miercuri, septembrie 27, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

America, America, încotro duci Lumea?

Must Read

Marele scriitor Mihail Sadoveanu a condamnat oameni la moarte

Sursa:barzilaiendan.com By barzilaiendan ,,Evenimentul zilei“ scoate de sub cenușă un trecut rușinos al lui Mihail Sadoveanu, ale cărui ,,opere“ am fost...

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui...

15 august 2021-15 August 2023.
Doi ani de zile s-au scurs. Tristă aniversare. De ziua Sfintei MARIA, intră la KABUL. Și reinstaurează cel mai. retrograd, întunecat, terorist și se poate spune, criminal regim: TALIBANII.

Barbarii islamiști, cruzi și fără milă! Acești noi “Sălbatici” , asemeni lui TAMERLAN SI GINGS HAN domnesc prin teroare, viclenie, ură, răutate și o dorință “nesecată de” distrugere. A tot ce, după ei reprezintă societatea modernă. Din această Societate Modernă, singurul lucru pe care il acceptă și îl folosesc sunt Armele, uneltele morții !

Dupa 20 de ani, 2001 -2021 Forțele Intunericului au învins. Este trist si dureros..

In același timp este o imensă înfrângere a „Campionului Democrației”, mult trâmbițată In Toată Lumea , S.U.A. și a brațului său armat NATO

Trilioane de dolari au fost cheltuiți în acești 20 de ani. Cercetătorii de la, Universitatea Americană BROWN estimează la 6400 miliarde costurile acestei incredibile înfrângeri.

Armata cea mai puternica a LUMII , cu cel mai modern armament cu ceea mai modernă tehnologie, cu o coaliție care la un moment dat a reunit 38 de țări care au trimis forțe armate cu cele mai sofisticate mijloace de spionaj si detecție a fost învinsă de a „Adunătură” de sălbatici barbari înarmați cu Kalașnikovuri.
Numai trupele americane au atins, în momentele de vârf ale Răzoiului 100 000 de militari. Miile de tancuri, avioane, drone etc, etc nu au fost de niciun folos.

Toate miile de specialiști: în domeniul militar, economic, educație, agricultură , etc, nu au putut schimba destinul acestei țări.
După două decenii de eforturi inimaginabile, teroarea unor ființe animate de instincte primare revine la putere. 40 de milioane de afgani se regăsesc în același coșmar trăit cu ani în urmă.

Două mari învățăminte se pot trage.

Această victorie a Talibanilor barbari a fost posibilă și pentu că o parte din populație i-a sprijinit, i-a informat, i-a susținut.

Mujahidini erau recrutați din propria populație chiar dacă aceasta era alcătuită dintr-o mulțime de triburi.

Nicio o revoltă nu poate reuși și mai ales sa preia puterea contra unei armate mult superioare, într-o țara, dacă nu se bucură de un sprijin in populație. In această categorie se poate adăuga și Corupția Cercurilor Conducătoare Afgane, de la Președinte la Ansamblul
Administrației afgane care a profitat de „mana” pecuniară “adusă de Americani si de
Occident, pentru a se îmbogăți. Unul din primii producători de opium din lume, Afganistanul, a continuat acest trafic și în timpul celor 20 de ani de “Libertate” !

Al doilea învățământ care ar trebui tras este incapacitatea Occidentului si mai ales a SUA de a implementa și promova asa zisa “democrație”, “Libertate “ și „instituțiile Lumii libere”.

Acest eșec răsunător, la început de mandat al celui care va rămâne în Istoria Președinților americani ca cel mai catastrofic Președinte, Joe BIDEN, trebuia să atragă atenția asupra gestiunii incoerente care a urmat a Statelor Unite.

Războiul provocat intre Ucraina-și Rusia , plănuit si organizat de multă vreme a scos în evidență și degradarea profundă a Societății Americane; politică , morală , socială! și a clasei sale conducătoare.

Situația prezentă este faza superioară a acestei degradări începute de timpuriu.

Războiul din Vietnam a fost prima fractură importantă a societății americane din anii 60’ anii reconstrucției după al II Război Mondial care au fost în paralel si anii conflictului „Războiului Rece” între cele 2 tabere :
Așa zisa “Lume Liberă“ și Lagărul Comunist.

Anii Războiului din Vietnam vor marca și începutul anilor de contestație, a mișcărilor pentru drepturile civice ale comunităților afro-americane , apariția Mișcărilor beatnik și Hippy și a curentelor violente ca Partidul „Panterelor Negre”.

“Discriminarea pozitivă”, începută prin legile promulgate de administrația democrată  a lui Lyndon JOHNSON au avut un efect dezastruos asupra unei părți a populației afro-americane. Generații întregi care trăiau numai din „Social welfare system”, sistemul alocațiilor Sociale, s-au înmulțit și au dus la apariția unei populații din ghetourile afro-americane în care drogurile și banditismul erau ocupațiile principale ale populației de culoare .

Președințiile democrat – progresiste ale lui CLINTON și OBAMA au desăvârșit aceasta dezagregare a Societății americane

Scoala, Universitatea, cultura. mass-media s-au schimbat cu o viteză uluitoare. Ideologiile alternative lgbt-iste, ca și „stângizarea”populației afro-americane , BLM -Black Life Matter , curent violent , deschis anti rasist-albi, au produs fracturi profunde în această Americă divizată.

Pentru prima oară în istoria americană. Administratia, de la FBI, CIA, State Departament, Pentagon culminând cu CASA ALBĂ devin în majoritate ”progresive” – progresiste.

Una din primele legi ale lui Joe BIDEN a fost ceea care permite persoanelor care au 16 ani să iși poată schimba sexul, pe cheltuiala statului ”

“Noua Ordine mondială” coalizează toate curentele destructoare ale civilizației Iudeo creștine. Toată demagogia „apărării” democrației și a aportului Occidentului pro nato a țărilor în curs de dezvoltare (de altfel nu se mai folosește această sintagmă) nu servește decât la a asigura dominația economică și politică asupra acestor țări

Cine se mai sinchisește de cei , 40 de milioane de Afgani. care trăiesc sub cea mai obscurantistă și criminală Dictatură, a Talibanilor ?
La femeile afgane care nu mai au nici-un drept?
Nici de a fi alfabetizate? Din cele 45 de state africane în jur de 14 ar avea o « aparență « de democrație, celelalte sunt mai multe sau mai puțin diferite forme de dictatură!
Dar în ASIA? Sau în „Democrațiile Sud americane în care corupția și frauda sunt lucruri obișnuite?
Și frauda instituționalizată în SUA din 2020 contra președintelui Donald TRUMP?


Nemaiîntâlnit în istoria americană, un sistem Judiciar, devenit „obedient” Administrației democrato-progresiste si care se înverșunează sâ acumuleze așa zise “probe” pentru a împiedica pe Președintele Donald TRUMP să se prezinte la alegerile din din 2024 ?

Este acum notoriu că Războiul Ucraina RUSIA a fost provocat pentru a asigura supremația economică și politică americană asupra Europei și a înfrânge RUSIA.
Același lucru pentru Pandemia de covid 19 lansată în 2020 și care a asigurat venituri enorme marilor firme farmaceutice, și a arătat corupția și complicitatea liderilor de la BRUXELLES și care după mărturiile specialiștilor riscă sa aibă efecte distrugătoare asupra sănătății miliardelor de persoane vaccinate, în următorii ani!

In fața acestei” Ofensive” a Forțelor Intunericului rămîne speranța că
puternica coaliție a BRICS-ului va avea ultimul cuvânt de spus în viitorul apropiat.

Si, cum nicio Bătălie nu este pierdută dinainte,
Binele trebuie să Câștige!

Gral.bg (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU Directorul Jurnalului

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Marele scriitor Mihail Sadoveanu a condamnat oameni la moarte

Sursa:barzilaiendan.com By barzilaiendan ,,Evenimentul zilei“ scoate de sub cenușă un trecut rușinos al lui Mihail Sadoveanu, ale cărui ,,opere“ am fost...

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în România poate fi combătut numai...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui misiune principală vizează ceea ce...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în urmă, asemenea unei dâre de...

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -