luni, februarie 6, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 124

Arme climatice ale Rusiei și ale Statelor Unite

Must Read

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848...

„Eminescologie” la Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a zilei de naștere a marelui nostru poet național Mihai...

Sursa: Editorial board J-B (Journal of Bucharest), Bucharest (Florentina Csinta & Maria Vijianu - principal editors, Andrei Ștefan, Mircea...

Acțiunea armelor cu plasmă („Harpă” – HAARP) constă în faptul că 180 de antene în etape situate pe 15 hectare de teren (în statul Alaska) concentrează un impuls electromagnetic cu microunde de mare energie în ionosferă, ca urmare a cărui se naște un plasmoid (o regiune localizată de gaz puternic ionizat) sau un fulger cu bile, care poate fi controlat prin mișcarea focalizării antenelor folosind un fascicul laser coerent …

Prin încălzirea ionosferei, „Harpa” va crea furtuni magnetice artificiale, ale căror consecințe afectează sistemele de navigație, vremea și starea mentală a oamenilor. Și acest lucru dezvăluie a doua față mai întunecată a Project Harp – ca o armă geofizică …

Pentagonul și-a revizuit doctrina militară în favoarea dezvoltării concept nou crearea și utilizarea armelor speciale și a mijloacelor de distrugere care nu provoacă pierderi inutile în valorile materiale și în forța de muncă – așa-numita armă neletală. O întreagă industrie de apărare a fost selectată sub această temă sub conducerea Agenției de Proiecte de Cercetare Avansată în Apărare a Departamentului Apărării al Statelor Unite, cu participarea laboratorului Departamentului Energiei. Armele geofizice se bazează pe utilizarea mijloacelor de influență în scopuri militare asupra proceselor care au loc în cojile solide, lichide și gazoase ale Pământului. Folosind stările instabile ale acestor scoici, cu ajutorul unei mici apăsări, sunt provocate efecte catastrofale ale enormelor forțe distructive ale naturii. Armele geofizice includ mijloace capabile să stimuleze cutremurele, apariția unor valuri uriașe precum tsunami, modificări ale regimului termic sau distrugerea stratului de ozon pe anumite regiuni ale planetei. Prin natura impactului, armele geofizice sunt uneori subdivizate în meteorologice, ozon și climatice …

Imposibilitatea controlului asupra utilizării armelor geofizice îl face periculos nu numai pentru țara direct vizată, ci și pentru întreaga lume. Chiar și o încercare de utilizare a „HARP” poate provoca un efect „declanșator” cu consecințe ireversibile pentru întreaga planetă: cutremure, rotația axei magnetice a pământului și o clipă rece ascuțită comparabil cu era glaciară …

HARP este un sistem de impact de înaltă frecvență asupra ionosferei. Acesta este un lucru destul de serios. În septembrie 2004, au avut loc audieri speciale pe această temă în Duma noastră. Au luat o decizie adecvată, au elaborat un apel către ONU, un apel către președintele țării noastre, care a spus că este necesar să se ia unele măsuri.

Principiul de funcționare al sistemului HARP este după cum urmează. În Alaska au fost create câmpuri uriașe de antenă. Sunt capabili să genereze radiații foarte puternice. Razele care provin de la fiecare antenă individuală, conectându-se la un moment dat, contribuie la apariția unui nor de plasmă, adică a unui fulger cu bile controlate de dimensiuni gigantice. Și în acea zonă a ionosferei, unde se mișcă acest fulger, există o puternică destructurare. Drept urmare, focoasele rachetelor care trec prin această zonă și, dacă se formează în atmosferă, atunci avioanele, care cad în această zonă, își intră în traiectorie. Dacă cad chiar în această zonă, pur și simplu ard, se prăbușesc. Acesta este sistemul HARP.

Dar acum a devenit clar că formarea acestui nor ionic duce la apariția undelor în ionosferă, adică la apariția unui proces de unde. Ionosfera este stratul care conduce electricitatea. Și sub pământ există un strat care conduce și electricitatea, acesta este magma. Se pare că este un transformator cilindric. Și tot ce se întâmplă în ionosferă reverberează în magmă, ceea ce provoacă diverse cutremure. În plus, deoarece ionosfera este prima care primește radiații solare și alte fluctuații și influențe, orice destabilizare a ionosferei duce la o schimbare a condițiilor meteorologice.

Acum mulți oameni de știință ajung la concluzia că acele evenimente care au fost asociate cu inundațiile Europei de doi până la trei ani se datorează în mare parte experimentelor cu acest sistem HARP. Această armă este în esență geofizică. În special, există dovezi directe că uraganele pe care le vedem acum în America și instabilitatea meteo actuală în general sunt rezultatul utilizării acestei HARP. Acest lucru este dovedit prin trimiterea la specialiști competenți. Se poate considera că semnificația armelor nucleare este nivelată, motiv pentru care americanii încep să accepte încet retragerea armelor nucleare.

HAARP (HARP) – Program de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență (program de cercetare activă de înaltă frecvență a regiunii aurorale), care se desfășoară sub supravegherea directă a Pentagonului. În cadrul acestui program, a fost creată o armă geofizică fundamental nouă sau, așa cum se mai numește și plasmă. Potrivit experților, gama posibilă de aplicare a acesteia este extrem de largă – de la apărarea antirachetă la armele ofensive. Dar cel mai important, oamenii de știință familiarizați cu problema sunt convinși că chiar și testele (ca să nu mai vorbim de utilizarea în luptă) ale acestor arme pot duce la catastrofe naturale. Cataclismele monstruoase din Oceanul Indian sunt rezultatul testelor de noi arme americane, spun experții. Totuși, totul este în ordine.

La începutul secolului al XX-lea fizician genial Nikola Tesla a dezvoltat metode de transmitere a energiei electrice prin mediul natural la orice distanță. Rafinarea temeinică a acestei metode a dus la fundamentarea teoretică a așa-numitei „raze de moarte”, cu ajutorul căreia electricitatea poate fi trimisă în orice cantitate pe orice distanță. Cu alte cuvinte, au fost create bazele unui sistem de arme fundamental nou, care transmite energie în atmosferă sau pe suprafața pământului, concentrându-se în zona dorită a globului.

Proiectul HARP în sine funcționează din 1960. Din această opinie, în cadrul său, emisiunile electromagnetice de diferite intensități și experimentele conexe au început să fie efectuate în SUA (Colorado), Puerto Rico (Arecibo) și în Australia (Armideil).

Rezultate pozitive cercetările au determinat Congresul SUA să aprobe un buget mai mult decât solid pentru proiect, iar trei ani mai târziu a fost desfășurată o stație HARP în Alaska.

Acesta este situat la 320 km de Anchorage și este format din 180 de antene, fiecare înălțime de 24 de metri. Întreaga structură ocupă 15 hectare de teren la poalele munților. Cu ajutorul acestor antene, un fascicul concentrat de unde radio de înaltă frecvență „încălzește” o secțiune a ionosferei – o coajă de gaz fragilă îmbogățită cu particule electrice, situată deasupra stratului de ozon.

Rezultatul este un plasmoid (o regiune localizată de gaz puternic ionizat), sau un fulger gigant care poate fi controlat. Un plasmoid care se mișcă în atmosferă lasă în urmă o urmă de aer încălzit cu presiune redusă – un obstacol insurmontabil pentru aeronave. Un avion sau o rachetă lovește literalmente epicentrul unei tornade și este distrus.

Potrivit experților, în cadrul HARP, se creează un adevărat sistem american de apărare antirachetă. La urma urmei, este destul de evident că un sistem ABM bazat pe rachete interceptoare este ineficient.

Chiar și cel mai puternic computer nu este capabil să proceseze simultan informații despre interceptarea unui număr imens de ținte, inclusiv false. În plus, un plasmoid care zboară la viteza luminii are un avantaj absolut față de un anti-rachetă, care interceptează o țintă la o viteză de 5 km / h. Prin urmare, Pentagonul s-a bazat pe HARP.

Insistența cu care americanii demonstrează lumii întregi teste nereușite ale rachetelor lor antirachetă mărturisește doar dorința lor de a direcționa opinia publică pe „traseul greșit”, distrăgând atenția de la crearea unui autentic sistem de apărare antirachetă.

Dar protecția împotriva rachetelor inamice nu epuizează întregul program HARP. Instalațiile de antenă, încălzind ionosfera, creează furtuni magnetice artificiale, ale căror consecințe afectează sistemele de navigație, vremea, starea mentală și somatică a oamenilor. Și această circumstanță a fost motivul pentru care, în cadrul HARP, se dezvoltă așa-numitele arme geofizice.

Esența sa este următoarea: norii de ioni artificiali pot funcționa ca lentilele optice. Aceste „lentile” vor fi folosite pentru a reflecta și direcționa undele electromagnetice cu o frecvență extrem de scăzută către punctul dorit de pe pământ. Potrivit experților militari, atât interni, cât și străini, utilizarea acestor „raze de moarte” poate deteriora sau distruge complet sistemele de comunicații militare sau comerciale (inclusiv cele neactivate), puteți controla și schimba vremea pe teritoriul oricărei țări sau a unei zone vaste. regiune geografică. Puteți scufunda locuitorii așezărilor întregi într-un vis sau îi puteți aduce într-o stare de panică. Provoacă ploi torențiale și inundații menite să paralizeze comunicațiile inamice. Stimulați cutremure sau valuri uriașe, cum ar fi tsunami. Distrugeți stratul de ozon peste teritoriul inamicului pentru a pătrunde radiația ultravioletă dură a Soarelui pe suprafața Pământului, care are un efect dăunător asupra celulelor organismelor vii.

Dar cel mai important, imprevizibilitatea rezultatelor utilizării acestei arme îl face periculos nu numai pentru țara pe care o afectează, ci și pentru întreaga lume. Chiar și o încercare de utilizare a HARP poate provoca un efect „declanșator” cu consecințe ireversibile pentru întreaga planetă: cutremure, rotația axei magnetice a pământului și o răcire bruscă comparabilă cu era glaciară.

Unul dintre studenții Tesla, Bernard Eastlund, care a pregătit de fapt baza științifică pentru HARP (În 1985, și-a brevetat lucrarea sub titlul amenințător „Metodă și mecanism de schimbare a regiunii atmosferei, ionosferei și magnetosferei Pământului”) a scris asta. – „Structura antenei în Alaska în realitate” un tun masiv cu fascicul, capabil să distrugă nu numai toate rețelele de comunicații, ci și rachetele, avioanele, sateliții și multe altele. Utilizarea acestuia implică inevitabil efecte secundare, inclusiv dezastre climatice din întreaga lume, și efectele radiațiilor solare mortale. ”

Un alt expert în această chestiune, Edward Albert Meyer, subliniază următoarele „Acest proiect (HARP – nota autorului) s-a transformat într-un vandalism global datorită faptului că o cantitate imensă de energie cu o putere de gigawatt este aruncată în sferele exterioare ale Pământul. Impactul impactului prezent și viitor asupra acestei planete și a tuturor formelor de viață nu poate fi evaluat în niciun fel. Puterea distructivă a acestei arme este de mii de ori mai mare decât puterea unei bombe atomice. ”

Multe dezastre naturale din ultimii ani, inclusiv o inundație catastrofală în sudul Europei, cataclisme în Rusia și Europa Centrală Anul trecut, specialiștii ruși (un program similar a existat în URSS, dar a fost restrâns din cauza lipsei de fonduri) au asociat fără echivoc tsunami-ul dinainte de Anul Nou din Oceanul Indian cu efectele secundare (sau planificate) ale testării noilor arme.

Nu este surprinzător faptul că americanii încearcă să ascundă de public cât mai mult posibil tot ce are legătură cu programul HARP sau cel puțin să-l prezinte ca o cercetare inofensivă.

Un alt lucru surprinde și alarmează: destul de mulți politicieni din țara noastră fac totul pentru a se asigura că evoluțiile americane nu sunt făcute publice. „Din păcate, ambele rezoluții (cu privire la HARP), sub presiunea anumitor forțe care fac lobby pentru interesele SUA în Duma de Stat, au fost retrase în mod repetat de la examinare. Au fost adoptate doar în sesiunea plenară din 11 septembrie.” – Depune deputatul Dumei de Stat Vyacheslav Olenev.

Și deputatul Tatyana Astrakhankina, care a inițiat adoptarea rezoluțiilor menționate mai sus cu privire la HARP (una cu apel către președintele Federației Ruse, a doua cu apel la ONU și țările membre) într-un interviu cu Ziarul Pravda a spus mai precis: „… În cele din urmă, reprezentantul președintelui în Duma de Stat, domnul Kotenkov a cerut direct ca problema HARP să fie eliminată de la examinare”.

Căutați motive uragane devastatoare care au căzut pe continentul nord-american, ridică multe presupuneri și întrebări printre specialiști. Experții militari nu exclud că unul dintre motivele acestor fenomene a fost sistemul de apărare HARP testat de Statele Unite.

Conversație cu un cunoscut om de știință și personalitate publică despre dezvoltarea și utilizarea celor mai redutabile arme distrugere în masă.

Shatokhin Serghei Antonovici, pe 10 aprilie, la postul de televiziune NTV a avut loc un program „Mărturisire sinceră” cu participarea ta, dedicat problemelor așa-numitelor arme climatice.

Însăși acoperirea acestui subiect pe unul dintre canalele TV centrale poate fi binevenită, dar, după cum sa dovedit, o parte destul de serioasă din ceea ce ați spus reporterilor nu a fost inclusă în program. Fie gândurile tale au fost considerate excesiv de categorice, fie cadrul programului în sine nu ți-a permis să prezinți opiniile în detaliu. Ei bine, să încercăm să compensăm această lipsă de acord …

Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a vorbi despre acest subiect fierbinte. În aprilie 2010, am fost participant la conferința „Clima și politica” dedicată schimbărilor climatice globale, care a avut loc la Moscova sub auspiciile Consiliului Federației. Participanții la acea conferință au fost împărțiți: unii au recunoscut existența și dezvoltarea armelor climatice, alții au negat complet. Se pare că autorii emisiunii TV pe care le-ați menționat au încercat să găsească un echilibru între aceste două puncte de vedere polare.

Deci, ce sunt armele climatice? De unde a venit?

Vorbind despre originile creării armelor climatice, este necesar să-l amintim pe genialul om de știință Nikola Tesla. A fost un om de știință versatil, la scară largă și profund, care a fost înaintea timpului său cu un secol întreg. El a venit cu idei pentru noi principii fizice de influență asupra ionosferei, zona spațiului apropiat de pământ, aflată la peste 50 de kilometri de suprafața Pământului. Tesla a atras atenția asupra faptului că, dacă influențezi artificial ionosfera, poți influența și clima, adică straturile inferioare ale atmosferei. Este ca un postulat teoretic. De asemenea, el deține idei pentru transmisia de energie fără fir.

Dar Nikola Tesla nu a fost doar un teoretician, ci și un practicant. A făcut multe „minuni”: obținerea unui fulger artificial persistent cu bile, iluminarea cerului de noapte din ocean pentru o mie de kilometri și multe altele. După cum știți, una dintre versiunile exploziei de la Tunguska din 1908 este rezultatul unui experiment neglijent efectuat de Tesla. Și cu puțin timp înainte de moartea sa, în 1943, a declarat că este capabil să lumineze cerul. Pe baza evoluțiilor sale, el a vorbit despre posibilitatea creării unei cupole invizibile peste orice țară sau teritoriu, impenetrabilă pentru pătrunderea oricărei aeronave, și despre armele cu laser, și despre un tun „electronic” și despre multe alte tipuri de arme.

La începutul secolului al XX-lea, pe Long Island, lângă New York, a construit un turn-cadru de 50 de metri, cu o imensă placă de cupru deasupra. Transmițătorul de amplificare a fost situat în arborele turnului, care a fost îngropat la 40 de metri în pământ. Cu o astfel de structură, a creat fulgere artificiale și a efectuat alte experimente cu atmosfera. El a numit noul principiu fizic al influenței asupra climei efectul de rezonanță.

Și în timpul nostru, ideile sale au stat la baza dezvoltării unui super fundamental nou armă puternică Harpa este o antenă cu fază rezonantă aurorală. Câteva zeci sau sute de antene sunt construite într-un anumit spațiu închis, ca urmare a funcționării lor sincrone, are loc o ionizare suplimentară a unei anumite părți a atmosferei.

Și-a desfășurat activitățile în interesul complexului militar-industrial american din acel moment?

Nu aș spune asta. A lucrat pentru știință, pentru dezvoltarea de noi principii fizice – controlul climatului. El a fost ghidat de logica cercetării științifice și de implementarea ideilor sale. Nikola Tesla poate fi clasificat ca un om de știință obiectivist liber de motivații ideologice. Și conducerea militară americană era, desigur. interesat de rezultatele practice ale activităților sale.

Jurnalele și manuscrisele sale au dispărut în circumstanțe misterioase. Dar, în orice caz, americanii, implementând programul pentru crearea și utilizarea armelor climatice, își folosesc ideile și evoluțiile. În 1985, americanul Bernard Eastlund a primit un brevet pentru invenții care au dezvoltat ideile Tesla. Mulți cercetători cred că acest brevet se află la baza tehnologică a programului militar american „HAARP”, traducerea în rusă a acestei abrevieri este programul de cercetare de înaltă frecvență a ionosferei.

Dar, din câte am auzit, partea americană prezintă evoluțiile corespunzătoare ca activități de cercetare pentru studiul climei și al luminii boreale.

Desigur, americanii își deghizează oficial evoluțiile ca un studiu pașnic al atmosferei și neagă în orice mod posibil scopul militar al programului.

Dar, pentru a înțelege adevăratele intenții și amploarea aplicării de astăzi a ideilor lui Tesla de către Statele Unite ale Americii, ar trebui menționată o carte foarte interesantă a savantului Nicholas Begich, extrem de profesionist, și a jurnalistului Jean Manning „Nikola Tesla și armele sale diabolice – Principalul secret militar al Statelor Unite. ” Titlul cărții vorbește de la sine. Cartea a fost scrisă în mijlocul „ război rece”, Acum a fost tradus în rusă și este în vânzare. Și în vremurile sovietice, având acces la spațiul de stocare special, nu am putut să-l obțin pentru recenzie gratuită.

Mai târziu, Nicholas Begich a vorbit în sensul că, atunci când a comparat descrierea lucrărilor lui N. Tesla și caracteristicile brevetului lui B. Eastlund, și-a dat seama că „HAARP” a fost inițial obiectul sistemului de arme de la sol al „Războiul Stelelor” în timpul Războiului Rece. Astfel, arma americană antisatelit a fost creată ca parte a acestui proiect.

Scopul militar al programului este indicat de faptul că proiectul în sine a fost inițiat de Forțele Aeriene și Marina SUA. Președinte al Academiei pentru Probleme Geopolitice, colonelul general Leonid Grigorievici Ivașov atrage atenția asupra faptului că cea mai secretă structură a Pentagonului este așa-numita „Divizie avansată a armelor”, care este formată din două departamente: „C” climatic și politic ” P „. Numai acest lucru este suficient pentru a înțelege scopul pur militar al HAARP.

Ce este de fapt HAARP?

Un obiect uriaș de radiații de înaltă frecvență cu o suprafață de 13 hectare, format din câteva sute de antene „Harp”, precum și localizatoare, radare și un computer puternic. Facilitatea este situată în orașul Gakona din Alaska. Complexul acționează asupra atmosferei prin direcționarea unui fascicul de unde electromagnetice în direcția dorită. Energia undelor radio radiate face posibilă concentrarea energiei în limitele inaccesibile anterior de orice centrală electrică. Puterea este de ordinul unui miliard de wați. Energia emisă de acesta poate crea lentile și spectre în atmosferă cu un diametru de zeci și sute de kilometri pe anumite zone ale globului.

Este singura unitate din Alaska? Sau americanii au o întreagă rețea de antene Arfa?

Site-ul de testare Gakona din Alaska nu este singurul. O altă facilitate este situată în Norvegia, lângă orașul Tromsø. A treia componentă de închidere a acestui lanț se află pe insula Groenlanda. Aceste trei obiecte au creat o buclă închisă de impact nelimitat asupra spațiului din apropierea Pământului.

Există dovezi că Departamentul „C” are laboratoare meteorologice, precum și un complex în Bermuda. Un crucișător modern „Virginia”, umplut cu echipamente electronice și alte echipamente secrete, a fost transferat la dispoziția sa.

Sursa: shr32.ru

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848 au reușit după un deceniu...

„Eminescologie” la Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a zilei de naștere a marelui nostru poet național Mihai...

Sursa: Editorial board J-B (Journal of Bucharest), Bucharest (Florentina Csinta & Maria Vijianu - principal editors, Andrei Ștefan, Mircea Vlad, Dorel Vasilescu & Valentin...

Sunt de nouă ori mai multe decese cauzate de vaccin! Vasile Astărăstoae dă de pământ cu CNCAV după dezvăluirea efectelor secundare

Sursa: stiripesurse.ro Autor:Loredana Codruț Sursa foto: Mediafax Medicul Vasile Astărăstoae, care în timpul pandemiei, s-a opus măsurile restrictive și presiunilor înspre  vaccinarea forțată a...

Zece noutăți importante în acest an privitoare la pensionari și pensiile lor

Sursa: avocatnet.ro Eduard Isidor Asistent Editorial, Pentru pensionari, dar și pentru pensiile lor, anul 2023 le-a pregătit mai multe schimbări importante....
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -