marți, decembrie 6, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

Gura păcătosului adevăr grăiește

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

Tony BLAIR, Prim-ministrul socialist britanic 1997-2007, playboy dar redutabil politician, indefectibil și de nezdruncinat partizan al politicii americane, recunoaște că supremația americană se apropie de sfârșit.
In cadrul unei conferințe intitulate „După Ucraina, ce lecții mai avem acum pentru Conducerea Occidentală” , BLAIR recunoaște că dominația Occidentului se apropie de sfârșit.


Cu luciditate , el declară că Lumea se află la un punct de cotitură care se poate compara cu momentul de la sfârșitul celui de al Doilea Război mondial.
Celălalt moment a fost prăbușirea blocului comunist în 1990. „Ne apropiem de sfirsitul dominației politice și economice a Occidentului” afirmă fostul Prim ministru.

El enunță un adevăr care de mai multă vreme devenise evident.

Lumea va fi cel puțin bipolară și posibil multipolară, ceea mai mare schimbare va veni din partea CHINEI, nu a RUSIEI.


Este o analiză pertinentă și lucidă. Războiul cu Ucraina a fost provocat pentru a asigura înfrângerea RUSIEI. Americanii și țările occidentale au creat premizele politice ale acestui conflict. Președintele PUTIN confirmă o realitate: Kremlinul s-a îndreptat și este în curs de a întări și dezvolta parteneriatul cu CHINA și INDIA și a lărgi Alianța BRICS-la care se adaugă IRANUL, Argentina și fără îndoială tot ceea ce cu mulți ani în urmă, Președintele REAGAN numea „Rogue States”. Statele „golani”, adică toți inamicii SUA, de la CUBA ȘI VENEZUELA la Coreea de NORD sau MEXIC. Este clar că în următorul deceniu CHINA, cu economia sa dar și cu tehnologia și înzestrarea militară va depăși SUA. Deja, sunt în prezent domenii în care chinezii depășesc americanii.

Într-un acces de sinceritate, BLAIR declară: „Locul CHINEI ca superputere este natural și justificat” . Recunoașterea lui BLAIR vine și contrazice incredibila propagandă a a mașinii “mass media” americane ca și cea a Uniunii Europene.

Realitatea este complet denaturată și ascunde consecințele dramatice pentru populația europeană. SUA și-au atins “Scopul”. Inamicul numărul 1 al dolarului, Euro, este învins.

Ceea ce nu s-a reușit prin competiția economică și industrială, s-a reușit prin planul pus la cale de multă vreme și anunțat acum fără ocoliș de strategul lui SORÖS , faimosul : pandemie, război și foamete.

Economia europeană este treptat îngenunchiată. Consumatorii vor plăti de 3-4 ori mai mult prețul petrolului și gazului adus de peste ocean.

RUSIA își va vinde producția CHINEI și celorlați clienți asiatici sau africani. Sancțiunile economice se întorc împotriva celor care le organizează. nu împotriva Rusiei O incredibilă politică, sinucigașă practicată de liderii europeni contra propriilor lor țări!!

Creștere vertiginoasă de prețuri, inflație, șomaj, distrugere de ani de prosperitate…..

Și bineînțeles, popoarele nu reacționează. Totul se petrece conform planului criminal al „Noii Ordini Mondiale” și a „Marii Resetări” Numai că trezirea la realitate va fi sumbră.

RUSIA lui PUTIN nu se grăbește pentru a termina războiul. Resursele sale militare sunt numai parțial utilizate. Până când Estul Ucrainei, Donețk-ul și Luganskul nu vor fi complet cucerite și la sud, Odessa pentru a ajunge la gurile Dunării trecute sub puterea „imperială” a RUSIEI, războiul va continua. „Actorul” Zelenski se va agita în continuare, va cere arme, „arme” și iar „arme” adâncind și mai mult prin aceasta reacția rusească și distrugerea țării.

Gesticulațiile Administrației de la WASHINGTON vor acoperi ca o perdea de fum scopul pe care îl au: a îngenunchea Europa și a slăbi RUSIA. Prestația lui Joe BIDEN a arătat ipocrizia si schimbarea la față a „virtuosului democrat” care se pretinde a fi BIDEN și echipa lui, la fel de ipocrită. După ce în 2018, criticând Președintele TRUMP pentru sprijinul acordat ARABIEI SAUDITE, el anunța că va transforma prințul moștenitor Mohamed bin SALMAN într-un „paria” al politicii internaționale, acum, Liderul „Lumii Libere” cu largi surâsuri, nu se sfiește să „sărute” papucul autocratului saudian pentru a obține un preț mai scăzut al petrolului în speranța că electoratul american va aprecia performanța de a reduce prețul „la pompă”. Se pare însă că cu toate contorsiunile sale, sondajele dau o victorie covârșitoare a republicanilor în alegerile din noiembrie.

Personal, suntem destul de sceptic căci mașina electorală de „trișat”a democraților riscă să acționeze ca și în 2020 la alegerile fraudate, contra Președintelui TRUMP.

Strategia la „scurt termen” a SUA, va fi însă perdantă. Consecința, cum toți observatorii serioși și în prezent chiar Tony BLAIR mărturisește, va fi întărirea Alianței CHINA- RUSIA, INDIA, BRICS și celelalte state, adversare supremației americane.

Pentru ROMÂNIA, ca „fidel” și „servil” partener, Euroatlantic și membru al Uniunii Europene consecințele vor fi dramatice. Vom „plăti” factura și vom îndura greutăți nemaiîntâlnite.

Cu o clasă politică, prezentă și cu puține șanse de a fi diferită în viitor, țara, asemeni faimosului „TITANIC” se scufunda, lent dar sigur în valurile marasmului, sărăciei și decadenței.

O „Distrugere” planificată și previzibilă Dar cine se preocupă de Soarta ROMÂNIEI?

AȘ parafraza titlul unui film de succes cu ceva timp în urmă: „Mai există un comandant în cabina de pilotaj”?

Gral.bg.( R) Bartolomeu Constantin SAVOIU

Directorul Jurnalului

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -