marți, iulie 23, 2024
the big logo

JURNAL SĂPTĂMÂNAL NAȚIONAL INDEPENDENT | ANUL 4 | 2024 | ISSN 2972 - 2268

CONVENTUL MARII LOJI NAȚIONALE ROMÂNE 1880, sâmbătă, 10.12.6022 A∴L∴

Must Read

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care...

 

page1image14026784

∴Bucureşti, 10 Decembrie 6022∴

În zilele de 8, 9 și 10 Decembrie a avut loc la BUCUREȘTI, Conventul de Iarnă alMarii Loji Naționale Române 1880 “ și al “ U∴G∴M∴A∴ – Universal Grand Masonic Alliance”. Au participat Delegații conduse de Mari Maeștri din ROMÂNIA, SERBIA, MACEDONIA, FRANȚA, ITALIA și reprezentanți din GERMANIA, ISRAEL, SLOVACIA. Oaspeții, frații și surorile români au vizitat Târgul de Cărți “ Gaudeamus și au participat la lansarea celei de a IV Ediții a “ Istoriei Masoneriei ROMÂNE” a reputatului scriitor Israelian-Român, Maestrul Teșu SOLOMOVICI . Această importantă Carte de Istorie are un Capitol Special dedicat M∴L∴N∴R∴ 1880. Marii Loji Naționale Române 1880.

Au participat vineri 9 decembrie la o Conferință deschisă în care personalități ale vieții universitare, mass media , medici, scriitori, au tratat subiecte de mare importanță ale vieții contemporane.

Sâmbătă 10 decembrie, a avut loc Conventul Ritualic, Ritul Scoțian Antic și Acceptat. Au fost citite mesaje de salut a unor Obediențe frățești din numeroase țări.
La
sfârșitul Conventului Marii Maeștri ai MLNR1880, ai Marii Loji Reunite a Serbiei și ai Marii Loji Regulare a Macedoniei, Co -Fondatori și Co-Președinți ai U∴G∴M∴A∴ -„Marea Alianță Masonică Universală” în 2014 s-au reunit și au hotărât de a da un nou impuls Alianței.

Un document va fi trimis tuturor Obediențelor Masonice din Lume cerându-le a ni se alătura!
U∴G∴M∴A∴ promovează o Masonerie de luptă, pentru Libertate, Fraternitate și Egalitate , contra Proiectului Criminal al “ Noii Ordini Mondiale” de Micșorare a Populației prin Pandemie, Război și Foamete!

O Masonerie care să nu fie “ Politic Corectă” și care să apere Valorile Tradiționale ale Civilizației Iudeo -Creștine și nu numai, a tuturor Civilizațiilor și Religiilor care Predică Iubirea, Respectul și Toleranța față de toate ființele Umane și nu se consideră Superioară celorlalte pe care le tratează ca “ Infidele” sau “Necredincioase”.

În Respectul Vechilor “ Land Markuri” -Pietrele de Hotar ale Masoneriei Milenare , U∴G∴M∴A∴ va milita și activa, reunind toate Forțele în Credința și Respectul Creatorului Unic, DUMNEZEU , Mare Arhitect al Universului.

Conventul s-a încheiat cu Tradiționala Seară de Gală la care și-au dat concursul o minunată Orchestră , de Maeștri Masoni Instrumentiști Virtuoși și de un excelent DJ.

Frații și Surorile, împreună cu numeroși invitați “profani” s-au despărțit duminică dimineața după o excepțională petrecere, promițând a se regăsi anul viitor!

 

Cu Triplă Acoladă Frăţească,

General Bartolomeu Constantin SĂVOIU

Suveran Mare Comandor Mare Maestru

Marea Lojă Naţională Română 1880 (M∴L∴N∴R∴ 1880)

 

 

Articolul precedentMai țineți minte?
Articolul următorCâte ceva despre masoneria română
- Advertisement -

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

MILWAUKEE :Donald J. TRUMP, “Încoronat” Președinte

Popularitatea Crescândă a lui Donald J. Trump În 2024, Donald J. Trump a reușit să își mențină și chiar să...

Maximus. Isola di Capri

Sursa: cristoiublog.ro (Autor: Marius Niculescu) „Nomen est Omen”, celebra expresie din limba latină, derivă din convingerea fermă a romanilor că numele unui om îi va marca...

Xi Jinping: „Dacă cineva îndrăznește să atace Rusia, America se va scufunda în ocean!”

Sursa: romania fara justitie Președințele Chinei – Xi Jinping: „Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care noi, China și Rusia, facem...

Tentativă de Asasinat a Președintelui Donald J. Trump, Aniversare-Show NATO, Blocaj Parlamentar în Franța, Decadența Occidentului se Confirmă!

  Tentativa de Asasinat contra Președintelui Donald J. Trump   Incidentul de astăzi în care a fost vizată viața fostului președinte Donald J. Trump a trimis unde...

Vladimir PUTIN în Coreea de Nord la Kim JONG UN Mark RÜTTE la Bruxelles la NATO

  Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-UN rămâne una dintre cele mai izolate și represive dictaturi din Lume. Regimul se bazează pe un...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -