luni, februarie 6, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 124

PATRIA ROMÂNĂ , al II-lea An de existență

Must Read

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848...

„Eminescologie” la Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a zilei de naștere a marelui nostru poet național Mihai...

Sursa: Editorial board J-B (Journal of Bucharest), Bucharest (Florentina Csinta & Maria Vijianu - principal editors, Andrei Ștefan, Mircea...

Avem bucuria să edităm nr.53 al Jurnalului nostru. Cu un an în urmă, în august 2020, începeam o acțiune editorială temerară!

Realizarea unui Jurnal Săptămânal, Naționalist, Independent, Patriotic, Apărător al Valorilor Tradiționale, într-o Lume în care toate reperele sunt bulversate.

Eram Eu, Marian RUSU, un tânăr entuziast, iubitor de filozofie și ezoterism, Alexandru NAGHI, un frate pasionat de mass-media, economist, specialist IT/Telecomunicatii și jurnalista Ramona FERARU cu îndelungată și fructuoasă experiență în presa românească.

Marian Rusu s-a retras la țară și începe o viață de cultivator.

Ramona FERARU, ne-părăsit prematur trecând la Orientul Etern. Acum, alături de Alexandru Naghi Prim Redactor Șef, se va angaja un alt „luptător“ pentru idealul nostru, Daniel Dumitru, Redactor Șef Adjunct, care în partenariat cu Jurnalul Bucureştiului, aflat sub direcția prietenului, fratelui și fiului meu spiritual (franco-român, ca și mine), prof. univ. dr. Thomas Csinta (cu o diversificată și complexă activtate de investigație jurnalistică în domeniul marii criminalități contemporane) elaborează și publică articole cu subiecte de actualitate din toate domeniile vieții social-politice și economice.

Ne vom strădui să aducem o contribuție care dorim să fie eficace, la informarea celor care ne fac onoarea și bucuria de a ne citi.

Am dat startul “ plecării “ acestui Jurnal la câteva luni după începutul acestei incredibile Pandemii  și apariția, întâmplătoare? provocată?  a acestui ucigător Covid 19.

Fără  îndoială, Omenirea a mai cunoscut și alte Pandemii. Începând de la Lepră, Tifos până la Gripa Spaniolă care între 1918-1921 a făcut între 30 -40 milioane de victime din Europa în America și Australia.

Dar, Lumea a continuat!

Ce este sigur însă că acum, pentru prima oară această Pandemie a avut și are în continuare o răspândire cu adevărat mondială. A reușit să inducă, în conștiința oamenilor, lucrul cel mai  teribil: Frica!

Teama de a fi contaminat!

Din cele 7,5 miliarde de ființe umane care populează Pământul  dacă  nu toate cele 7,5 miliarde, dar măcar  5 sau 6, tot poartă această mască care a devenit “ accesoriul “nelipsit din “garderoba“ omului contemporan și fără îndoială, viitor!

 

Tot în august 2020 eram numai la două luni înaintea alegerilor prezidențiale americane. Aceste alegeri au marcat Triumful Stângii , democrat-neomarxistă  care de ani de zile a penetrat Societatea americană. Începută sub Președinția lui JF  KENNEDY , în anii 60’  ea s-a dezvoltat ulterior sub CARTER, CLINTON, OBAMA dar neîntreruptă nici sub Președințiile republicane, Stânga a ajuns la ora de glorie prin înlăturarea ultimului obstacol, Președintele Donald J TRUMP.

Pentru prima oară în istoria SUA, toată Administrația, Aparatul Judiciar, Legislativ, Serviciile – CIA, FBI, NSA precum și practic totalitatea mass media au fost coalizate pentru a face să câștige candidatul democrat, Joe Biden, susținut de o “Monstruoasă și Heteroclită  Coalițe“ compusă din islamiști , neo-marxiști, stângiști, anarhiști, lgbtiști, fasciști, rasiști, etc…etc…..

Ceea mai extraordinară operație de fraudă a fost utilizată și a reușit cu succes!

De la softurile utilizate, provenind de la  inventatorii  venezuelieni reprezentanți ai Dictatorului Maduro până la aparatele de vot, proprietate a soțului Liderului Democrat, Nancy PELOSI, utilizate în birourile de vot și care “scoteau câștigător“ pe Biden.

Actuala situație în SUA justifică temerile cele mai pesimiste.

Instaurarea “Democrației Populare“ se face în ritm diferit, în funcție de state, unele, cele  democrate  unde acțiunea are câmp liber și relativ mai anevoios în statele încă republicane.

Ce este însă important este că  la nivel Federal, Stânga neo-marxistă își consolidează pozițiile.

Alternativa Prezidențială Republicană nu va mai avea șanse de câștig în 2024  și cunoscătorii competenți ai regimurilor de stânga, ai  marxismului și a strategiei de luare a Puterii de aceștia   sunt de părere că SUA basculează iremediabil spre Stânga!

Karl Marx, Engels, Lenin, Stalin, acolo unde sunt (sper în  Iad) pot fi fericiți!

“Patria Imperialismului” devine o “ Democrație Populară”

În acest timp , CHINA continuă metodic opera de cucerire a Lumii!

La 100 de ani de la crearea Partidului Comunist Chinez, PCC, în iulie 1921, CHINA a devenit a doua Putere economică  mondială, dacă nu chiar prima în paritate privind puterea de cumpărare (18% din Produsul Interior Brut) și este o țară cu o economie capitalistă, chiar dacă sectorul de stat reprezintă 30 %, condusă cu o mână de  fier de PCC.

Cu o politică inteligentă și un extraordinar pragmatism, CHINA este omniprezentă pe toate meridianele Lumii. Ea leagă alianțe cu toți inamicii Occidentului, de la Iran, Venezuela, Cuba  până la Turcia și Coreea de  Nord.

Scopul este de a întări poziția economică și politică a CHINEI și a slabi Lumea și Civilizația Occidentală.

Chiar dacă nu credem dar Nostradamus în prezicerile sale prevedea că Lumea va fi condusă de rasa galbenă.

Într-o manieră științifică, fără a fi ghicitori, filozofi, economiști, politicieni  contemporani afirmă același lucru:

la sfârșitul sec XXI , CHINA va domina întreaga Lume!

Și ROMÂNIA noastră?

La 31 de ani de la Mișcarea de Masă, Revoluție și Lovitură de Stat combinate, Țara este profund schimbată.

Poporul a obținut Libertatea mult dorită de a voiaja și de a se exprima. În același timp, ROMÂNIA a devenit o țară manufacturieră pentru sub-ansambluri care nu se mai fabrică în Europa Occidentală pentru probleme de cost-manoperă sau poluare a naturii.

O industrie nimicită și o economie dependentă de importuri a rămas din ce era în 1989 ROMÂNIA, țara cu cel mai variat relief în Europa, cu pământul cel mai fertil, este importatoare de produse alimentare. Exportăm materii prime agricole și le importăm ca produse finite.

O Clasă Politică coruptă, parazită, o Administrație incompetentă și ineficace, haos și anarhie sunt trăsăturile esențiale ale ROMÂNIEI la 31 de ani se la căderea Dictaturii Comuniste.

Vorbeam deja cu un an în urmă de demografia catastrofică  în ROMÂNIA, de altfel situația este identică în toată Europa.

Cu durere vedem prevederile privind dispariția țării noastre la Orizontul 2100.

Actualmente 16-17 milioane??  Pana in 2050, 10 -11 milioane, iar pana in 2100, 0-1 milion de ROMÂNI!!!

Populația va fi afro-asiatică  iar Europa Occidentală în majoritate islamizată.

Consecință a acestei Noi Ordini Mondiale, a Marei Resetări și a unei rate de natalitate a populațiilor musulmane, africane asiatice de 4-5 ori mai mare decât populațiile europene.

În ROMÂNIA, avem aceleași tendințe.

Dispariția valorilor  spirituale, morale, intelectuale!

Societatea Iudeo-Creștină își trăiește ultimele decenii.

Noi, ne vom lupta cât  DOMNUL  ne va da forța să rezistăm!

Un proverb francez spune :

“ Il n’y a de perdu que les guerres qu’on ne  mène pas”

«Sunt pierdute numai războaiele care nu sunt purtate»

Vom duce Războiul pentru Credință!

Noi vom fi fideli până în ultima clipă Crezului nostru: “DUMNEZEU și Patria

 

GenBg .(r)Bartolomeu Constantin SĂVOIU

Directorul Jurnalului.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

„Șobolanii părăsesc corabia actorașului”. Ucraina lui Zelenski se scufundă încet, dar sigur!

Sursa: solidnews.ro Autor: Oana-Medeea Groza   În Ucraina și SUA au avut loc o serie de percheziții fără precedent în istoria celor...

Ecaterina Conachi Vogoride, femeia care a făcut Unirea!

Totul s-a întâmplat pentru că a existat o doamnă pe numele ei Ecaterina-Cocuța Vogoride, născută Conachi. Revoluționarii de la 1848 au reușit după un deceniu...

„Eminescologie” la Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a zilei de naștere a marelui nostru poet național Mihai...

Sursa: Editorial board J-B (Journal of Bucharest), Bucharest (Florentina Csinta & Maria Vijianu - principal editors, Andrei Ștefan, Mircea Vlad, Dorel Vasilescu & Valentin...

Sunt de nouă ori mai multe decese cauzate de vaccin! Vasile Astărăstoae dă de pământ cu CNCAV după dezvăluirea efectelor secundare

Sursa: stiripesurse.ro Autor:Loredana Codruț Sursa foto: Mediafax Medicul Vasile Astărăstoae, care în timpul pandemiei, s-a opus măsurile restrictive și presiunilor înspre  vaccinarea forțată a...

Zece noutăți importante în acest an privitoare la pensionari și pensiile lor

Sursa: avocatnet.ro Eduard Isidor Asistent Editorial, Pentru pensionari, dar și pentru pensiile lor, anul 2023 le-a pregătit mai multe schimbări importante....
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -