marți, septembrie 26, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

EUROPA: mai multe arme, mai multe muniții, mai puține spitale, școli și drumuri……

Must Read

Marele scriitor Mihail Sadoveanu a condamnat oameni la moarte

Sursa:barzilaiendan.com By barzilaiendan ,,Evenimentul zilei“ scoate de sub cenușă un trecut rușinos al lui Mihail Sadoveanu, ale cărui ,,opere“ am fost...

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui...

S-a terminat „show-businessul” de la VILNIUS.
Reuniunea celor 31 de membri ( al 32 , SUEDIA. urmare a acordului TURCIEI urmând să fie fie admis în Octombrie) a proslăvit oficial intr-o” înduioșătoare și emoționantă” unanimitate, „eroul zilei”, actorul-președinte Volodimir ~ ZELENSKY.

Dezbaterile plenare și în culise , au avut bineînțeles afirmarea solidarității cu UCRAINA și creșterea efortului financiar și militar în favoarea sa.

Peste 250 de miliarde de $ au fost cheltuite de la începutul războiului în februarie. 2022 pentru această țară.


Numai sa ne închipuim câte proiecte industriale, medicale, sociale, agricole, educaționale ar fi putut fi putut fi realizate cu acești bani. câte suferințe ar fi putut fi evitate, câte zeci și zeci de milioane de oameni ar fi putut să aibă o viață mai bună!
Asistăm în fapt la un imens “ DELIR” colectiv. regizat, organizat și pus în practică prin „maestrul de ceremonii” care este” Marea Democrație Americană-SUA și brațul său armat , NATO.

Operația era de multă vreme planificată.
Rusia trebuia învinsă!

Angajamentele (se afirmă acum că ar fi fost numai Verbale) luate de SUA față de Uniunea Sovietică în momentul dezbembrării în 1990 de a nu se extinde la granițele fostului imperiu comunist, nu au fost menținute.
Mai întâi 1999, țările balte, apoi 2004, România , Slovenia , Bulgaria , NATO se apropie de Granițele rusești.

Official family portrait of the 26 NATO Heads of State and Government

Summitul de la BUCUREȘTI din 2008 dă semnalul reînceperii războiului Rece. SUA anunță posibilitatea adeziunii Georgiei și UCRAINEI, deși în acel moment GERMANIA SI FRANȚA se opuneau lărgirii Alianței către acești doi vecini ai Rusiei, prevăzând Reacția KREMLIN-ului
Ea nu s-a lăsat așteptată.

Președintele PUTIN a declarat că aderarea celor două țări constituie practic „casus belli” cu RUSIA.

SUA și NATO nu puteau bineînțeles să renunțe la proiectul de ansamblu al învingerii RUSIEI. Evenimentele care au urmat, „revoluțiile” tip MAIDAN aveau ca scop principal acapararea UCRAINEI în câmpul Occidental.
Instalarea la putere a lui POROȘENKO la KIEV In 2014 a marcat intrarea în faza decisivă de trecere a UCRAINEI în câmpul occidental… Bineînțeles KREMLINUL, în perspectiva pierderii CRIMERII, teritoriu rus de la sfârșitul sec XVIII și a importantului port militar care este SEVASTOPOL, a reocupat CRIMEEA și după un referendum care a aprobat cu o largă majoritate , a declarat CRIMEEA teritoriu al Federației RUSE (majoritatea populației este rusofonă)

La VILNIUS, membrii NATO s-au întrecut să satisfacă cererile mereu crescânde ale Președintelui -Actor .


FRANȚA, să livreze rachete cu rază lungă de acțiune, capabile să atingă teritoriul rus, primele rachete au ajuns deja pe frontul de război, ROMÂNIA, gata sa formeze piloții pentru avioanele F16, SUA acordă  alte miliarde de $ inclusiv “unda verde“ pentru livrarea celor mai moderne avioane F35, GERMANIA va construi în vestul UCRAINEI o fabrică de tancuri,….. Într-un vibrant elan de solidaritate toată lumea grăbește săb”copleșească” EROUL UCRAINEAN, cu „daruri” militare și financiare.

Un aspect deosebit de important , trecut sub tăcere și dacă ar fi fost analizat cum NATO și UE -BRUXELLES au “vândut“ INTERESELE popoarelor europene este acceptarea de către TURCIA a intrării SUEDIEI .


TURCIA se opune și are de multă relații tensionate cu regatul nordic pentru că statul suedez, în numele “libertății și dreptului de exprimare” acordă azil politic grupurilor de opozanți ai Regimului de la ANKARA.
Dupa negocieri “ca la bâlci”, TURCIA și-a dat acordul în schimbul angajamentului SUEDIEI și Executivului de la BRUXELLES de a accelera și favoriza intrarea TURCIEI în Uniunea EUROPEANĂ.
Este un fapt notoriu că majoritatea Opiniei Publice din UE se opune intrării unui Stat Musulman cu 85 de milioane și cu un regim autoritar în care nu mai sunt respectate regulile elementare ale democrației.

O dovadă suplimentară cum Conducerea NATO și UE trădează popoarele europene.

Dar, revenind la “Câmpul de luptă” trâmbițată și așteptata contraofensivă ucraineană contra pozițiilor rusești bate pasul pe loc. Puțin probabil că cei 150 de milioane de Ruși vor fi ușor de învins. În al I I Război Mondial, Uniunea Sovietică a pierdut 24 de milioane de oameni.
Și a câștigat războiul!!!

Dar situația de criză europeană și nu numai, provocată de războiul din UCRAINA se conjugă și cu cu o situație de criză civilizațională.
Europa în special, dar situația este mai mult sau mai puțin aceiași în lumea întreagă, cunoaște o adâncă bulversare a Societății și a civilizației iudeo-creștine. Dezvoltarea fără precedent a tehnicii în toate domeniile se produce și cu o scădere fără precedent a unor repere morale, spirituale, intelectuale.
Legile naturale (ale naturii și ale societății) sunt adesea călcate în picioare. O Europă care îmbătrânește și care are o natalitate negativă, este într-un ritm din ce în ce mai accelerat în curs de a își schimba populația. Pe de o printr-o natalitate superioară a populației afro-asiatice deja instalată iar pe de altă parte prin imigrația masivă și care nu mai este controlată. „Noua Ordine Mondială; teoriile malefice ale Forumului Economic MONDIAL de la DAVOS acționează si produc un effect devastator.

Mișcare LGBT -Q tinde să preia un Lider -ship in toate domeniile. O bandă de bărbati și femei goale pe o scenă în fața Primăriei VIENEI sau alegerea unei „MISS OLANDA”, un transsexual, sunt aspectele vizibile, dar care sunt mult mai numeroase dealtfel , ale schimbărilor de Societate .

Să reamintim propaganda care se face în Școli , în “numele libertății” pentru schimbarea sexului, acțiunile contra familiei heterosexuale, în mass medias…etc.
Celălalt Val, islamizarea Europei Occidentale, pierderea rădăcinilor iudeo-creștine care au contribuit la Clădirea și fasonarea EUROPEI atacurile conjugate ale Stângii ateiste, ale neo-marxismului, ale extremismului fascist și creșterea îngrijorătoare a antisemitismului las să prevadă o viitoare situație dramatică în care revolte, războaie civile, frământări sociale violente sunt extrem de posibile.

Se adaugă la aceasta, practic în toate țările Europene dar a situație frecventă si pe plan mondial, o clasă politică adesea ruptă de așteptările celor pe care în principiu este menită să îi reprezinte, coruptă și incapabilă de a conduce în mod eficace Țările în care acționează!

Pe data de 4 Iulie au avut lansarea mai multe filme la Hollywood.

În ciuda succesului său semnificativ în box office, filmul anti-trafic de copii, Sound of Freedom, a fost boicotat de majoritatea criticilor de film de prestigiu. Publicații precum New York Times, Los Angeles Times și The Hollywood Reporter au refuzat să publice recenzii despre acesta, deși drama cu Jim Caviezel în rol principal a fost lansată recent.

New York Times a decis ca pelicula Sound of Freedom sa fie practic eliminată de pe fața Pământului. Asa că ziarul de referință a refuzat să ofere o recenzie filmului, si nu a menționat nicio informație despre acesta, sub nicio formă în secțiunea de divertisment – nici măcar un raport despre încasările de la box office.

Totuși, acest boicot vine în contextul în care Sound of Freedom a depășit așteptările în ziua lansării, ocupând primul loc în box office-ul intern și generând încasări mai mari decât Indiana Jones and the Dial of Destiny de la Disney, în ciuda faptului că a rulat în mai puține cinematografe.

In trecut filmul a fost suspendat pe termen nelimitat de către Walt Disney Company după ce aceasta a achiziționat 21st Century Fox. Producătorii au petrecut următorii trei ani înlăturând filmul din mâinile Disney și strângând fonduri pentru a-l lansa.

Oare de ce deranjaza acest subiect de film?

Omenire , încotro mergi ?

Gral.Bg(r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU
Directorul JURNALULUI

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Marele scriitor Mihail Sadoveanu a condamnat oameni la moarte

Sursa:barzilaiendan.com By barzilaiendan ,,Evenimentul zilei“ scoate de sub cenușă un trecut rușinos al lui Mihail Sadoveanu, ale cărui ,,opere“ am fost...

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în România poate fi combătut numai...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui misiune principală vizează ceea ce...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în urmă, asemenea unei dâre de...

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -