Meciul România – Norvegia a fost anulat

0
514

Sursa foto: www.worldsoccershop.com

În timp ce ”tricolorii” se antrenau pe Arena Națională, delegatia Norvegiei se afla în continuare la Oslo, pentru că nu a primit acceptul autorităților sanitare să facă deplasarea la București, din cauza faptului că Omar Elabdellaoui a fost depistat cu COVID-19, iar ceilalți jucători și membri ai staff-ului au fost considerați contacți direcți.

De altfel, Bent Hoie, ministrul Sănătății din Norvegia, a anunțat că o deplasare către România a jucătorilor ar fi fost ilegală, ca urmare a normelor implementate în țara nordică în contextul pandemiei de COVID-19.

UEFA a informat că  “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine.

Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA”, susține FRF.

Exista posibilitatea ca toate rezultatele Norvegiei se vor anula. Pe cale de consecință, Norvegia ar urma să retrogradeze în grupa C din Liga Națiunilor. Norvegia va pierde la masa verde atât meciul cu România, de pe 15 noiembrie, cât și pe cel cu Austria, de pe 18 noiembrie.

 

Sursa: https://www.digisport.ro; https://www.sport.ro/

Alexandru Naghi

AD

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here