marți, iulie 23, 2024
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 4 | 2024 | ISSN 2972 - 2268

Dictatura Neo Comunistă se instalează în SUA

Must Read

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care...

Marx, Engels, Lenin, Stalin acolo unde se află, în altă dimensiune, (în IAD presupunem)  trebuie, fără îndoială, să fie foarte bucuroși ! Fără război, fără vărsare de sânge, dușmanul de clasă, America Imperialistă, devine o “democrație populară”. Această transformare, neprevăzută de autorii “ morali ai criminalei Doctrine Comuniste , s-a petrecut însă treptat.

(Pentru memorie , autorii , de altfel de Stânga , ai monumentalei lucrări “ Le Livre Noir du Communisme” , apărută în 1997 în prestigioasa Editură Robert LAFFINT , la PARIS estimează la 110 -120 milioane victimele dictaturilor bolșevice , comuniste , stângiste, maoiste, polpotiste.

în Europa , Asia , Africa , America de Sud  între 1917 , anul Loviturii de  Stat Bolșevice, în Rusia , condusă de Lenin , împotriva primului guvern democrat din istoria Imperiului Țarist, condus de Aleksandr KERENSKY și 1990, dezmembrarea Blocului Comunist și a Uniunii Sovietice)

Începutul acestui proces de penetrare a doctrinei  socialiste în Societatea Americană  coincide cu venirea la Putere a lui Adolf HITLER  în Germania  după anii 1933.

Mulți intelectuali de seamă , mai ales evrei, au emigrat în SUA . Universitari, oameni de știință, filozofi, cineaști, industriași, au fost purtătorii acestor idei de stânga, într-o Societate deja liberală, deschisă ideilor democratice și ideologiei socialiste, umanitare, liberale.

Președintele Franklin Delano ROOSEVELT, democrat, era el însuși un om de Stânga.

Aceasta nu l-a împiedicat să “ vândă”, împreună cu un om de Dreapta, Premierul  englez  CHURCHILL, libertatea a zeci de milioane de oameni din Europa Centrală și de Est prin rușinosul Tratat din mai 1945, de la IALTA   ,dictatorului STALIN.

44-45 de ani, până în 1990, destinele  a milioane de oameni au fost distruse.

Anii 50’ văd o dezvoltare a ideilor socialiste, procomuniste  în America.

Adevărul despre adevărata viață în Blocul Sovietic, Comunist era ascuns și situația reală, înfrumusețată și “ înflorită”.

În fața propagandei pro – comuniste, senatorul Mac Carthy va reuși să organizeze o Comisie a Senatului American, pe care o va conduce și care va fi însărcinată cu monitorizarea și reprimarea activităților de stânga, comuniste , denumite “ anti americane”

Ilustrarea influenței acestor idei ale “ Socialismului Luminos” va fi la începutul anilor 50’ faimoasa afacere  Ethel și Julius ROSENBERG, doi savanți atomiști americani , pro comuniști, care vor transmite secretele bombei atomice Uniunii Sovietice . Vasta mișcare de susținere a lor de Uniunea Sovietică și de serviciile comuniste cu ajutorul “ Mișcărilor pentru Pace “din Lumea Occidentală și a tuturor aliaților, nu a putut împiedica condamnarea și executarea  pe scaunul electric a cuplului Rosenberg, pentru înaltă trădare!

După Președinția democrată a Președintelui John Fitzgerald KENNEDY , procesul de “socializare” a SUA . se va accelera . Lyndon JOHNSON care îl va înlocui în urma asasinării sale în  noiembrie 1963 , va emite primele legi pentru “ discriminarea pozitivă” pentru minoritatea neagră. Legile dădeau prioritate în Administrație populației de culoare și stabileau cote de salariați de culoare , și în economia privată.

Aceasta a fost începutul creației unei categorii de “asistați“ sociali și a unei populații favorabile și susceptibile ideilor de stânga și masă de manevră  electorală pentru criticii sistemului “ imperialist “, opresor.

Marxismul se întinde și câștigă teren  nu numai în America ci și în toată Europa Occidentală!. Sfârșitul anilor 60’  anii 70’, 80’.

Floarea intelectualității era de “ bon ton “ să fie de Stânga!

Să nu uităm că în anii de “ Glorie “, Partidul Comunist Francez depășea 35 % din voturi!

În America, Republicanii și Dreapta au ales să se ocupe de economie și de industrie!

Au lăsat Școala, Universitatea, Cultura, Mass Media, Stângii!

Și rezultatele nu sau lăsat așteptate!

Ideile socialiste inculcate la Școală, apoi la Universitate, reluate de Sindicate în lumea salarială au dat roade!

Cei 8 ani ai Administrației Clinton urmați de Obama au contribuit  la desăvârșirea acestui proces.

Noul Fenomen, devenit Mondial, al Valului ISLAMIST, consolidat prin victoria Ayatollahului KHOMEINY în IRAN și instaurarea  unei Republici Teocratice, a mollahilor  a reușit o Simbioză  și o Coaliție  cu Stânga dar și cu toate curentele care acționau pentru distrugerea Societății Iudeo-Creștine, Tradiționale: Neo-Marxiștii , Ateiștii, LBGT -iștii extremiști, fasciștii, ecologiștii stângiști!

Conversiunile masive la Islam în cadrul Comunității Afro -Americane ( termenul utilizat acum pentru Comunitatea de Culoare ) au întărit  puterea politică a “ Distrugătorilor “ Societății Capitaliste Americane.

Primari, reprezentanți la nivelul legislativ al celor 50 de state și la nivelul Federal, Camera Reprezentanților și Senatul  sunt acum exponenți ai Islamo -stângismului, neo-marxismului și lbgt-ismului.

Obstacolul în calea acestei Ofensive , Președintele  Donald TRUMP  a fost înlăturat prin ceea mai importantă operațiune de fraudă din istoria alegerilor prezidențiale americane în care, lucru nemaiîntâlnit, administrația pro-democrată, serviciile și majoritatea aparatului judiciar și-au adus concursul.

În cele cinci luni de când a “ajuns la putere”,  “ sleeping Joe” , noul tichet democrat de stânga Biden -Harris , nu a pierdut timpul, Un pachet de legi au fost votate de Congresul în care democrații neo marxiști au majoritatea., legi care schimbă  în profunzime “fizionnomia “ Societății  Americane .

De la legea care permite schimbarea de sex, pe cheltuiala statului , pentru minori inclusiv, aceștia putând să o facă fără avizul părinților până la legile interzicând critica LBGT sau a oricărei alte minorității și introducerea în școli  și armată a Teoriei Critice Rasiale – CRT, care condamnă “ omul alb” pentru exploatarea  Comunității de  culoare, neo-marxismul “ irigă” Societatea Americană.

Opozanții Republicani sunt taxați de “ Dușmani ai Poporului”, Supremaxiști albi”, “ Rașiști”, “Fasciști “.

Organizațiile Antifa ( Antifasciștii) și  BLM ( Black Lives Matter ) , intimidează opozanții , seamănă teroarea și violența în purul stil al hoardelor SA și SS  care au ajutat la cucerirea puterii de dictatorul Adolf HITLER în Germania anilor 1933.

A fost găsită și o armă teribilă!

Utilizarea sistemului bancar!

În majoritate , în serviciul democraților neo-marxiști, băncile au acum o acțiune de reprimare a opozanților republicani sau susținători ai Președintelui  Donald TRUMP.

Societatea   americană, ca nici-o altă societate în lume , este bazată pe credit și familiile, de la cele mai modeste la cele mai avute, au contractat  credite care sunt indisolubil legate de existența  lor economică și socială.

Băncile, utilizând liste furnizate de FBI, devenit “ câinele de pază” al noului regim, închid conturile și în consecință creditele opozanților, militanților și liderilor republicani și conservatori. Ele o fac în mod discreționar și legislația americană le permite, clienții ne având posibilitate de recurs.

NSA ( National Security Agency), echivalenta STS Român, monitorizează  e-mailurile și convorbirile opozanților și le transmite FBI.

Aceleași metode ale KGB , STASI sau SECURITATE de odinioară sunt utilizate însă, mult mai perfecționate și sofisticate.

Armata devine și ea servitorul fidel al “ democrației populare “  clintoniano-obamiste!

 

Chairman of the Joint Chiefs of Staff Gen. Mark Milley testifies to Senate Armed Services Committee about the budget, Wednesday, March 4, 2020, on Capitol Hill in Washington. (AP Photo/Jacquelyn Martin)

Generalul Mark MILLEY , Șeful Statului Major Unit , într-o declarație de pură inspirație neo-marxistă  , comunistă  califică de “teroriști “  , “ dușmani ai poporului”  , miile de manifestanți care pe 6 ianuarie 2021  au ocupat  Capitoliul pentru a protesta contra alegerilor prezidențiale trucate de democrați și justifică intervenția armatei și utilzarea forței  în apărarea “ Regimului “.

Administrația Biden este liniștită!

Armata va fi gata să intervină contra oricărei încercări de a se opune “ Democrației Populare” condusă de obamiștii -bideniști !

 

Ministrul  Apărării , un general afro -american( nu mai spuneți de culoare ) Generalul Lloyd AUSTIN   introduce predarea în Armată a CRT ( Teoria Critică Rasială ), de care am vorbit deja, pentru a îndoctrina Armata și a o tranforma într-un  organ docil Administrației democrato-neomarxiste !

Tot mai mulți specialiști și observatori politici consideră că Procesul de Transformare a SUA într-o “ Democrație Populară” neo-marxistă este ireversibil .

În spatele tichetului Biden-Harris acționează Barack Hussain Obama care, conform mass media o pregătește pe Michele Obama pentru viitoarea alegere din 2024.

O contribuție eficace la “ Marea Operă” de “ comunizare” a SUA o aduce și China. În ciuda retoricii belicoase care continuă cu Noua Administrație, China este fericită că adversarul său cel mai redutabil, Președintele TRUMP a fost înlăturat !

O Americă slăbită, politic, social și în consecință militar va grăbi scadența când Lidershipul Mondial, în următorii 10 -15 ani va fi preluat de BEIJING !!

O  Lume, prezentă și viitoare, din păcate  Bulversată de Noua Pandemie ( fără îndoială, plănuită, organizată  de multă vreme și în final provocată cu succes în 2020)  și în care criminala Nouă Ordine Mondială și Marea Resetare sunt deocamdată câștigătoare!

GenBg .(r)Bartolomeu Constantin SĂVOIU

Directorul Jurnalului.

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele unui om îi va marca...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care noi, China și Rusia, facem...

Tentativă de Asasinat a Președintelui Donald J. Trump, Aniversare-Show NATO, Blocaj Parlamentar în Franța, Decadența Occidentului se Confirmă!

  Tentativa de Asasinat contra Președintelui Donald J. Trump   Incidentul de astăzi în care a fost vizată viața fostului președinte Donald J. Trump a trimis unde...

Vladimir PUTIN în Coreea de Nord la Kim JONG UN Mark RÜTTE la Bruxelles la NATO

  Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-UN rămâne una dintre cele mai izolate și represive dictaturi din Lume. Regimul se bazează pe un...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -