marți, iulie 23, 2024
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 4 | 2024 | ISSN 2972 - 2268

Alegerile Prezidențiale în FRANȚA și Legislative în SLOVENIA

Must Read

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care...

Câștigă , un liberal “ soroșist “ și un ecologist de stânga !

În FRANȚA, al doilea Tur al Alegerilor Prezidențiale din 24 Aprilie după ce în Primul Tur din 10 aprilie Emmanuel MACRON obținuse 27% și Marine le PEN 23% , au dat victoria în final lui MACRON cu 58% și 42% candidatei Partidului Adunarea Națională – le Rassemblement NATIONAL, Marine le PEN

Față de 2017, Dreapta Națională Suveranistă (ansamblul mass media de stânga, progresistă și “liberală” o califică de “Extremă Dreapta”) a câștigat considerabil, trecând de la 34% în al II Tur pentru Marine le PEN la cei 42 % în prezent.

Cei care au participat și militat într-un partid politic în FRANȚA , ca eu , 32 de ani în Mișcarea Gaullistă, își amintesc de scorurile de 2-3 % , ale Partidului Frontul Național -FN. al lui Jean Marie le PEN la începutul anilor 80’ .

Mașina electorală a Președintelui “sortant” (cel care își termină mandatul) MACRON a funcționat cu toată intensitatea.
Ansamblul Mass Media Francez , ca și cel internațional , a sprijinit candidatul “ Noii Ordini Mondiale “ , fostul Director al Băncii ROTSCHILD-FRANȚA , “ elev model” , Emmanuel MACRON.

Cum spunea Jacques ATTALI, talentatul “ Guru” al Forțelor Mondialiste și al echipelor fidele lui George SORÖS și acoliților săi: CLINTON, OBAMA, BIDEN, TRUDEAU , MERKEL – Olaf SCHOLZ, Von den LEYEN, DRAGHI, Bill GATES , DRAGHI, ZELENSKY : “ Noi l-am creeat pe MACRON” !!

Echipele “Noii Ordini Mondiale” au lucrat excelent în “ Cazul MACRON”.
După ce și -au ales “calul de curse” care trebuia să fie câștigător, l-au scos din Stafful de la Banca ROTHSCHILD-PARIS și l-au propulsat Consilier la Președinția Republicii, lângă socialistul HOLLANDE, unul din cei mai slabi Președinți (2012-2917) ai FRANȚEI celei de a V a Republici (după 1968)

Ministru al Economiei, mai târziu, MACRON a cunoscut astfel toată “mașinăria“ financiară a Statului. În această funcție, a servit fidel interesele Marelui Capital căruia îi datora ascensiunea.
Programat să câștige, a părăsit la “timp” Guvernul lui HOLLANDE și, cu mijloace financiare considerabile și echipe de specialiști experimentați în strategiile electorale va reuși în 2016, lovitura de Maestru de a forma un Partid, la République en Marche, un “Partid” heteroclit, fără ideologie, fără o bază populară, fără trecut, adunând de la dreapta la stânga, de la gaulliști, socialiști, ex -comuniști, liberali, centriști, ecologiști, toți atrași de mirajul puterii .

O demagogie deșănțată, promisiuni utopice și finanțe, mulți, mulți bani, au făcut restul.

Cei 5 ani de Președinție ai lui Emmanuel MACRON au fost în mare parte un eșec.
Tânărul “June Prim” și -a arătat și demonstrat orgoliul nemăsurat de “cel mai tânăr Președinte al FRANȚEI” și a pus în practică o politică în care, în disprețul opiinilor celorlalți, și-a impus amprenta personală. Episodul “Vestelor Galbene” din 2018-2019 a demonstrat abilitatea lui MACRON de a ocoli, învălui și apoi “ îngropa“ problemele care îl “deranjau”
Pe plan intern și internațional unde a “navigat“ cu abilitate, MACRON a demonstrat validitatea proverbului” mult zgomot pentru nimic”.

În actuala campanie prezidențială, mărturii numeroase ale jurnaliștilor independenți au arătat extraordinara presiune, influență, intimidarea celor care se opuneau lui MACRON în Mass Media, mergând până la interzicerea de a apărea la Televiziune sau la concedierea lor.

În fața “Tăvălugului” MACRON, Dreapta Națională nu a reușit să mobilizeze toate Forțele.
O parte a burgheziei și mai ales pensionarii au preferat să voteze MACRON, în timp ce o mare parte a claselor modeste, muncitori, agricultori, tineri, au votat Marine le PEN.

Alegerile legislative care vor urma pot oferi o revanșă Forțelor de DREAPTA Națională.
De asemeni, extrema stângă, adunată în jurul lui Jean Luc MELENCHON a chemat deschis la înfrângerea partidului “Macronist” ,LAREM.( Republica în Mișcare !!)

În paralel cu alegerile Prezidențiale FRANCEZE au avut loc alegeri legislative în SLOVENIA.
Mic Stat, cu mai puțin de 3 milioane de locuitori, SLOVENIA este o țară dezvoltată, cu un nivel de trai confortabil, cu o economie variată și o cultură înfloritoare!

Același curent, Mondialist, Sorösist a câștigat și aici.
Robert GOLOB, liderul Partidului Svoboda, cu 35% , a învins Premierul Conservator Janez JANSA, admirator al Președintelui TRUMP.

Robert GOLOB, necunoscut cu un an în urmă, a preluat un Partid Ecologist, de Stânga, pe care l-a “rebotezat” SVOBODA, Libertate !
Împreună cu Partidul Social Democrat și cu Partidul de Stânga, va forma o coaliție care are majoritatea în Parlament.

Vedem acum, aceiași strategie utilizată peste tot de Mondialiști.
Aleg un personaj, de preferință inteligent, bun orator și care poate fi manipulat. Îl prepară, îi dă aura “umanistă”, mijloacele financiare și îl propulsează cu Mass Media aservite, pentru a câștiga.
Odată ajuns la “Postul Țintă“ este manipulat de “păpușarii“ din spatele Cortinei!
MACRON, ZELENSKY, Gabriel BORIC, (președintele stângist al Republicii CHILE), GOLOB..
Actorii “Teatrului Mondialist” ocupă deja scena americană, europeană, etc.
“Noua Ordine Mondială” ocupă, metodic, conducerea Lumii.

A “Patra Revoluție Industrială”, prin “Plantarea“ “chipurilor“ electronice populației, creerea Guvernului Mondial “Superior” și diminuarea populației și aservirea celor lăsați în viață, sunt obiectivele deschise și anunțate de sinistrul Klaus SCHWAB , creatorul Forumului Mondial de la DAVOS și servil valet al “ Păpușarului” George SORÖS.

Vor fi capabile oare, Forțele LIBERTĂȚII să împiedice această criminală “New World Order” ?

Gral. Bg ( r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU
Directorul JURNALULUI

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele unui om îi va marca...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care noi, China și Rusia, facem...

Tentativă de Asasinat a Președintelui Donald J. Trump, Aniversare-Show NATO, Blocaj Parlamentar în Franța, Decadența Occidentului se Confirmă!

  Tentativa de Asasinat contra Președintelui Donald J. Trump   Incidentul de astăzi în care a fost vizată viața fostului președinte Donald J. Trump a trimis unde...

Vladimir PUTIN în Coreea de Nord la Kim JONG UN Mark RÜTTE la Bruxelles la NATO

  Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-UN rămâne una dintre cele mai izolate și represive dictaturi din Lume. Regimul se bazează pe un...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -