duminică, septembrie 24, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

2021: Remediul contra Covid sau lent genocid?

Must Read

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în...

In prag de inceput al celui de-al treilea deceniu, al secolului XXI, cum este traditia, voi incerca sa trasez un tablou al celui mai zbuciumat si neasteptat an prin evenimente care au fost in 2020. Fara indoiala ca aceasta incredibila aparitie a unei pandemii mondiale, ramane piatra de hotar a ceea ce a fost pana in 2020 si noua era de acum incolo. Primele cazuri care izbucnesc in Italia in februarie vor declansa pe tot globul o alerta inimaginabila in alte timpuri.

Inceputa deja din toamna lui 2019 in China, malefica pandemie incepe sa secere oamenii in nordul Italiei. Nimeni nu va stii niciodata daca virusul ucigator al covidului 19, a fost sau nu fabricat in laborator, scapat sau lasat intentionat sa circule, sau varianta ca ar fi eventual de la neplacutul animal care este liliacul. Profesorul Fracez Montagne, Premiul Nobel, descoperitor al virusului Sida, HIV, declara ca acest virus este prea bine constituit si prea inteligent si complex pentru a nu fi fabricat expre in laborator. Ce va urma va fi ceva nemaiintalnit in istoria omenirii. Niciodata, niciodata, intreg globul nu a putut sa fie in aceasta stare de paralizie si anxietate. Si primul si al doilea razboi mondial au lasat regiuni intregi ale globului sa isi continue viata in mod aproape normal. Aceasta pandemie si-a intins influenta malefica pana in cel mai mic cotlon al pamantului nostru. Nimeni nu a scapat de teroarea contaminarii iar peste tot, chiar si in toate tarile cele mai dezvoltate, spitalele erau complet supra aglomerate si depasite, nemaiputand face fata nici prin personal sau echipamente si mai ales incapabile sa asigure un tratament eficace in fata unui virus caruia nu i se cunostea comportamentul si tratamentul adegvat. 

Dar lumea si-a continuat viata, si conflictele de putere s-au acutizat peste tot. In Marea Mediterana, Turcia si-a continuat atitudinea belicista si provocatoare. In dorinta de a acapara zacamintele de gaz sau petroliere in Sud-Estul Mediteranei, in Arealul Maritim Grec si Cipriot. Mai mult, Turcia in continuarea expansiunii ei in toate zonele, sprijina cu trupe mercenare si teroristi islamisti adusi din zonele de razboi din orientul apropriat, factiunea islamista din Libia. Ca de-obicei Uniunea Europeana in afara de proteste galagioase nu a actionat cu nimic. Inceputul toamnei a insemnat de asemenea alegerile Prezidentiale Americane care au marcat cea mai extraordinara frauda din istoria SUA. Contra Presedintelui Donald TRUMP, o extraordinara coalitie s-a format de la islamisti, pana la Neocomunisti, care au sprijinit Partidul Democrat si jalnicul lui candidat, papusa imbatranita care este Joe BIDEN. Avand in spate principalul Papusar, inamicul public Nr. 1 al Omenirii, alaturi de complicii Clinton si Obama, candidatul BIDEN cu Neocomunista de culoare, Kamala Harris, sprijinit practic de toata administratia americana de la CIA, FBA, Departamentul de Stat, si restul Admnistratiei Federale, BIDEN, cu sprijinul nemijlocit a doua structuri Sequioia, Dominion si sistemul Smartmob, au reusit sa deturneze milioane de voturi in favoarea lui BIDEN si Compania! 

Cu toate probele evidente este probabil ca fortele raului, islamistii si mondialistii, aliati cu neocomunistii, vor avea conducerea Casei Albe pe 20 Ianuarie 2021. 

Lumea isi continua viata politica si conflictele nu se opresc. Alegerile care au loc in Africa Centrala si de Vest, demonstreaza instabilitatea acestui continent si penetrarea totala a structurilor criminale, islamiste, practic in toate statele. Presedinti autoritari, daca nu dictatori, sunt inlocuiti in parodii de alegeri, de altii dictatori sau daca daca nu ei insisi se aleg a doua sau a treia oara. Islamismul isi continua insa efectele distrugatoare si vedem cu durere cum Armenia si Teritoriul istoric Nagorno Karabach sunt invinse de Alzerbaigean sprijinit de noul imperialism Otoman al Turciei. Rusia, suporter traditional al Armeniei, adopta o atitudine foarte moderata si permite victoria Islamului. Peste 90.000 de refugiati armeni vor parasii teritoriul lor istoric dupa ce populatia a suferit atacuri cu bombe cu fosfor din partea aviatiei Azeri, bombe interzise de conventile internationale. In Etiopia de asemeni regiunea Tigrai, cu o populatie crestina, este ocupata de trupele regimului Etiopian central care dupa ce ani de zile era condus de un lider al majoritatii crestine, are in frunte un Prim Ministru musulman. In Europa valul migrator continua inexorabil si mii si mii de imigranti debarca pe malurile greciei, Italiei, Spaniei si Frantei. Imagini de televiziune incearca sa emotioneze opinia publica aratand ca acesti imigranti in zapezile groaznice si a altor tari europene unde zapada a venit deja in acest sezon.

Sunt imigranti veniti din tarile calde. Se pune intrebarea, de ce au venit la noi in europa? Motivatia razboaielor este de mult depasita, caci este vorba de o invazie economica planificata si organizata. Si daca punem problema ca ii acceptam pe acesti sarmani tineri, care toti au in majoritate in jur de 20 de ani, dar de ce nu pe urmatorii? De ce nu numai unul, 10 sau 20 de milioane, si nu 100 de milioane care din Africa profunda vor coloniza si invada inevitabil Europa Noastra. Orbi si surzi, liderii europeni in imensa majoritate au tradat popoarele, si permit distrugerea societatii Iudeo-Crestine si a vechii culturi Greco-romane a continentului nostru. 

Trebuie relevat succesul medierii Presedintelui TRUMP intre Israel si lumea Araba. Astfel dupa stagnarea de 30 de ani a relatilor diplomatice intre Israel si Lumea Araba s-a reusit gratie Casei Albe, ca 4 Tratate de Pace sa fie semnate intre Israel si 4 Tari Arabe. Emiratele Arabe Unite, Regatul Bahrain, Sudanul si Regatul Marocului. Noi perspective de dezvoltare economica, turistica si tehnologica se deschid astfel intre Israle si aceste Tari.

Pentru a termina evenimentele politice care au dominat teribilul an 2020, trebuie mentionat  acordul de ultima ora semnat la Craciun, intre Regatul Unit al Marii Britanii si Uniunea Europeana. Dupa 47 de ani, Marea Britanie care a avut intotdeauna o pozitie rezervata fata de constructia Europeana, si dupa Brexitul semnat cu 4 ani de negocieri aprige, in sfarsit Marea Britanie isi ia adio de la Europa. Generalul De Gaulles, care s-a opus intotdeauna intrarii Marii Britanii in Uniunea Europeana, avea dreptate. Faimoasa fraza a lui Wiston Churchill: ” In Europa si largul Oceanului, Anglia se va uita intotdeauna inspre larg.” era premonitoare.

Sfarsitul anului vedem incepand cu ziua craciunului, inceputul unei tragi-comedie orchestrate, dar care in fond este o mare drama, sosirea vaccinului si inceputul injectarii sale in capitalele europene. Pentru prima oara in lume, un vaccin “fabricat” in cateva luni, cand se stie ca trebuiesc ani de zile pentru a trece prin faza unu, doi si trei, este inoculat publicului. Tot pentru prima oara un vaccin care atinge patrimoniul genetic al oamenilor, ARN, cu consecinte incalculabile, este inoculat astfel, transformandu-ne fara indoiala in cobai umani. Pana acum toate experimentele si manipularile genetice au fost pe domeniul vegetal al semintelor, cu incercari in domeniul animal, dar niciodata in domeniul uman. Toti marii specialisti spun acelasi lucru, ca trebuiesc 10 pana la 15 ani de zile pentru a observa si masura efectele transformarii genetice in organismul uman prin inocularea unui vaccin care patrude in patrimoniul nostru genetic uman.

Mai mult, acest vaccin nu este eliminat din patrimoniul nostru genetic, iar efectele sale modificatoare sunt transmisibile urmasilor. Este practic o crima pentru a injecta o omenire intreaga cu doua efecte imorale, daca nu chiar inspaimantatoare. Obtinerea de beneficii uriase pentru doua companii farmaceutice, si crearea de zombii umani, manipulati si la cheremul CUI? 

Filmele de science-fiction pe care le vedeam pana acum, devin realitate. Cu complicitatea tacita a majoritatii liderilor si guvernelor, la nivel mondial, intram intr-o era a distrugerii, nu numai fizice, dar si intelectuale si spirituale ale umanitatii. George ORWELL, cu faimosul sau roman “1984” este mult depasit!! Dar sa terminam cu o nota optimista si sa uram tuturor un an nou 2021, mai bun decat cel precedent! LA MULTI ANI CU SANATATE SI SUCCES IN VIATA PERSONALA SI FAMILIARA!

Autor: Directorul Jurnalului. General Bg. (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui misiune principală vizează ceea ce...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în urmă, asemenea unei dâre de...

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe...

„Legio Patria nostra”. Crime (de sânge) pasionale în Legiunea Străină (franceză). Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după...

  Bibliografie „Legio Patria Nostra”. Crime (de sânge) pasionale în cadrul Legiunii Străine. Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -