duminică, septembrie 24, 2023
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 2 | 2023 |NUMĂRUL 140 | ISSN 2972 - 2268

Alegerile Prezidențiale Americane: O imensă dezinformare, manipulare și fraudă a Partidului Democrat

Must Read

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în...

O lume întreagă aștepta cu înfrigurare ziua de marți, 3 noiembrie, alegerile Prezidențiale Americane, care pentru prima oară în istorie, au căpătat o importanță mondială. Aceasta, căci rezultatul acestor alegeri, nu avea ca scop obișnuita alternanță a celor două partide Americane, Partidul Republican și Partidul Democrat, ci o adevărată schimbare e regim. Într-adevăr se confruntă două viziuni de societate. Societatea Tradiționalistă, cu rădăcinile ei Iudeo-Creștine și Civilizația Occidentală versus Societatea Neomarxistă, Stângistă, Lgbt-istă, Anarhistă, Ateistă, întărită de o nouă și extraordinar de puternică coaliție cu Terorismul Islamic. Acesta bineînțeles, prin reprezentarea lui mai prezentabilă, frații musulmani și toate organizațiile, islamiste, salafiste.

Președintele TRUMP, este reprezentantul acestei societăți tradiționale, având în fața lui un personaj în curs de senilitate, care în interviurile televizate, trăda simtomele unui deficit cognitiv minor în evoluție. La întâlnirea cu TRUMP, îl numea pe acesta George. În alte situații era convins că, candidează pentru Senat și nu pentru funcția de Președinte al SUA. Iar la ultimul miting de la Philadelphia și-a îmbrățișat sora convinsera soția lui, pe care a prezentat-o ca atare publicului. Acest personaj, un senior de 78 de ani, amnezic, operat de doua ori de anevrism celebral, corupt și care timp de 47 de ani, a făcut o carieră parlamentară semănată de aranjamente financiare și combinații electorale fară scrupule. Dacă acest personaj va fi confirmat, ce nu este încă cazul în acest moment, ca Președinte la Casa Albă, nu el va guverna, ci Kamala Harris, care are în spate pe Husain Obama, la rândul lui, manipulat de Soros, Gates și Multi-Naționalele globaliste.

În fond toată această extraordinară dezlănțuire a Partidului Democrat, neosocialist și a ocultei mondiale, avea un singur scop, să împiedice cu orice preț, omul care a dat o lovitura de picior în mușuroiul complicităților inimaginabile menite de a instaura Noua Ordine Mondială, a acestor distrugători ai societății noastre de libertate. Pentru aceasta totul a fost pus în mișcare. Unic în istoria SUA, Președintele TRUMP, a avut contra lui, ansamblul administrației americane, penetrate deja de zeci de ani de virusul stângismului. Astfel se coalizau CIA, FBI, Departamentul de Stat, o mare parte din administratile statelor guvernate de Partidul Democrat, precum și ansamblul mass-media.

Dar, cred că este important de a scoate în evidență extraordinarele realizări trecute prin tăcere, ale Președintelui TRUMP:

-Pentru prima oară un Președinte SUA, nu a început un război în timpul mandatului lui. Mai mult, el a retras trupele de pe teatrele de operațiuni.

-Pentru prima oara un Președinte SUA, care apară interesele țării sale, a cerut NATO-ului, ca toate țările membre, să își mărească cotizațiile, pentru a nu lasă ca bugetul să fie acoperit 80% de SUA.

-Pentru prima oară un Președinte SUA, a realizat un număr record de creare de forță de muncă și a adus în țară, industrii care erau expatriate.

-Pentru prima oara un Președinte SUA, a numit 3 judecători la Curtea Supremă, 100 de Judecători Federali și a reconstituit Armata, care sub administrația lui Husain OBAMA, a dat afara 214 Generali și Amirali.

-Pentru prima oară un Președinte SUA, a dezvăluit cancerul pedofiliei și al prostituției în administrație și la Hollywood și a dat libertate de cult liderilor religioși, care nu aveau voie să se exprime, pe probleme politice, fiind sactionat fiscal.

-Pentru prima oara un Președinte SUA a putut să aibă dialog cu Dictaorul Nord-coreean, pentru a îl împiedică să dezvolte arsenanul nuclear.

Dar toate aceste realizări, au lovit în interesele de castă ale celor care vor să instaureze Noua Ordine Mondială. Pentru aceasta, noul Partid Democrat neocomunist, a pus în aplicare o extraordinară fraudă, începând de la introducerea a milioane de voturi prin corespondență în favoarea lui BIDEN, făcând să voteze și morții, până la folosirea procedeelor electronice, prin mașinile și sistemele care erau furnizate administrației de soțul lui Nancy Pelosi, Președinta Democrată a Camerei Reprezentanților. Astfel a fost utilizat procedeul descoperit de un excelent specialist în informatică, numit Score Card. Acest soft, a fost utilizat inițial de CIA, pentru a monitoriza acțiunile teroriste. Ulterior a fost modificat pentru a fi utilizat în scopuri electorale.

Astfel Generalul Locotenent, Thomas INERNEY, a dezvăluit că aceast proiect numit Humer, a fost utilizat și de Husain OBAMA, în 2012, în Florida, pentru a inclina balanța în timpul alegerilor în favoarea democraților. Softul permite de a sustrage 3% dintr-o parte, și adaugă 3% în cealaltă parte, fară să fie observată operația și dând astfel istoria celui care îl utilizează. În declarația sa, Generalul INERNEY, reamintea faimoasa lozincă a lui Stalin: “ Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”. După anunțul făcut sâmbăta după-amiază de democrați că Joe BIDEN, ar avea cele 270 de Mari Electori, o incredibilă explozie de aprobare s-a dezlănțuit în lumea întreagă în favoarea așa zis-ului nou Președinte. Or aceasta arată, o necunoaștere totală voită, sau ignorată a procesului electoral American. Începând cu 8 noiembrie până în 8 decembrie, adică o perioadă de 4 săptămâni, pot fi prezentate toate recursurile în justiție și contestarea rezultatelor votului în fiecare stat.

Armata de avocați pregătită pentru aceasta, de Președintele TRUMP, începând cu luni, 9 noiembrie dimineața, ar fi lansat toate procedurile. Etapa următoare este reunirea Marilor Electori, adică 538 de aleși, care vor alege Președintele, majoritatea necesară ar fi de 270 de voturi, iar la sfârșitul lunii decembrie, Curtea Supremă va valida oficial această alegere. În România, câteva exemple de “străluciți lingușitori s-au remarcat”. Un fost Prim-Ministru, personaj celebru prin falsuri doctorare atribuite și acuzațiile grave de corupție aduse, s-a grăbit să publice fotografiile sale cu coruptul BIDEN, în timpul vizitelor sale în România, care avea scopul de a perfecta afacerile fiului său. Alt fost Consilier Prezidențial pentru probleme de Apărare și Securitate, de profesie Inginer în instalații sanitare, devenit mare specialist în geo-politică și conducător de doctorate, ridică osanale aceluiaș BIDEN. Pentru a termina seria lingușitorilor, de remarcat un sinistru ziarist numit “cap de mort” de colegii săi, fost Redactor Sef al unui mare cotidian, care cu binecunoscuta figura chinuită “ poate de dureri stomacale”, taxează Președintele TRUMP de virus, și pe coruptul BIDEN “ de Renașterea Americii.

Tot corul acestor lăudători, este cu atât mai deplorabil cu cât acest personaj dacă vă fi eventul ca Președinte, reprezintă esență forțelor Răului, care vor să distrugă libertatea societății noastre contemporane. Să așteptam căci totul este în mâna Domnului.

Autor: Directorul Ziarului. General Bg. (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU

- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Preotul Necula intervine în scandalul drogurilor: ‘Suntem în faţa unei realităţi care pute, rupe, ucide. Treziţi-vă!’

Sursa: stiripesurse.ro Alexandra Cruceru Sursa foto: dcnews.ro Preotul Constantin Necula, preşedintele asociaţiei "Crucea Albastră", avertizează că fenomenul consumului de droguri în...

Viitorul Ucrainei e sumbru

Sursa: Sorin Rosca Stanescu  corectnews.com El s-a decis la Washington. Casa Albă a desemnat un reprezentant special, a cărui misiune principală vizează ceea ce...

S-A STINS NAPOLEON (NINI) POP!

După îndelungi suferințe creștinește îndurate, Napoleon (Nini) Pop s-a stins încet ca o candelă rămasă fără ulei, lăsând în urmă, asemenea unei dâre de...

Un curajos General italian proclamă Adevărul ….

Săptămâna trecută, un membru francez al organizației pe care am onoarea să o conduc , îmi trimitea o informație privind apariția unei cărți pe...

„Legio Patria nostra”. Crime (de sânge) pasionale în Legiunea Străină (franceză). Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după...

  Bibliografie „Legio Patria Nostra”. Crime (de sânge) pasionale în cadrul Legiunii Străine. Complement de anchetă. Dezvăluiri. Legătura dintre dosarele Francesco Benitez și Jozef Michalek (după un deceniu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -