noastră creștină și pentru unitate cu frații noștri  toți ceilalți, oameni de bunăvoință pe baza respectului reciproc și a valorilor fiecaruia. Totuși, totalitarismul islamist este în mod clar dușmanul acestei civilizații „iudeo-creștine”,care este draga adevăraților masoni care sunt fideli valorilor, istoriei și textelor lor de referință.

ADV: În concluzie, spuneți-ne despre organizația mondială pentru apărarea „lumii libere” pe care tocmai o creati.

BCS: Ideea mea este să înființez o organizație mondială formată din toate partidele, organizațiile, asociațiile și personalitățile patriotice de dreapta și de centru-dreapta, patrioții-suveraniști, de la președintele BOLSONARO și partidul său Aliança pelo Brasil, până la președintele TRUMP  , primului ministru indian Narenda Modi și partidul său BJP, celui al lui Viktor Orbàn în Ungaria, lui Sebastian Kurz în Austria, Partidului Dreptate și justiție al președintelui Jarosław Kaczyński din Polonia, fără a uita la Liga Salvini din Italia și  Primul ministru Netanyahu în Israel etc.  Organizația noastră mondială va fi numită „Mișcarea pentru libertatea mondială” sau „World Freedom Movement”. Această mișcare își propune să coordoneze acțiunile diferiților săi membri pentru a propune o contraofensivă reală si propuneri de politică societală în fața tuturor dușmanilor Occidentului Iudeo-Creștin, oferind evident un loc de seama educației și formării.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Alexa: Tiriac, killer de cerb trofeu MONDIAL. De ce voteaza tinerii cu AUR – analiza post-sondaj. Rares Bogdan, esecul societatii romanesti.

Sursa: solidnews.ro Autor: Liviu Alexa Instanta RESPINGE cererea lui Bogdan Buta de Ordonanta presedintiala impotriva jurnalistului Liviu Alexa Bogdanel Buta, protejatul procuraturii...

Intelectualii, față-n față cu pandemia: libertate sau bostănărie?

Sursa:www.mihailneamtu.eu Suntem o țară unde legea fundamentală susține că libertatea individuală este inviolabilă. Suntem un stat național, unde legile se fac pentru popor, de către...

De ce un creștin și un patriot nu poate vota cu Alianța neo-marxistă (USR, PMP, FD)

Sursa: solidnews.ro Nota Redacției Publicăm un articol al prof.dr. Mihail NEAMȚU, scriitor, politician și filozof. Cu argumente de valoare și cu evocarea faptelor reale, Mihai NEAMȚU denunță...

O strategie IMPERIALISTĂ de CUCERIRE a LUMII

În ultimele decenii, Statele Unite ale Americii au fost frecvent percepute ca un far al democrației și libertății pe scena mondială. Cu toate acestea,...

Crimă la comandă „în interior” din „exterior”

  Dedic acest articol prietenului meu prof. univ. dr. av. Duumitru Popa, decanul facultății de Științele comunicării - relații Publice a Universității Apollonia din Iași   Bibliografie Asasinat...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -