joi, februarie 9, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 124

Un Crăciun 2022 într-o Lume în Război.

Must Read

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România,...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea...

 

Târziu în noapte, am rămas să privesc și să ascult discursurile prilejuite de vizita unui fost actor devenit Președinte la un vechi profesionist al demagogiei politice, Președinte al Primei (încă! dar pentru cât timp?) Puteri politice, militare și economice a Lumii .
Octogenarul obosit primea la Casa Albă tânărul actor care conform Consilierilor de „imagine” păstra „look-ul” Kaki, pentru a scoate în evidență caracterul războinic al Președintelui Erou!!

President Joe Biden speaks with Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy as they meet in the Oval Office of the White House, Wednesday, Dec. 21, 2022, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky)

Domnul ZELENSKY în vizita „surpriză” în SUA (dar prevăzută în toate amănuntele) cerea, …..bani, bani și armament și iar armament!
Nu pentru a apăra numai Țara sa UCRAINA, care înainte de începutul războiului din Februarie era cotată printre cele mai corupte din EUROPA și cu o Administrație în descompunere dar și, argumenta Președintele Ucrainean, și pentru a apăra “ Lumea Liberă” ! BIDEN, mărinimos , promitea, promitea…..

U.S. President Joe Biden and Ukraine’s President Volodymyr Zelenskiy hold a joint news conference in the East Room of the White House in Washington, U.S., December 21, 2022. REUTERS/Kevin Lamarque

A urmat primirea la Colina Capitoliului de către o altă octogenară, faimoasa Doamna Pelosi , Președinte pentru câteva zile rămase până când noul Președinte Republican al Camerei Reprezentanților va prelua conducerea !


“Spumoasa“ , octogenară, a consacrat jumătate din discurs evocării discursului ținut de tatăl său, cu 81 de ani în urmă (practic vârsta ei,82 de ani) la primirea la Senatul American a Premierului Winston CHURCHILL Comparația era deja găsită: ZELENSKY ȘI CHURCHILL, cine poate să mai spună ceva?

Discursul Președintelui ucrainean în fața Congresului,avea ca scop să convingă noua majoritate republicană după 1 ianuarie , pentru a aproba generoasele fonduri cerute cu insistență: se anunță 45 de miliarde de $ și 1 miliard și jumătate înainte de sfârșitul lui Decembrie . Pentru anul viitor, armament de înaltă tehnologie , Sistemul de rachete PATRIOT…. Suntem în plină „escaladare” anticipată a conflictului. “Țarul“ de la KREMLIN va “aprecia” fără îndoială.

Cum nimic nu este întâmplator, în aceiași zi, Vladimir PUTIN a convocat plenul Cadrelor militare de Conducere și a făcut apologia” noilor sisteme de rachete intercontinentale capabile de a atinge „țintele „americane.


Pentru moment, nimic nu/se întrevede ca soluție de pace. Negocierile se poartă, dacă se poartă, în culise!

Un lucru este clar! Marele „perdant” este Europa și „nota de plata va fi suportată de milioanele de contribuabili

„Noua Ordine Mondială” pentru moment își urmează programul

Documentul faimosului Think TANK “ , RAND Corporation” evocă clar strategia americană de supremație economică și militară în Europa. Iar războiul a provocat” în UCRAINA a avut a scop înfrângerea RUSIEI . Urmare firească a pregătirii terenului începând din 2014, pentru a provoca „URSUL” rus și a îl “aduce“ să atace UCRAINA.

Pe bună dreptate însă unii membri republicani ai Congresului (Senat și Camera Reprezentanților) au refuzat să participe la “Show-ul” Ucrainean, considerând că sunt bani acordați “fără limită” Ucrainei ceea ce reprezintă o greșeală și o “povară financiară” inutilă pentru SUA!

Noroc că că există Congressmani AMERICANI care să critice deciziile acestei Administrații Americane democrat – neo comuniste, fidelă servantă a Noii Ordini Mondiale căci dacă observăm ansamblul Mass Media Europene și cvasi -totalitatea “analiștilor“ români, servilismul și aprobarea depășește cota “jurnaliștilor” din Dictaturile Comuniste!
Dar, trebuie să ne obișnuim cu realitatea!

Am schimbat Stăpânul de la Kremlin cu “Unchiul Sam” de la Washington!

Dar în această “mohoreală” și o veste bună (proastă pentru “ Noua Ordine Mondială”)

Premierul Benjamin NETANYAHU a anunțat oficial Președintelui ISRAELUILUI , Ithzak HERZOG că a format noul Guvern!

După o perioadă catastrofică în care primul guvern din istoria Statului ISRAEL a avut majoritatea datorită sprijinului a două partide arabe, pro-FLP și HAMAS a eșuat, cei doi Lideri unul de Dreapta celălalt de Stânga, Lapid și Bennett, ISRAEL va avea din nou un Prim Ministru puternic, capabil să răspundă provocărilor multiple:

primejdia principală a fabricării armei atomice de către dictatura Molahilor Iranieni, terorismul islamist și celelalte “rogues states“ (state golani) cum le numea Marele Președinte Ronald REAGAN.

Acum ,
pentru câteva ore, dacă nu câteva zile, sa uitam tumultul Vieții Internaționale și să ne îndreptăm gândul către Creatorul Văzutului și Nevăzutului, Marele Arhitect al Universului care cuprinde Trilioane și Trilioane de Galaxii…
DUMNEZEUL ATOTPUTERNIC:
YAHVE, GOD, DIEU, BRAHMAN….

În această perioadă, în care Simbolic sărbătorim Nașterea Fiului lui DUMNEZEU Iisus CRISTOS

,frații mai mari Evrei sărbătoresc de asemeni HANOUKA!
Sărbătoarea Luminii, a Victoriei contra opresorilor selgiucizi ai Poporului Evreu!

Să ne rugăm pentru ca Pacea să Domnească în Lume, Libertatea și Fraternitate, Înțelegerea și Prosperitatea, ca cei oropsiți și năpăstuiți să fie liberi și respectați, cei bolnavi să își regăsească sănătatea și în fine, cei plecați la Orientul Etern să își găsească alinarea Sufletului!

Crăciun Fericit! Hanouka Sameah!

Gral. Bg (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU
Directorul Jurnalului

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România, Petrișor Peiu, a difuzat astăzi...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea la Orientul Etern a Prea...

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor două state. La Washington, protagonistul...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848 au reușit după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -