marți, decembrie 6, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

Marea minciună a Elitei Globaliste care este în scădere

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

Nota Redacției:

Silvano Gabriele DANESI născut în 11 aug 1949 la BRESCIA – ITALIA este Doctor în Filozofie, jurnalist, scriitor, eseist.
Este laureat a mai multor premii pentru studii istorice și de antropologie.
A fost conferențiar și a avut mai multe mandate de Consilier Provincial.
Este Mare Maestru din trecut al Obedienței Masonice , Marele Orient al ITALIEI

Directorul Jurnalului
Gral. Bg( r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU

 

Silvano Gabriele DANESI
“Il Giornale NAZIONALE”

Președintele PUTIN, a “ aruncat în aer banca” cum se spune, accelerând, odată cu războiul din UCRAINA, procesul de dezintegrare a globalismului aflat deja în desfășurare de ceva vreme.

Procese de dezintegrare care, după cum scrie Federico Rampini în prefața la „Noi contra lor – Eșecul globalismului”, de Ian Bremmer, autorul a putut descrie ce a reușit să vadă în această ideologie greșită și cu ochii multora. mulți din ei „trădați”: toți cei care în țările dezvoltate au fost sacrificați în numele unei presupuse eficiențe a unei mega-piețe integrate la nivel planetar”. [1]

Globalismul este spulberat, la fel ca „marea minciună pe care elitele globaliste o spun de zeci de ani”. […]. Realitatea a rupt acea fabulă în bucăți”. [2]

Bremmer și-a scris cartea în 2018 și face o analiză nemiloasă a globalismului, a crizei sale, a dezbrăcării „ideologiei elitelor”.

Analizele lui Bremmer iau în considerare prima cădere a ideologiei globaliste odată cu criza financiară din 2008-2009 și prevăd o revoltă a claselor mai puțin înstărite și o confruntare dură între „Noi”, componentele oamenilor maltratați și „Ei”, acele componente ale Elitei(!!!)

Bremmer nu a putut prevedea două evenimente: Pandemia și războiul din UCRAINA

Managementul pandemiei a evidențiat încercarea globalistă de a impune Statului de Supraveghere un Stat “ Sanitocratic

Războiul din Ucraina, hotărât de PUTIN a accelerat cu brutalitate criza globalismului până la gradul “ N” dezvăluind Cutia Pandorei și evidențiind toate contradicțiile finanțelor internaționale, ale globaliștilor și slujitoriilor lor.

PUTIN dacă vrem o referință literară, a pus în aplicare teoriile lui Von Klausewitz, înlocuind războiul cu politica și diplomația, după ce a remarcat inutilitatea lor actuală.

Cu războiul, care este, de fapt, o confruntare între Rusia și SUA, cu folosirea feroce și inumană a poporului ucrainean sacrificat, se confruntă și două sisteme: globalismul în bucăți și multipolarismul, cu striuri suverane evidente.

Lumea se îndreaptă către o multipolaritate haotică.

Atât în ​​Statele Unite, cât și în țările europene, scrie Bremmer, majoritatea pesimistă a cetățenilor „cultivează suspiciunea că deținătorilor de putere, bani și instrumente de manipulare a ideilor le pasă mai mult de cosmopolitismul elitelor decât de bunăstarea compatrioților lor. . . Mulți cetățeni cred că globalizarea funcționează doar pentru „câțiva fericiți”, nu pentru ei. Și au dreptate”.

Globalismul este ideologia Elitelor , adică a Tribului ciobanilor, a câinilor de pază și a slujitorilor lor, și a produs daune care ies toate la suprafață, una după alta, cu o viteză uluitoare.

„În Statele Unite – scrie Bremmer – locurile de muncă datorită cărora generații de americani au ajuns în clasa de mijloc, pentru a rămâne acolo toată viața, dispar. Criminalitatea și dependența de droguri sunt răspândite. […]. În Europa, Comisia Europeană și birocrații nealeși care îi aplică regulile au legiferat pentru cele 28 de țări membre, indiferent de nevoile lor diferite. În ultimii ani, ei nu au reușit să oprească o criză a datoriilor care i-a forțat pe mulți europeni să accepte salarii mai mici, prețuri mai mari, pensii amânate și pensii mai puțin generoase, precum și un viitor persistent incert”.

Între timp, reprezentanții presupusei Conduceri Occidentale cad unul în spatele celuilalt. Boris Johnson este “dat afară” . Macron este “ fără majoritate” ,Sholz este nevoit să ceară CANADEI să ridice sancțiunile pentru a cerși niște gaze.RUSIEI !Președintele Uniunii Europene spune “ povești”

În ultimele zile, Kaia Kallas, premierul ESTONIEI”, care s-a remarcat prin pozițiile sale clare în favoarea UCRAINEI într-o țară în care există o foarte mare minoritate rusă, și-a dat demisia.

Mario DRAGHI , punct de referință pentru “anglosfera “în Europa, și-a dat ieri demisia (demisia respinsă de șeful statului. Vom vedea).

Joe BIDEN,acum evident incapabil de a înțelege, denigrat public de Washongton Post, sărută papucul prințului saudit Moḥammad bin Salmān Āl Saʿūd pe care el îl definise înainte ca un “paria” Astfel se umilește pe sine și SUA. Și face asta după ce s-a înclinat în fața VENEZUELEI Dictatorului Maduro și după ce a ordonat, cu o întoarcere ca la Fregoli, ( cunoscut “ rege al magiei de circ) să finalizeze zidul lui TRUMP dintre Mexic.

Criza verticală a Conducătorilor occidentali este evidentă și palpabilă și este rezultatul sfârșitului neglorios al globalizării, ale cărei lovituri de “ coadă “ sunt încă grele și riscă să creeze pagube chiar și în viitorul apropiat, cu consecința că ne-am putea găsi în fața a ceea ce Bremmer a emis ca ipoteza. , adică la numeroase și explozive revolte sociale.

 

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -