duminică, septembrie 24, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

VICTORIA PRIMULUI MINISTRU Benjamin NETANYAHU-URIAȘE CONSECINȚE STRATEGICE

Must Read

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în...

„Bibi-Regele ISRAELULUI”, cel mai longeviv Prim Ministru în Istoria Statului ISRAEL, 12 ani la Putere, a câștigat din nou pariul său. După un an și 6 luni de când Centristul YAIR LAPID și liderul de dreapta Naftali BENNETT au format un guvern de coaliție, israelienii acordă din nou încrederea lor Mișcării de Dreapta în frunte cu Partidul LIKUD. Guvernul lui LAPID și BENNETT , pentru prima oară reunea dreapta și centriști cu sprijinul partidelor arabe, vitrina legală a populației Palestiniene, în fapt inamică în realitate statului ISRAEL.

Este ca și cum ai amesteca apa cu uleiul. Imposibil! Fiecare se separă! Prezența Generalului GANTZ Alb și Albastru (culorile drapelului național) al cărui Partid la un moment dat făcea egalitate cu partidul condus de Bibi NETANYAHU nu a fost de nici-un folos. Fisurile în coaliția heterocită au apărut foarte repede și divergențele nu au mai putut fi evitate. Demisia liderului de dreapta Naftali BENNETT a șubrezit și mai mult poziția guvernului în contextul actual de criză internațională. Un guvern slab străbătut de curente politice contradictorii nu putea să dureze. Trebuie de înțeles situația aproape unică a ISRAELULUI.

Este un stat înconjurat de vecini ostili și care îi doresc dispariția.. Chiar dacă acordurile” ABRAHAM” datorită eforturilor fără precedent ale Președintelui Donald TRUMP soldate cu semnarea acordurilor de pace cu mai multe state arabe a reprezentat în 2020 un succes remarcabil .

După ce aproape 30 de ani , Statul ISRAEL avea relații diplomatice numai cu două state Arabe, EGIPTUL și IORDANIA, eforturile conjugate ale Președintelu American și ale Premierului ISRAELIAN au permis stabilirea de relații diplomatice cu EMIRATELE ARABE UNITE, cu SUDANUL, BAHRAINUL și MAROCUL.

Deși oficial nu au relații ISRAELUL și ARABIA SAUDITĂ cooperează în mod discret, la fel și cu OMANUL, însă situația rămâne relativ tensionată cu alte țări Arabe și în primul rând cu vecinii, LIBANUL și SIRIA. O a doua caracteristică, unică practic, este existența unei populații importante de origine arabo palestiniană și de religie musulmană care rămâne în imensa majoritate ostilă populației evreiești și statului Israel. Această populație este divizată în două: o parte locuiește în teritoriile cărora statul ISRAELIAN le-a acordat autonomia: Fâșia GAZA și CISJORDANIA.

Cele două Teritorii sunt guvernate de guverne- administrații violent ostile ISRAELULUI și care încurajează comandouri teroriste pentru a ataca ISRAELUL.
A doua categorie sunt palestinienii care locuiesc în ISRAEL și care în mare parte au cetățenia Israeliană și votează, având partide care îi reprezinta la KNESSET(Parlamentul ISRAELIAN).

Țara este confruntată, din momentul declarării independenței în 1949 cu un terorism având două surse: din teritoriile autonome, GAZA și CISJORDANIA și din interiorul propriului teritoriu, cu teroriști de religie musulmană și care comit atentate, creând o situație de continuă nesiguranță. Cu o populație masculină și feminină care îndeplinește un serviciu militar de 3 ani și continuă perioade de concentrare militare anuale până la 50 de ani, ISRAELUL posedă o armată, TSAHAL printre cele mai bine antrenate din lume și fidelă patriei căci este o armată în adevăratul sens al cuvântului, a Poporului. Toate acestea presupun bineînțeles un efort bugetar fără precedent.

Bineînțeles și “Serviciile “ israeliene, MOSSAD-ul (exterior), SHIN-BETH (Interior) Și AMAN (militar) sunt printre cele mai performante din lume.

La primejdia internă și cea externă a lumii musulmane pentru ISRAEL s-a adăugat de mai mulți ani, de la instaurarea dictaturii islamiste în 1979 la TEHERAN, ceea a regimului Molahilor din IRAN. Dacă sub regimul imperial al Dinastiei PAHLAVI, relațiile IRANO-ISRAELIENE erau excelente, sub dictatura religioasă a Molahilor, situația s-a schimbat complet. In dorința de dominație, TEHERANUL s-a lansat în cursa pentru creerea unei bombe nucleare. A început o goană după tehnologie, după savanții competenți și după combustibil, uraniu.

Si în paralel, o cursă identică a ISRAELULUI, pentru a împiedica. crearea acestei bombe nucleare care ar fi nu numai a primejdie mortală pentru” Țara Sfântă Eretz Israel” și de șantaj contra Lumii Occidentale dar si contra statelor arabe musulmane sunite, în primul rând ARABIA SAUDITĂ care deține pe teritoriul ei Locurile Sfinte ale Islamului, MECA și MEDINA, și EMIRATELE ARABE UNITE. Țările Europene, ca de obicei oarbe la realitatea politică a lumii arabe și a terorismului vehiculat de statele numite de președintele REAGAN “Rogues states ” (Statele golane) împreună cu Administrația Americană Democrată-neocomunistă a lui Obama, vor semna în 2015 un acord cu IRANUL. In schimbul ridicării sancțiunilor economice, IRANUL se obliga să nu mai continue procesul de „îmbogățire” a uraniului . In franceză se spune:” un marche’ de dupes”:S-ar putea traduce: „O înțelegere de păcăliți.”

Bineînțeles , IRANUL va continua în secret. „îmbogățirea uraniului. Una din învățăturile Islamului, “Takkya“ ( Înșelătoria) permite minciuna sau orice alte mijloace față de “Necredincioși” (Kufar) pentru a își atinge scopul !!!
Președintele Donald TRUMP, cunoscând caracterul duplicitar al regimului Molahilor a denunțat acordul absurd și păgubitor cu IRANUL în 2018.


Venirea la puterea a senilului BIDEN și a ultra progresistei stângistei, neo-comuniste Administrații actuale a dat semnalul reluării discuțiilor cu IRANUL pentru ca SUA să reintre în Acordul din care ieșiseră în timpul Administrației TRUMP. Discuții sterile căci iranienii nu aveau decât un singur gând :
să câștige timp! Dupa 2 ani de tergiversări, tratativele sunt la un punct mort. Occidentalii și Americanii înțeleg, cu greu, în sfârșit, reaua voință a TEHERANULUI. Intre timp, bineînțeles, Molahii continuă procesul de îmbogățire a uraniului. Efortul lor este să atingă 90% pentru a fabrica bomba atomică.

Premierul NETANYAHU va avea de gestionat această problemă de securitate, esențială pentru existența statului ISRAEL.

Catastrofala Administrație a lui BIDEN va fi față în față cu un interlocutor de „oțel armat” care nu va accepta nici-un compromis pe spatele poporului ISRAELIAN.

El va avea de gestionat și problema sensibilă a relațiilor cu RUSIA. ISRAELUL nu își poate permite să aibă relații proaste cu KREMLINUL Cu aproape 1 milion, populația israeliană de origine rusă este ceea mai importantă minoritate. Conștient de aceasta guvernul lui BENNETT Si LAPID nu au susținut UCRAINA. Relația cu RUSIA devine delicată și prin faptul ca IRANUL sprijină RUSIA, furnizându-i armament și drone militare.

De-asemeni o alta zonă Sensibilă va fi TURCIA cu ERDOGAN care cu o poziție ambivalentă de furnizor de arme si UCRAINEI și RUSIEI și care continuă să aibă o poziție dușmănoasă față de ISRAEL.

Victoria Premierului Benjamin NETANYAHU reprezintă însă și o înfrângere pentru promotorul „NOII ORDINI MONDIALE” George Sorös Inamic public nr 1 al ISRAELULUI și al civilizației iudeo -creștine.

Împreună cu victoria recentă în SUEDIA și formarea unui guvern de dreapta, naționalist, a victoriei strălucite în ITALIA a Giorgiei MELONI și previzibila Victorie a Partidului Republican pe 9 noiembrie în SUA, noul guvern naționalist, de Dreapta al Premierului Benjamin NETANYAHU reprezintă o victorie a forțelor pentru apărarea Libertății și Civilizației noastre Tradiționale în fața Dictaturii criminale a „NOII ORDINI MONDIALE” .

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU
Directorul Jurnalului

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui misiune principală vizează ceea ce...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în urmă, asemenea unei dâre de...

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe...

„Legio Patria nostra”. Crime (de sânge) pasionale în Legiunea Străină (franceză). Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după...

  Bibliografie „Legio Patria Nostra”. Crime (de sânge) pasionale în cadrul Legiunii Străine. Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -