sâmbătă, septembrie 25, 2021
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | NUMĂRUL 59 |20 - 26 SEPTEMBRIE 2021

Raport Bombă al Consilierului Președintelui Donald TRUMP

Must Read

Lituania anunță că telefoanele chinezești ar cenzura anumiti termeni.

Telefoanele emblematice vândute în Europa de gigantul chinez de smartphone-uri Xiaomi Corp au o capacitate încorporată de a detecta...

Premiile Medicinei Militare din România – 190 de ani de excelenţă:

La Sala de marmură a Cercului Militar Naţional a avut loc ceremonia oficială de deschidere a lucrărilor Conferinţei Naţionale...

Unul din Consilierii lui Trump lansează al doilea raport de bombă din seria „Art of the Steal”, ( Arta de a fura)  explicând modul în care “ Deep  State” ( Statul Paralel) aliniat cu Democrații  a furat alegerile !

Consilierul economic al Casei Albe, Peter NAVARRO  tocmai a publicat al doilea său rapory dintr-o serie de rapoarte bombă care explică exact cum democrații și aliații lor din Deep State  au furat alegerile  președintele Donald Trump.

Articol publicat inițial la Natural News.

„Dovezile utilizate pentru efectuarea acestei evaluări includ mai mult de 50 de procese și hotărâri judecătorești, mii de declarații pmărturii într-o varietate de orașe  și  state  analize publicate de grupuri de reflecție și centre juridice, videoclipuri și fotografii, comentarii publice și acoperire extinsă de presă  ”, Se arată într-un rezumat al raportului
În total, Navarro a găsit:

Frauda la vot direct
Manipularea greșită a buletinului de vot
Falii de proces contestabile
Încălcări ale clauzei de protecție egală
Nereguli ale aparatului de vot
Anomalii statistice semnificative
„Din concluziile acestui raport, este posibil să se deducă ceea ce ar fi putut fi o strategie coordonată pentru a împărți în mod eficient pachetul electoral cu biletul Trump-Pence”, continuă raportul.
Într-adevăr, modelele observate ale neregulilor electorale sunt atât de consistente în cele șase state de pe câmpul de luptă încât sugerează o strategie coordonată pentru a, dacă nu pentru a fura alegerile în mod direct, a juca în mod strategic procesul electoral în așa fel încât să„ umple urna ”și  a înclina pe nedrept “terenul de joc “în favoarea tichetului  Biden-Harris ”.

Raportul menționează în continuare că instanțele din state și la nivel federal (până la Curtea Supremă inclusiv) nu și-au îndeplinit cu totul obligația și jurământul de a respecta Constituția, refuzând să cerceteze  provocările  legitime la modificările regulilor electorale efectuate în  cele șase state de “câmp de luptă” inclusiv Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Arizona și Nevada.

Aceste modificări includ desfășurarea de casete de depozitare ne-monitorizate în districtele grele ale democraților;  extinderea timpului de votare prin e-mail se datorează zilei alegerilor cu mult trecută;  eliminarea sau reducerea mandatelor de verificare a semnăturii;  folosind aparate de vot electronice care pot fi pirate și care nu produc urme de hârtie, făcând astfel imposibilă auditul ulterior.
Sidney Powell: „Cu siguranță posibil” Trump păstrează președinția

SUA transformă Huawei în încheierea planului general 5G al CCP
Conform articolului 2 al Constituției, doar legislativele de stat pot face modificări ale regulilor de vot, dar agenții democrați au intrat în aceste state în lunile dinaintea alegerilor și au convins guvernatorii, secretarii de stat și instanțele de stat să accepte modificările care i-au oferit lui Biden un avantaj  .

„Dacă aceste nereguli electorale nu sunt investigate pe deplin înainte de Ziua Inaugurării și, prin urmare, li se permite efectiv să stea în picioare, această națiune riscă foarte mult să nu mai poată avea din nou alegeri prezidențiale echitabile – cu curse electorale în Senat programate pentru 5 ianuarie în  Georgia este un caz de testare inițială a acestui risc iminent ”, a profețit raportul.

De fapt, iată că cei doi  Senatori  ai Partidului Republican din statul foarte roșu ( culoarea partidului republican)al Georgiei au pierdut cota, necotată, pentru o pereche de democrați din cei mai radicali de stânga la începutul acestei săptămâni – demonstrând din nou că raportul lui Navarro a fost clar.
La miezul nopții, în ziua alegerilor, președintele Donald J. Trump a apărut în drumul său către câștigarea celui de-al doilea mandat”, după ce a făcut campanii ca un demon pentru săptămâni înainte de alegeri, notează raportul.

„Era deja un Obiectiv Cheie  pentru a câștiga Florida și Ohio;  și niciun republican nu a câștigat vreodată alegeri prezidențiale fără a câștiga Ohio, în timp ce doar doi democrați au câștigat președinția fără a câștiga Florida ”, a adăugat aceasta.  (În legătură: Raffensperger a trimis tâlhari înarmați în Coffee County, Georgia, pentru a intimida oficialii de numărătoare.)

Dar apoi, desigur, lucrurile s-au schimbat în micile ore ale dimineții, 4 noiembrie.
În ciuda faptului că deținea piste substanțiale și aparent insurmontabile în Georgia, Pennsylvania, Michigan și Wisconsin, propulsându-l pe Trump către o victorie decisivă de 294-244 în Colegiul Electoral, el a încheiat „pierderea” acestor state în zilele următoare.

La scurt timp după miezul nopții, raportul notează că „pe măsură ce un flux de voturi prin poștă și absente” a început să fie injectat în conturile de vot, Biden a devenit brusc cel mai popular președinte din istoria republicii noastre.

Ceea ce, desigur, este  o pură fraudă!Omul abia a făcut campanie și, când a făcut-o, nu a putut umple un monovolum cu suporteri.

Raportul lui Navarro este minuțios, complet, detaliat și convingător.
Ceea mai bine organizată Operație de Furt electoral a reușit !
Sorös , Clinton , Obama , Biden , Harris , Deep State , China și celelalte state dușmane ale Lumii Libere au câștigat ( Coreea de Nord, Iran, Turcia , Venezuela, Cuba)

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Lituania anunță că telefoanele chinezești ar cenzura anumiti termeni.

Telefoanele emblematice vândute în Europa de gigantul chinez de smartphone-uri Xiaomi Corp au o capacitate încorporată de a detecta și cenzura termeni precum „Tibet...

Premiile Medicinei Militare din România – 190 de ani de excelenţă:

La Sala de marmură a Cercului Militar Naţional a avut loc ceremonia oficială de deschidere a lucrărilor Conferinţei Naţionale a Spitalului Militar Central şi...

Euroşatra

Bibliografie - Nesedentarii https://patriaromana.com/2021/09/14/nesedentarii/ - Blestemul pâmântului francez https://patriaromana.com/2021/09/06/blestemul-pamantului-francez/ – Corespondență din Franța: Rromii noștri, membri vulnerabili ai Diasporei Române (Partea I -„Nesedentarii”,...

Școlile și liceele se redeschid doar pentru băieți, în Afganistan

Un început 100% masculin: doar elevilor afgani de sex masculin li s-a permis să se întoarcă la școlile primare și licee sâmbătă, măsură criticată...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -