joi, februarie 9, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 124

Never Forget! Never Forgive! Să nu Uităm, să nu Iertăm, Nciodată! 11.09.01-11.09.21

Must Read

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România,...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea...

Never Forget ! Never Forgive !
Să nu Uităm , să nu Iertăm , Nciodată!
11 .09.01 -11.09.21
New -York Atentatul contra Turnurilor Gemene.

Marți, 11 septembrie 2001. Paris, ora prânzului. O zi însorită de început de toamnă. Sunt invitat și mă găsesc în Saloanele Centrului Internațional de Conferințe ale M.A.E. francez, avenue de Iena. Ambasadorul Republicii Moldova în Franța Mihai POPOV fost Ministru de Externe (și în decembrie 89’ diplomat la Ambasada Uniunii Sovietice la BUCUREȘTI) și soția , Dna Valentina, ne întâmpină la Recepția Oficială cu ocazia Zilei Naționale (pentru motive de vacanță pariziană recepția din 27 august , data normală, fusese amânată)
Recepția se apropie de sfârșit, spre mijlocul după amiezii, când, deodată Ambasadorul POPOV apare în fața oaspeților cu o mină gravă și anunță:
“Doamnelor și Domnilor, se petrec evenimente grave la New-York, îmi cer scuze dar trebuie să mă reîntorc la Ambasadă.”
Invitații au început să părăsească Saloanele și am revenit și eu la biroul meu. Sediul unde lucram se afla în patru din numeroasele Turnuri de la “Defense“ , cartierul de Afaceri al PARISULUI, construit în anii 60’ sub imboldul și viziunea Generalului de GAULLE, Președintele FRANȚEI care va rămâne în Istoria acestei Marii Națiuni (și Idolul meu , politic și spiritual).
Ajuns la Sediu, găsesc toate persoanele în fața ecranelor calculatoarelor de birou, urmărind și comentând îngrozite, imaginile care veneau “ în buclă” de la New-York.
Până seara târziu, reîntors acasă, am urmărit transmisiile în direct al acestui incredibil Act de Terorism care a reprezentat începutul unei Noii Ere în Istoria Omenirii.

Mii de pagini s-au scris de atunci privind acest eveniment. Reportaje, filme documentare, artistice, etc… etc…
Totul a fost imaginat! Sute de ipoteze!
Kamikaze islamiști “spălați la creier“, complot al “Rogue States“ ( Statele « Golani » , expresia aparține Președintelui Ronald REAGAN), provocare a Serviciilor Speciale… manipulare a Opiniei Publice….

New York, NY, September 13, 2001 — Clean up of the wreckage at the World Trade Center continues.
Photo byAndrea Booher/ FEMA News Photo

Ce este sigur este că nu se va ști niciodată Adevărul!
Consecințele s-au înlănțuit repede!(deja plănuite?)
Invazia AFGANISTANULUI apoi în 2003 a IRAKULUI ( sub falsul pretext că deținea arme de “‘distrugere în masă”( sic!!!)


A fost începutul unui Conflict, devenit Planetar și care continuă în prezent!
Confruntarea între Lumea Occidentală sau numită în mod comun “Lumea Liberă -Free WORLD“ și Blocul Comunist condus de Uniunea Sovietică, până în 1990, momentul Prăbușirii ei și destrămării “Europei de Est”, Blocul Dictaturii Comuniste și care a durat toată perioada Războiului Rece se va transforma în continuare într-o confruntare între Lumea Occidentală și Terorism.

Terorismul va beneficia direct sau implicit de sprijinul deologiei neo-comuniste, stângiste, vehiculată de personalități, organizații, state autoritare, dictaturi din Asia, Africa, America de Sud….dar și din Europa!!

Terorismul palestinian, declanșat după proclamarea Statului Israel în 1949, îndreptat contra refacerii Patriei Evreiești, multimilenare a Poporului Biblic se va extinde în țările arabe, va fi “inoculat” organizațiilor teroriste, stângiste, europene, asiatice, latino americane și va deveni mondial!

Instalarea la putere a Ayatolahului Khomeiny în IRAN cu sprijinul inconștient și “sinucigaș” al Franței, Marii Britanii, Germaniei și SUA în 1979 va fi un catalizator al dezvoltării Terorismului Mondial.

Lumea Occidentală a oferit în continuare terenul fertil al dezvoltării acestei “Molime Mortale“ a Lumii contemporane care este Terorismul prin transformarea treptată, modelarea gândirii, educației, culturii, vieții sociale Societății Occidentale la ideologia stângistă, neo-marxistă, lgbt-istă, ecologico-stângistă, anarhistă, ateistă…. Această simbioză a acesror curente destructive ale Societății Iudeo-Creștine și Civilizației Occidentale, și nu numai, dar și contra altor Societăți Tradiționale: budiste, hinduiste, shintoiste…, a permis Alianța Monstruoasă actuală cu Islamismul..

Democrațiile Occidentale au abandonat treptat opoziția contra acestui Val al Forțelor Răului care se găsește în mod paradoxal Aliat Obiectiv și sprijinit de Promotorii Noii Ordini Mondiale și a Marii Resetări.

Și unii și alții, acești Dușmani ai Omenirii: Sorös, Obama, Biden, Clinton, Schwab, Gates, Rockefeller, Macron, Merkel, Draghi, Prințul Charles….( uitați-vă pe site-ul oficial al Familiei Regale Britanice și pe Site-ul Agenda Davos 2021)prezintă această Pandemie, (numeroase voci autorizate consideră în Lumea Întreagă că a fost provocată) ca o “Oportunitate” pentru a instaura “Societatății Lor”.

Islamo -Teroriștii, considerâ la rândul lor, Lumea Actuală ca “necredincioasă”, “blasfematorie”, “păcătoasă“ iar cei care nu sunt “buni musulmani“, în sensul lor, absurd, criminal și mortifer, ca “necredincioși “ « Kufar » li se oferă 3 posibilități:
-convertirea la Islam
-plata unui Tribut -Dhima (numai creștinilorși evreilor, care devenind “ dhimmi”, supuși, cu capul plecat și făcând numai ce Islamul le permite)
– moartea dacă nu au acceptat cele două alternative.
Vedem deci că cele două Curente, pentru rațiuni diferite au aceiași finalitate:
Distrugerea Lumii Actuale ! și înlocuirea cu ceea dorită de ei:

Primul Curent:
-O Nouâ Ordine Mondialâ condusă de un Guvern Mondial care va domni prin Dictatura Tehnologiei miliardele de umani după ce prin Pandemie și Vaccinuri au omorât “surplusul de populație”.

All doilea Curent:
Teroriștii Islamiști au ca scop Proiectul lor:
-“O lume Islamizată de Ultima Religie“ revelată.

Între aceste două Proiecte, la fel de nefaste, criminogene și mortifere, pendulează cele două Mari Puteri, RUSIA și CHINA care la rândul lor doresc distrugerea Lumii Occidentale și impunerea hegemoniei lor.
Prospectiva, bazată pe elementele sctuale de putere economică, demografică, de disciplină impusă Populației și de Conducere Autoritară dau ca o Câștigătoare mai mult ca sigură în următoarele decenii, CHINA Comunistă, Lider Mondial.
Instaurarea regimului terorist al Talibanilor în AFGANISTAN, la 20 de ani după 11.09.01 și de la răsturnarea primului lor stat Terorist 1995-2001, este un Simbol: al Înfrângerii Occidentului.

Administrația Americană Democrată neo-marxistă a lui Joe Biden va accelera “demolarea“ valorilor iudeo-creștine în SUA, tradiționale și eliminarea celor care se opun acestor Forțe ale Răului, cum a fost Președintele Donald TRUMP.
Statul terorist al Talibanilor, sprijinit de PAKISTAN care a fost tot timpul furnizorul, protectorul și consilierul Talibanilor, întărit de o manieră incredibilă cu ansamblul echipamentelor și armamentului lăsat de Americaniși NATO va deveni o Platformă Internațională a Terorismului.
Europa, într-un proces de Decadență și Prăbușire accelerată (vezi “Decadență“ Michel ONFRAY și “2084” Boulem SANSAL, este supusă zilnic invaziei populației afro-asiatice.
Natalitatea negativă a populației europene față de numărul de decese, , îmbâtrînirea societății și lipsa cronică de forță de muncă facilitează Marea Resetare și “Marea Înlocuire“ a populației actuale cu una extra-europeană.
Un ministru important al Guvernului german declara recent că țara sa are nevoie anual de 4-500 000 persoane pentru economia germană care duce lipsă cronică de personal necalificat, brațe de muncă, dar și calificat.

Comemorarea a 20 de Ani de la această Crimă Monstruoasă contra Umanității, săvârșită pe 11.09.01 la New-York prin uciderea a 3000 de persoane inocente și distrugerea sufleteasca, spirituală, materială a miilor de famillii la care aparțineau aceste victime este sunetul de clopot al unui Viitor sumbru pentru Civilizația noastră Occidentală.

Să Nu Uităm și să Nu Iertăm niciodată pe Criminalii și cei care au fost în Spatele lor!
Vom fi oare capabili de a ne Organiza, Lupta și Învinge aceste Forțe ale Întunericului?

Gral.bg(r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU ,
Directorul Jurnalului.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Spiritul lui Răzvan Theodorescu călătorește spre Orientul etern

MARIUS GHILEZAN EDITORIALIST  ROMÂNIA LIBERĂ   Când citeam pe nerăsuflate cartea lui Vintilă Corbul „Că­derea Constantinopolului,” nu visam ca la maturitate să am un...

Dinamitarea Tarom

Sursa: Sorin Rosca Stanescu - corectnews.ro Analistul cel mai activ în plan economic de care dispune presa din România, Petrișor Peiu, a difuzat astăzi...

COMUNICAT DE PRESĂ – O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

Bucureşti, 6 februarie 2023 COMUNICAT DE PRESĂ O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern Plângem cu imensă durere şi emoţie plecarea la Orientul Etern a Prea...

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor două state. La Washington, protagonistul...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848 au reușit după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -