joi, februarie 9, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 124

Securistania

Must Read

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România,...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea...
SURSA: Marius Ghilezan – newstand.ro

 

Se instituie plenar Republica securicilor! Mai simplu: Securistania. Prin noua lege, SRI devine ”capo di tutti capi.”

Mai multe legi trecute pe șest au pregătit marea lovitură. A existat o  oarecare ripostă a vechiului C.C.R. față de extinderea ”dreptului forței” instituției de forță a statului român.

După ce magistrații au apreciat că ofițerii SRI nu pot face dosare penale, a urmat declararea ilegală a funcționării Centrului Național de Interceptare a comunicațiilor, construit deja în curtea SRI. Acesta s-ar fi înființat prin hotărârea CSAT și nu printr-o lege trecută prin Parlament.

Politrucii sunt făcuți în izmene

Se rezolvă și aceste mici neajunsuri. Coaliția securistoidă nu are niciun punct de vedere. Tuturor politicienilor le e frică de SRI, ca de bazuka rusească.

Mermelesc ei noi legi, astfel încât Securistania – cea decisă la Davos de demonii globaliști – să-și intre-n pâine.

Conducerea SRI a propus recent o lege care îi sporește puterea. Lin, ca un viol de cocoș. A vârât pe șest conținutul ei într-un UM de presă. Dar numai câteva idei, ca să  scandalizeze de formă ONG-urile aservite. Acestea având misiunea de a ridica perdele de fum pentru a ascunde adevăratul interes al promotorilor legii: controlul total al individului în perspectiva intrării în epoca 5 G, când se va realiza ”mult așteptata” supraveghere digitală.

Închisoarea digitală – ca mod de supraviețuire

Așa cum e prevăzută și dispusă de Marea Resetare de la Davos.

Pisica va raporta prin cipul asociat comportamentul tău social, iar papagalul va repeta înjurăturile pe care le proferezi, astfel încât să ai un scoring de comportament.

Am mai scris despre viitorul credit social, în care poți lua un împrumut de la bancă, doar dacă ești corect politic.

O prea multă libertate nu este în acord cu noua viziune a lui Schwab – tartorul Noii Ordini Mondiale – conform căreia biogenetica va guverna viața omului.

SRI se pregătește pentru noua paradigmă socială. Astfel încât România să fie în pole-position pentru viitoarea resetare, adică al digitalizării vieții. Un nou experiment, după anticorupție, fenomen unic în lume, prin amplitudinea sa coercitivă.

Discuțiile sunt parazitate de teme livrate. Cum ar fi libertatea totală a ofițerului de informații, procurorii neputând ancheta pe niciunul dintre aceștia, fără încuviințarea șefului statului. În spațiul public s-a aruncat, ca o nouă diversiune, ideea din noua lege, potrivit căreia SRI va putea crea din venituri proprii societăți comerciale, de parcă SRL-urile din Centru vechi sunt ale lui tata din groapă.

ONG-urile de sistem fac clăbuci

Spume și clăbuc. Manevre securistoide.

Azvârlirea unor teme ascunde de fapt grozăvia. SRI se va organiza pe șest ca primă putere în stat și va reinventa Big Brother-ul doar pentru a testa rezistența socială.

Ieșirea ONG-urilor de sistem – chipurile împotriva legii – este încă un argument că SRI ascunde principalul scop al noii norme juridice.

Valurile stârnite prin intermediul comedianților acoperiți ascund marele rechin: post-adevărul sau mai pe șleau noua închisoare digitală.

SRI pregătește sub mantie democratică OMUL NOU. Securitatea veche ar putea fi invidioasă. N-a avut aceeași putere de viață, moarte și ghidaj al păpușilor puse pe scaun de demnitari.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România, Petrișor Peiu, a difuzat astăzi...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea la Orientul Etern a Prea...

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor două state. La Washington, protagonistul...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848 au reușit după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -