Vitalik Buterin fondatorul Ethereum la Bucureşti

0
440

Vitalik Buterin: „Sunt multe lucruri care pot fi făcute în spaţiul crypto. Trebuie doar să îţi găseşti locul

Co-fondatorul Ethereum, a doua criptomonedă ca și capitalizare de piață la nivel mondial, după Bitcoin, a fost prezent la București, pentru un meet-up cu comunitatea crypto din România, anunță platforma de schimb de criptomonede Tokero.

Vitalik Buterin a fost inclus de curând de celebra publicație Time în clasamentul „TIME100: The Most Influential People of 2021”, alături de figuri precum Joe Biden, Donald Trump, Elon Musk sau Tim Cook, CEO-ul Apple. Programatorul a fost numit un inovator, iar Time i-a apreciat capacitatea de a împuternici alți creatori.

Vitalik Buterin este practic cea mai importantă personalitate din piața crypto în acest moment după Satoshi Nakamoto, creatorul Bitcoin, care este anonim.

Sunt multe lucruri în acest spaţiu care pot fi făcute şi cred că unul dintre cele mai importante lucruri din crypto este că vorbim despre o comunitate şi cred că trebuie să încerci să intri în această comunitate şi să îţi găseşti locul”, a răspuns Buterin, întrebat ce sfat le dă celor care lansează startup-uri în lumea criptomonedelor.

 

AD

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here