Teepee Corbu

0
1028

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, și logodnica lui, Corina Corolevschi au făcut inaugurarea proiectului la care lucrează de la începutul anului. „Rezervația indiană” de la Corbu și-a deschis de curand porțile glamping-ului, un proiect unic în zona de Est Europei.

Teepee Corbu Romania

Locația nu este amplasată pe plaja de la Corbu, printre ultimele plaje virgine de pe Litoral, ci este înafara Rezervației Deltei Dunării, la 500 de metri de malul mării.

Cu 12 corturi amerindiene, zonă de campare pentru corturi, zonă special amenajată pentru rulote și un bar cu terasă, proiectul se dorește a fi unul dintre cele mai spectaculoase din Estul Europei. Deși inițial își doreau să primească turiști încă de la începutul lui iunie, din pricina condițiilor nefavorabile, care au și încetinit din lucrări, deschiderea oficială a avut abia pe 26 iunie 2021 .

„Am sperat să deschidem mai devreme, la începutul lunii iunie, însă din nefericire vremea nu a prea ținut cu noi. Totuși asta ne-a dat răgaz să aranjăm totul până la cel mai mic detaliu și să ne întâmpinăm oaspeții cum se cuvine. S-au făcut tot felul de speculații și vreau să specific faptul că glampingul, de faptul întregul concept, cu camping, zona de rulote, zona de truck food și barul, este amplasat pe faleza înaltă a plajei, în afara zonei protejate. Vrem să ne asigurăm că acest loc rămâne la fel, cu ciulini, mici oaze cu verdeață, nisip și miros adevărat de mare, și nu ne dorim să fim doar o locație pe harta turismului românesc. Vrem să protejăm natura și să ne bucurăm de ea”,a declarat Mihnea Năstase.

Sursa: EVZ.ro

AD

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here