vineri, decembrie 9, 2022
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 115

2021 , HORRIBILIS ANNUS

Must Read

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte....

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui...

Începutul celei de a doua Decade a sec XXI, anul 2020 a marcat apariția celei mai teribile Pandemii Covid 19, devenită pentru prima oară, în întregime, Mondială!
Anul 2021 , al doilea an al acestui Flagel, a însemnat consolidarea și “ intrarea” în cotidian a acestui blestemat Virus!

Vom analiza trei Fenomene care au “ zguduit” acest “ Horribilis Annus” 2021.

Pandemia Covid 19.

De-alungul Istoriei, multe boli , molime,au secerat mii de victime.
Evul Mediu, condițiile de higienă, promiscuitatea, a excelat prin ciuma neagră, lepra, sifilisul adus de pe continentul american, tuberculoza culminând cu cele 20-30 ?? milioane de victime din Primul Război Mondial, răpuse de “ Gripa Spaniolă”
Începută în anul 1916 această “primă și cu adevărat Pandemie“ va face ultimele victime în Noua Zeelandă în 1921 .Din cauza cenzurii de război , presa spaniolă aflată într-o țară în afara Conflictului a putut vorbi liber de unde și numele de “spaniolă”
Apariția Covid-ului 19 în primele luni ale anului 2020 în ITALIA și apoi răspândirea lui în Lumea Întreagă este însă total diferit de ceea ce Omenirea a cunoscut până atunci..


Teoria rizibilă că ea s-răspândit , că era cauzată prin “ consumarea “ liliecilor în “bucătăria“ chinezească de către “gurmanzii” care se aprovizionau în piața de animale din WUHAN dispărută cum a apărut și -a făcut dovada că era absurdă și neverosimilă..
Situația începe să fie mai clară acum.
În ciuda pozițiilor oficiale și a tuturor dezmințirilor , s-a acreditat și s-a consolidat ideea că Virusul (scăpat dar mult mai probabil, răspîndiit cu bună știință) reprezintă punerea în practică a unui vechi Obiectiv,  gândit, evocat, ulterior planificat și pus în practică a Micșorării Populației Mondiale.
Noua Ordine Mondială și Marea Resetare, proclamată de criminalul “păpușar” George Sorös și teoretizată de Spiritul Malefic al adeptului lui HITLER care este apropiatul lui, Klaus SCHWAB, creatorul Forumului Davos și vehiculată de “armata” soröșistă; Obama, Clinton, Biden, Trudeau Macron, prințul Charles, Merkel, Christine Lagarde, Mario Draghi, Ursula von den Leyen,  Bill Gates, Rockefeller, etc.etc..nu își mai ascunde “Soluția Finală”:
O imensă Dictatură Mondială condusă de un “Guvern Invizibil” de Oameni Superiori care se folosesc de “păpușile“ de pe Scena Politică actuală, manipulate de acest “Guvern Invizibil”
Se lansează “ noi rădăcini” de Viruși, (ca nu cumva să ne obișnuim cu cele „în vigoare”), marile Trusturi Farmaceutice ne obligă via Guvernele aservite să ne injectăm și așteptăm cu “înfrigurare” să vedem “efectele genetice” care în următorii ani după opinia a numeroși specialiști și din prime studii apărute, riscă să fie devastatoare pentru sănătatea celor vaccinați!!
Restrângerea Libertăților individuale, corelată cu probabila micșorare a Populației Mondiale est Scopul clar al acestui abominabil Complot.

Triumful Dictaturilor.

Două evenimente care nu mai sunt în prima pagină sau în “Breaking News” demonstrează regresul constant al Libertății și Democrației în Lume.

Revenirea Dictaturii în MYANMAR(fosta BIRMANIE)

BIRMANIA este o țară cu o veche cultură , artă și civilizație. După al II Război Mondial în 1948 o Dictatură militară va pune stăpânire pe țară . O nouă denumire, MYANMAR, vechea Capitală RANGOON devine YANGOON. ! Anii trec și la începutul lui 2010, “Cleștele de Oțel” a lui TATMADAW( denumirea totalității Forțelor Militare și de Poliție ) se întredeschide .
Luptătoarea pentru libertate al cărui soț fusese ucis de Dictatură Aun San Su KYi , care va primi Premiul Nobel pentru Pace este treptat eliberată din detențiune. Alegerile care urmeză vor permite triumful Forțelor Democrate și “ TATMADAW” permite liberalizarea regimului. Sistemul vechi de aproape 70 de ani simte însă primejdia și pe 1 februarie , Președinte la Win MINT și Aun San Su Kyi sunt arestați. Pretextul: alegerile din 2018 care au dat o victorie covârșitoare Partidului NLD ( Liga pentru Democrație) a lui Sun San Su Kyi și înfrângerea Partidului susținut de Militari au fost trucate.


Zeci, sute apoi mii de oameni vor fi uciși. Demonstrațiile vor fi înnăbușite în sânge! Covidul și Colapsul total al sistemului sanitar adăugat crizei economice profunde , vor desăvârșii catastrofa ! O “Mantie Neagră “ acoperă Țara !
MOSCOVA și BEIJINGUL primesc Liderii “ TATMADAW” și le acordă sprijin militar !
Cine mai vorbește de MYANMAR?
A doua Mare Înfrângere pentru Democrație și Libertate este căderea KABULULUI pe 15 August și revenirea după 20 de ani a Dictaturii Odioase a Talibanilor!


O Mișcare Islamistă, care se poate numi fără exagerare “ Demoniacă”tot ce poate fi mai retrograd , inuman și crud, o întoarcere în Lumea Primitivă.Pentru acești criminali , educația, cultura , arta nu există iar o capră este mai importantă decât o femeie!
Trilioane de $ cheltuiți în zadar, în 20 de ani!
Uniunea Europeană, SUA și Lumea Liberă, învinse de niște teroriști primitivi.
AFGANISTANUL devine Sanctuarul Terorismului Internațional dotat cu mii de tone de echipament militar modern, instalații și tehnică sofisticată!

Mulțumim, Joe BIDEN!!

Africa este toată penetrată de mișcările teroriste, o nouă Generație de al Qaeeda apare în IRAK și Orientul Apropiat și Europa vede Invazia Imigrației, 99% musulmană , întărită cu valuri de Afgani! Câți teroriști vor fi ascunși printre aceștia?
Voi termina analiza sumbră a lui 2021 prin alt fenomen mondial.

 

Atacurile Contra Civilizației Iudeo-Creștine

Deja, de un număr de ani Europa, urmând exemplul Statelor Unite sprijină, legalizează, legiferează, am putea spune “împământenește acțiunea acestor Forțe ale RĂULUI.
Trebuiesc distruse Națiunile, Tradițiile și Istoria lor, Promovat Mondialismul, trebuie distrusă legătura Divină între Bărbat și Femeie și promovat LGBT ismul și denigrată și nimicită Religia Iudeo-Creștină (și nu numai, toate religiile Tradiționale) pentru a le înlocui cu un Sincretism Demoniac.

Inițiativele recente ale Uniunii Europene demonstrează această politică “ticăloșită”
Cum vom rezista cum ne vom opune , cum vom lupta când Majoritatea Guvernanților au trădat Popoarele pe care trebuiau să le conducă cu Cinste , Abnegație și Devotament și pe care în practică le asupresc și le “Fură Libertatea“ în fiecare zi?

Dar, la început de An Nou 2022,
Dorim să afirmăm Credința și Iubirea în DUMNEZEUL ATOTPUTERNIC, în DOMNUL Iisus CRISTOS și în FECIOARA MARIA.

Milioanele de Franc-Masoni, răspândiți pe toată Suprafața Pământului, conduși de nestrămutata Fidelitate în CREATORUL Văzutului și Nevăzutului, Marele Arhitect al Universului,
DUMNEZEUL ATOTPUTERNIC au obiceiul conform milenarelor Tradiții ca în momentele dificile ale Vieții să pronunțe:
Jelim , Jelim , Jelim
Dar NĂDĂJDUIM!
DA , NĂDĂJDUIM și CREDEM în PUTEREA DIVINĂ, credem că FORȚELE LUMINII vor BIRUI Forțele Răului !
Urăm SĂNĂTATE și BUCURIE în INIMILE TUTUROR , cu un Gând Iubitor pentru cei mai Năpăstuiți, pentru cei în Suferință și cu Pioasă Amintire pentru cei plecați la Orientul Etern!

La MULȚI ANI 2022 , cu PACE , IUBIRE și PROSPERITATE

Gral.Bg.(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU
Directorul JURNALULUI

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Interviul suprarealist al lui Sam Bankman-Fried nu lămurește nimic

Sursa: coinjurnal.net By Dan Ashmore Principalele concluzii Bankman-Freid a acordat aseară un lung interviu în...

Samoilă Mârza, singurul fotograf care a imortalizat Marea Unire de la Alba Iulia

Sursa:  culturaladuba.ro Alina Cristea December 1, 2022 foto: Samoilă Mârza, Citirea Hotărârii de la Alba Iulia, 1918 „Istoria ne chiamă la fapte. Mersul iresistibil al civilizațiunii omenești...

Lecanemab – un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer cu rezultate spectaculoase

Lecanemab, un medicament experimental împotriva maladiei Alzheimer de la Eisai și Biogen a încetinit declinul cognitiv în cadrul unui studiu urmărit îndeaproape. AlzheimerFoto: Aline Morcillo...

La Mulți Ani pentru Sfântul Andrei și 1 DECEMBRIE!

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SÂVOIU Directorul Jurnalului

Administrarea antibioticului în patologia virală nu aduce niciun beneficiu

Sursa: 360medical.ro de Alexandra Mănăilă  Dr. Daciana Toma, vicepreședintele SNMF Studiul STAR pentru România, realizat în mai 2022 pe respondenți cu vârste între 25–34 de ani,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -