marți, decembrie 6, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

Planul secret al miliardarului Soros: „Demolăm Europa”!

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

Rețeaua de fundații deținută de miliardarul George Soros ar avea un plan secret și a lansat deja un proiect în acest sens. Care este scopul pe care-l urmărește miliardarul și cum îl va atinge.

Rețeaua Fundației Europene, finanțată de miliardarul George Soros, a lansat deja un proiect în vederea sprijinirii jurnalismului independent. O decizie privind cine va fi sau nu va fi independent, va fi luată de susținători, ceea ce înseamnă că este codificată părtinirea politică, se arată într-o analiză dată publicității recent de Fundația Századvég din Ungaria, după cum transmite Hirado.hu.

Un proiect similar a existat și anterior, în cadrul căruia au fost folosiți ziariști și sportivi pentru atingerea scopurilor lor, s-a precizat în cadrul emisiunii intitulate UE 27, difuzată de televiziunea publică ungară M1.

Rețua Soros, planuri din umbră

Rețeaua Soros ar acționa pentru căderea guvernelor naționale din Europa, a atras atenția asupra acestui pericol Fundația Századvég, potrivit căreia în vederea atingerii acestui scop, miliardarul american George Soros s-ar folosi de presa de stânga.

„Rețeaua Soros ar ținti și pe reprezentanții unor domenii economice, pentru ca aceștia să îi ajute în obținerea diferitelor influențe, și ar asigura resurse în acest scop. Astfel, rețeaua Soros ar fi dispusă să cheltuiască, de exemplu, în Ungaria 700 de milioane de forinți pentru obținerea în viitor a unei influențe, de exemplu în următoarele campanii electorale, în contextul în care în Ungaria vor avea loc alegeri peste doi, respectiv trei ani”, a precizat analistul principal al Fundației Századvég, André Palóc.

Nu este pentru prima dată când George Soros vrea să obțină anumite influențe și în Ungaria. Principalul susținător al miliardarului american este Asociația pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților Cetățenești (TASZ), care de la Soros primește anual, prin diferite canale, sprijin în valoare de zeci de milioane de forinți. O parte din această sumă a fost folosită de această organizație pentru reprezentarea drepturilor ziariștilor. Potrivit analizei fundației ungare, activitatea întreprinsă în Ungaria de rețeaua Soros are o mare greutate, deoarece – în lipsa unor politicieni de opoziție, cu caracter – ziariștii de stânga sunt cei care implementează în conștiința publică ideile stângii internaționale.

„Observăm că Soros cheltuie acum doar pentru acest proiect 700 de milioane de forinți, al cărui scop este construirea mass-mediei. Și evident mai observăm că politicienii de stânga, de opoziție, globaliștii s-au discreditat în ochii cetățenilor din Europa Centrală și de Est. Partidele antimigrație, suverane și naționale obțin tot mai multe voturi, iar climatul public trebuie format cu ajutorul mass-mediei de opoziție, dacă politicienii de opoziție nu mai sunt în stare pentru aceasta. Din acest motiv beneficiază de fonduri substanțiale mass-media de stânga din partea lui Soros”, a subliniat politologul Zoltán Kiszelly.

Organizații și ONG-uri ar fi legate de George Soros

Fundațiile pentru o Societate Deschisă, înființate de George Soros, au finanțat și în ultimele decenii o parte din mass-media, a arătat directorul de cercetare din cadrul Centrului pentru Drepturile Fundamentale, care a adăugat: Asemenea influențe sunt dăunătoare asupra suveranității naționale. Soros ar exercita o presiune asupra guvernelor naționale cu ajutorul opiniei publice.

„Ceea ce în realitate este o confirmare a acțiunilor întreprinse în ultimii ani și decenii de unele organizații și ONG-uri care sunt legate de numele lui George Soros, ba mai mult, în multe cazuri, de o parte a mass-mediei. Acest lucru a fost constatat nu numai în cazul Ungariei, ci pretutindeni în lume, unde Fundațiile pentru o Societate Deschisă au o influență asupra vieții publice, iar scopul a fost întotdeauna slăbirea statelor naționale prin mass-media sau prin unele ONG-uri care în fața opiniei publice au susținut anumite cauze sau au comunicat cu opinia publică în spiritul ideologiei promovate de Fundațiile pentru o Societate Deschisă”, a precizat Péter Törcsi, directorul de cercetare al Centrului pentru Drepturile Fundamentale.

Fundația Századvég mai menționează că nu este întâmplătoare nici perioada în care a fost lansat acest proiect și nu este exclus că din acest sprijin va fi pregătită mass-media de stânga pentru a contribui la îndepărtarea guvernului din Ungaria.

La rândul său, Zoltán Kiszelly a amintit că „în 2022, în Ungaria vor avea loc alegeri parlamentare. Dacă se va reuși îndepărtarea lui Viktor Orbán și a FIDESZ de la putere, de exemplu, cu ajutorul rețelei Soros sau cu mass-media Soros, în opinia lor, ei ar scăpa de unul din cei mai puternici opozanți ai proiectelor privind federalizarea și migrația.

Cel mai târziu în 2023 vor avea loc alegeri parlamentare și în Italia și Polonia, așadar și aici vor cădea, probabil, guvernele suverane și antimigrație, dacă se va reuși până atunci construirea rețelei lui George Soros, a adăugat Zoltán Kiszelly.

Potrivit analiștilor, scopul lui George Soros și a rețelei sale este obținerea susținerii societăților, printre care, în vederea acceptării migraței.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -